tmavnutí zlatých naušniček

198
26.4.05 18:08

tmavnutí zlatých naušniček

Milé maminky moc vás prosím o radu těch,které jste nechali svým holčičkám propíchnout ouška,zda je normální,že zlatá naušnička v oušku může jakoby zhnědnout?Elinka je má asi 2 měsíce a já si teprve ted všimla,že je má jakoby hnědé ,no spíš to vypadá jako by nebyli zlaté,ale měděné,ale jen v tom oušku zbytek naušničky (KOPRETINKY) je zlatý co s tím?dá se to nějak vyčistit nebo je to normální,že mají miminka jinačí krev nebo nevím nic mě jiného nenapadá,prosím poradte zda je to normální moc děkuji ELIŠKA a ELINKA 5.m a 14.dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
26.4.05 18:18

Nám se to stalo také a když jsem hledala pořád dokola nějaké informace, narazila jsem na názor, že tmavnutí způsobují ty příměsi ve zlatě. Nehnědnou prý jen 24 karátové šperky. Pomůže vyčistit je zubní pastou a kartáčkem - je to fajn i na prstýnky.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
1033
26.4.05 23:08

Mě ztmavly moje náušnice a když jsem je dávala čistit, řekli mi, že to není zlatem, ale nějakou nemocí kterou člověk prodělá - třeba chřipky.
 Julda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
27.4.05 08:32

Ahoj,

taky se nám to stává, ale stačí to nechat vyčistit ve zlatnictví a nebo doma. Já to čistím tak, že zlato nechám vyvařit s kypřícím práškem a jsou opět jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
27.4.05 08:44

Moc vám děkuji za odpovědi určitě to zkusím s tím kypřícím práškem zdraví Eliška a Elinka 5m. a 14.dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.05 09:53

Ahoj, nam se to stalo take s nausnickami a opravdu staci jen je vycistit zubni pastou a kartackem:-)

Simona

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí