Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já doporučuji spíš urologa než gynekologa, myslím, že v začátku nemusí být na kultivaci nic..než se bakterie pomnoží…a co bílkovina v moči ok?
Měla jsem ten samý problém minulý měsíc. Pálání při močení, ale kultivace OK. Trvalo to cca 5 týdnů. Nakonec pomohl dostatečný pitný režim, brusinky v tabletách a 3 x denně lichořeřišnice - tinktura.(běžně k dostání v lékárně). Super záležitost na močák.
@Boudice23 Ahojky, jj, bílkovina není..Tak určitě zopakovat kultivaci není od věci…
@Neny06 zakl: ahoj, díky za příspěvek. No, ona je situace složitější, jsem v prvním trimestru a nevím, zda mohu zkusit volně prodejné léky…jinak o brusinkách vím, že jsou skvělé ![]()
Mám to samé, infekci poznám dřív, než dr. z kultivace. Stačí mi zvýšit pitný režim, urologicky čaj a do 24. hod. mam klid ![]()
@Anonymní píše:
@Neny06 zakl: ahoj, díky za příspěvek. No, ona je situace složitější, jsem v prvním trimestru a nevím, zda mohu zkusit volně prodejné léky…jinak o brusinkách vím, že jsou skvělé
zkus tenhle http://www.pilulka.cz/…-sacky-30x4g, ten můžou těhotné i kojící, doporučuji ![]()
@Allisenka I já, přejde tě to samo, nebo s tím musíš k doktorovi? Mám to už přes týden a budu ráda z ajakoukoli radu. Podotýkám, že piju hodně, mám lichořeřišnici i brusinky od Swissu, ale zatím týden, to je asi krátká doba.
Ahoj, mám problém pálení při močení, není to nijak zvlášť výrazné, kultivace moči nic neukázala. Na gynekologii se teprve chystám…Neměl jste někdo prosím podobný problém? Tedy, že kultivace byla negativní - co za tíms stálo? Díky