Čínský kalendář

19
27.4.05 16:17

Čínský kalendář

Ahoj maminky,

před časem jsem na těchto stránkách narazila na odkaz na čínský kalendář (http://www.sweb.cz/cinsky-kalendar), díky kterému se dá předpovědět s „99%“ spolehlivostí pohlaví dítěte. Zjišťuje se to podle věku matky a měsíce početí dítěte.

Švagrová se mi svěřila, že je cca v 5tt a tak mě napadlo se na tento kalendář podívat. Zajímalo by mě, jestli Vám předpovědi tohoto kalendáře vyšly. Mně to zatím u známých a rodiny vychází.

Spokojená bříška, miminka a maminky přeje Monika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.4.05 16:26

Nevyšlo,podle kalendáře bych měla mít chlapečka:)))
Pavla a Klárka

• Citovat
  • Upravit
132
27.4.05 16:32

Ahoj,

já jsem zatím teptve snažilka, ale zkusila jsem si to na moji mamku a mé narození (početí) a taky to nevyšlo :evil: . Měla bych být kluk :D.

Katouch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.4.05 16:33

Ahojky

Tak bohužel, nevyšlo to, podle toho kalendáře bych měla mít kluka (počali jsem v lednu,když mi bylo 24) a máme holčičku, takže jsme možná to 1%.

Markéta a Markétka 31 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.05 16:38

No a já jsem měla být taky kluk: :wink: , takže to nevyšlo ani u mě
Pavla :)

• Citovat
  • Upravit
132
27.4.05 16:40

Teď jsem si to zkusila i na švagrovou a jejího syna - měl být holčička. Takže v mém okolí to nefunguje.
Katouch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.4.05 17:02

:) Tak to je fajn :D

Takže budou muset počkat na ultrazvuk..
A já si myslela, že to aspoň trochu funguje :roll: :lol:

Monika 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
27.4.05 17:05

U mě to taky nefungovalo, podle kalendáře bych měla mít holčičku a mám kluka…a já i ségra bysme musely být kluci :wink:

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
27.4.05 17:57

Ahoj, koukni sem http://www.chinagold.com/verify.htm zde je to přesnější nebo sem https://www.emimino.cz/modules.php?… , ale je to na 60-70%, větší procento úspěšnosti nedostaneš.
Ultrazvuk je velmi přesný, ale také ne na 100%.
Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.4.05 18:20

Musím říci, že ten kalendář na http://www.chinagold.com/verify.htm jak napsala Stefinka funguje u mě, sestry a u mého synovce ÚPLNĚ přesně.

Katouch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.4.05 18:37

Holky,
když se člověk nad tím čínským kalendářem logicky zamyslí, tak zjistí, že je to blbost, protože to by všechny např. 27-leté, které počaly v červnu musely mít kluka, což je jistě nemožné. Já mám holku, která měla být kluk a sama jsem taky měla být kluk.
Ale zkusím se podívat i na ten odkaz od Stefinky.
 Jendys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.4.05 18:48

tAK podle Stefinčina odkazu mi vyšlo, že mám mít holčičku (to souhlasí), ale já bych měla být kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
27.4.05 21:23

Ahoj holky, u nás děda předpovídá pohlaví podle krve a vyšlo mu to (máme holku, já mám starší krev), ale z jiných zdrojů jsem zase slyšela. že vítězí ten, kdo má tu krev mladší :? Tak opravdu nevím…A podle toho kalendáře mi to snad vyšlo, ale ostatní už ne… Je tolik způsobů jak určit pohlaví, ale jen dvě možnosti vyjdou správně - kluk nebo holka :lol: :lol: :lol: :lol: Krásný den Petra a mimísková 29tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
28.4.05 09:20

Já bych měla být taky kluk. Myslím, že jde o náhodu, moje švagrová čeká kluka, který jí taky v tabulce vyšel, ale je to hodně široký pojem řídit se dle věku a měsíce početí. Všem prostě nezbyde než se nechat překvapit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RA
73
28.4.05 09:46

Ahojky,
tak já bych měla být kluk a měla bych mít dceru (podle všech odkazů), takže u mě nefunguje :-(

Janka+Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky