Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
potřebovala bych popsat vznik křesťanství. V popisu by se měla vyskytovat všechna důležitá jména a letopočty.
Díky moc!
@Aneta1810 Najeď si na Wikipedii na heslo „křesťanství“, no a taky si někde sežeň Bibli a projdi si první knihy Nového zákona.
Tvoje zadání je strašně neurčité - takže marně přemýšlím, jak jinak ti vyhovět. ![]()
Můžeš svoje přání popsat nějak podrobněji?
@terinka4444 píše:
Jako že bychom za tebe sesmolily/i domácí úkol?
Dobrý den,
domácí úkol to opravdu není.
Jen bych v tom vzniku křesťanství chtěla mít jasno, protože na internetu není nic jednoznačného.
@Jura007 píše:
@Aneta1810 Najeď si na Wikipedii na heslo „křesťanství“, no a taky si někde sežeň Bibli a projdi si první knihy Nového zákona.
Tvoje zadání je strašně neurčité - takže marně přemýšlím, jak jinak ti vyhovět.
Můžeš svoje přání popsat nějak podrobněji?
Dobrý den,
Jste moc hodná.
Chtěla bych ten vznik křesťanství popsat úplně jednoduše, jen abych v tom měla jasno.
Na internetu jsem našla, že křesťanství vzniklo z judaismu a že určitý rok vzniku není.
@Aneta1810 Tak pokud je to pro tvoji osobní potřebu - jako vstupní informace do problematiky - tak to heslo „křesťanství“ na Wikipedii je dostatečně obsažné. Najdeš tam „všechno“.
Na Wikipedii se dostaneš tady (ulož si tu stránku do Oblíbených, bude se ti hodit i později), klikni na ikonu lupy vpravo nahoře a do zobrazeného dialogového řádku napiš slovo „křesťanství“.
@Aneta1810 píše:
Dobrý den,
Jste moc hodná.
Chtěla bych ten vznik křesťanství popsat úplně jednoduše, jen abych v tom měla jasno.
Na internetu jsem našla, že křesťanství vzniklo z judaismu a že určitý rok vzniku není.
a hledáš teď nějaké pamětníky, kteří by ti napsali, jak a kdy to tenkrát bylo?
![]()
@Aneta1810 píše:
Dobrý den,
Jste moc hodná.
ty jsi ten článek na wiki asi pořádně nečetla, co?
@Jura007 píše:
@Aneta1810 Tak pokud je to pro tvoji osobní potřebu - jako vstupní informace do problematiky - tak to heslo „křesťanství“ na Wikipedii je dostatečně obsažné. Najdeš tam „všechno“.
Na Wikipedii se dostaneš tady (ulož si tu stránku do Oblíbených, bude se ti hodit i později), klikni na ikonu lupy vpravo nahoře a do zobrazeného dialogového řádku napiš slovo „křesťanství“.
Děkuji Vám.
Na wikipedii jsem už hledala a není to pro mě popis vzniku, ale život Ježíše Krista.
Popis vzniku by měl být jednoznačný a důležitýmu jmény týkající se tohoto vzniku.
@Aneta1810 píše:
Ahoj,
potřebovala bych popsat vznik křesťanství. V popisu by se měla vyskytovat všechna důležitá jména a letopočty.
Díky moc!
To je nějaká provokace? Na netu najdeš všechno, nechápu o co ti jde.
@Regina Hero píše:
a hledáš teď nějaké pamětníky, kteří by ti napsali, jak a kdy to tenkrát bylo?![]()
Ne, hledám někoho, kdo o tom aspoň něco ví.
Nepotřebuji hloupé komentáře od lidí, kteří o tom nic neví a kteří nechcou pomoci.
@Hanney píše:
To je nějaká provokace? Na netu najdeš všechno, nechápu o co ti jde.
@Aneta1810 píše:
Dobrý den,
Jste moc hodná.
Vážně si to trochu načti, trochu chápu, že při dnešním vzdělávání asi vážně nevíš z jakého konce to vzít. Ale prostě nečekej jeden datum, jednoho zakladatele - to není vznik státu, podepsala se smlouva a od té doby to fungovalo. taky se nemůžeš zeptat kdy a jak přesně vznikla naše západní civilizace - prostě postupně se to vyvrbilo. Najdi si kdo byl Ježíš, co se píše v Novém zákoně, jsou tam 4 evangelia - tak se koukni co popisují, třeba na téhle stránce je to docela dobře popsané http://www.popup.upol.cz/…umpolc_2.pdf, já myslím, že je to dobrá otázka a nedostatkem vzdělanosti v této oblasti teď, se nenech odradit - může to být úplně dobrodružné pátrání, perfektní program na volné dny. My včera dělali doma chemický kvíz, myslím, že naše nedostatky v této oblasti svými nedostatky v teologii nemáš šanci trumfnout.
![]()
@Aneta1810 píše:
Děkuji Vám.
Na wikipedii jsem už hledala a není to pro mě popis vzniku, ale život Ježíše Krista.
Popis vzniku by měl být jednoznačný a důležitýmu jmény týkající se tohoto vzniku.
Nemusíš děkovat, tomu se říká sdílení informací.
Ale nedá mi to, abych si nerýpnul - dokážeš se smířit se skutečností, že to co hledáš, nemusíš třeba nikdy najít? Prostě proto, že takové věci se písemně nezaznamenávaly. Lidi v těch dobách měli nejspíš jiné starosti než my dneska. A zřejmě je hodně zaměstnávala každodenní snaha o holé přežití.