Nejezděte MHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101748
17.12.14 20:39
@Ivaneska píše:
Tak proti takovému zabrzdeni je nemožné zabezpečit kočár ;-)

Tak možné to je, ale souhlasím s tím, že dost často je to jediné místo, kde to jde, plné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
17.12.14 20:39
@martina.se píše:
ona už se hrozně rozčilovala na FB - když jí baby napsaly, že má kočár držet, tak ještě prskala.. :zed:

dej odkaz :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7904
17.12.14 20:40

Hele mně se taky stalo, že se mi převrátil sporťák, je lehoučkej a klasickou korbu by to určitě nepřevrátilo, ale ten sporťák holt letěl. Malýmu se teda nestalo vůbec nic, nebyl ani odřenej. Ani nevím, jak se to stalo. Ale od tý doby si holt dávám většího majzla a ani by mě nenapadlo to na někoho svádět anebo psát, aby mámy nejezdily autobusem.

Uznám, že to byla moje chyba, poděkuju osudu, že se nic nestalo, poučím se z toho a jede se dál, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
17.12.14 20:40

@Beccca bože :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty máš fakt dost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.12.14 20:41

Jezdim s kocarem prubezne 5,5 roku prazskou mhd. Nekolikrat se mi stalo, ze treba na kruhaku se mi zacal kocar pteklapet, ale nepreklopil, drzim. Parkrat jsem videla maminky, ktere v buse zapichly kocar na plosinu a sly si sednout nekam jinam ke starsimu diteti! Nechapu. Taky uz jsem par takovych kocaru chytala :roll:
Tohle se stane pouze vlastni hlouposti, za to mhd nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.12.14 20:41

@Lama Lama ale když jsi stála z boku, tak jsi ho blokovala vlastním tělem, on se převrhl na tebe, nebo od tebe? si to nějak nedovedu představit, to házení na kruháku jo :D ale kam se převrhal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
17.12.14 20:42

@Beccca zkus to třeba se ti uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.12.14 20:43
@Etcetera78 píše:
@Lama Lama ale když jsi stála z boku, tak jsi ho blokovala vlastním tělem, on se převrhl na tebe, nebo od tebe? si to nějak nedovedu představit, to házení na kruháku jo :D ale kam se převrhal…

převrhl se směrem k rukojeti. když jsou ta zadní kola zabržděná, tak v podsttě fungují jako osa, okolo které se ten kočár převrhne raz dva, stačí trochu houpnutí. do boku se tak snadno nepřevrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.14 20:44
@j.a.n.i1 píše:
Tak možné to je, ale souhlasím s tím, že dost často je to jediné místo, kde to jde, plné.

Si neumím představit, ze udržím kočár, když řidič, fest dupne na brzdu :nevim: Ale já teda raději stojím bokem u zabrzdeneho kočáru, pokud je to možné a je dost prostoru, takže bych max. letěla já a na mě kočár, pokud bych se neudržela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.12.14 20:45

@Lama Lama aha, jakože na délku? no to teda muselo být zhoupnutí…si to fakt nedovedu představit, ale věřím ti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481

Mě na tom nejvíc asi štve, že se dopravní podnik to snaži hodit jako mojí vinu proto, že jsem kočár neupoutala pásem. Já to na nikoho nesvádla, prostě blbá shoda událostí.. Ale o připoutání kočáru není v přepravním řádu ani popel, jen o vozíčku pro invalidy. Přitom oni na policii vypověděli, že to v přepravním řádu je, neměla jsem ale šani se k tomu vyjádřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
@Blackova.K píše:
@Beccca zkus to třeba se ti uleví.

to je dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.12.14 20:46

U nás občas na vesnici jezdí řidiči jak dobytci, ale nikdy se mi nestalo, že mi se mi nějak extra kočár hnul..
Mám ho zabrdění u stěna- opěradlo židlí a já stojím do prostoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.12.14 20:46
@Etcetera78 píše:
@Lama Lama aha, jakože na délku? no to teda muselo být zhoupnutí…si to fakt nedovedu představit, ale věřím ti :D

zkus si zabrzit kočárek, lehce ho naklonit, jak v zatáčce, pak už fakt není třeba extra síla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.14 20:48
@Dia1812 píše:
No treba zrovna tenhle. Moc nechapu proc ma clovek potrebu toto sdelovat. Nerikam myslet si to muze kazdy, ale trocha slusneho chovani neuskodi :nevim:

Ono jde hlavně o její prezentaci přes FB.. :zed:
@BAZÁREK ANGIE dala to i na FB, když se jí nedostalo patřičné odezvy, ozvala se tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí