Zdravotní potíž - pálení při močení

Anonymní
17.12.14 16:03

Zdravotní potíž - pálení při močení...

Ahoj, mám problém pálení při močení, není to nijak zvlášť výrazné, kultivace moči nic neukázala. Na gynekologii se teprve chystám…Neměl jste někdo prosím podobný problém? Tedy, že kultivace byla negativní - co za tíms stálo? Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
17.12.14 16:13

Já doporučuji spíš urologa než gynekologa, myslím, že v začátku nemusí být na kultivaci nic..než se bakterie pomnoží…a co bílkovina v moči ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.12.14 16:14

Měla jsem ten samý problém minulý měsíc. Pálání při močení, ale kultivace OK. Trvalo to cca 5 týdnů. Nakonec pomohl dostatečný pitný režim, brusinky v tabletách a 3 x denně lichořeřišnice - tinktura.(běžně k dostání v lékárně). Super záležitost na močák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 16:19

@Boudice23 Ahojky, jj, bílkovina není..Tak určitě zopakovat kultivaci není od věci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.14 16:20

@Neny06 zakl: ahoj, díky za příspěvek. No, ona je situace složitější, jsem v prvním trimestru a nevím, zda mohu zkusit volně prodejné léky…jinak o brusinkách vím, že jsou skvělé :)

• Citovat
  • Upravit
47759
17.12.14 16:39

Mám to samé, infekci poznám dřív, než dr. z kultivace. Stačí mi zvýšit pitný režim, urologicky čaj a do 24. hod. mam klid ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
17.12.14 16:55

Ja mam paleni pri mykoze.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
17.12.14 17:45
@Anonymní píše:
@Neny06 zakl: ahoj, díky za příspěvek. No, ona je situace složitější, jsem v prvním trimestru a nevím, zda mohu zkusit volně prodejné léky…jinak o brusinkách vím, že jsou skvělé :)

zkus tenhle http://www.pilulka.cz/…-sacky-30x4g, ten můžou těhotné i kojící, doporučuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
23.2.16 17:08

@Allisenka I já, přejde tě to samo, nebo s tím musíš k doktorovi? Mám to už přes týden a budu ráda z ajakoukoli radu. Podotýkám, že piju hodně, mám lichořeřišnici i brusinky od Swissu, ale zatím týden, to je asi krátká doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí