spaní přes den

574
26.4.05 07:41

spaní přes den

Dobrý den milé maminky,

mám dotaz a doufám že mi na něj některá z vás odpovíte. Zajímá mě jak vaše děti spinkají přes den. Mám doma 11 měsíční holčičku. Když byla malinká tak spát přes den moc nechtěla, stačilo jí vždycky dvacet minut a byla vyspinkaná, ale přes noc spala bez probuzení. Teď zase naše malá spí i dost přes den a i celou noc. Přes den- od 8:30-10:30 pak po obědě tak od těch 13:30 do 15:00. A večer chodí spát pravidelně v 19:00 a ráno vstáváme okolo půl 7. Nespí na svůj věk nějak moc dlouho nebo je to v pořádku? Mě jenom zaráží to, že když byla malinká tak spát nechtěla a teď by pořád spala. Nemá takhle starý dítě chodit spát už jenom po obědě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
26.4.05 08:07

Sice nemam tak stare ditko, ale kdyz jsem hlidavala deti, tak tehdy 10 mesicni Julca spala take tak moc. Dve hodky dopoledne, dve odpoledne a k tomu jeste celou noc.
Terik a Charlie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
26.4.05 08:13

Ahoj Verunko,
nam spi Kristynka (10 mesicu) dopoledne od 8.45 do 9.45 + - a potom po obidku od 12.30 do 14.00. Venku uz spat nechce, spis ji zajimaji pejsci, miminka :D Bud rada, ze ti takhle spi, aspon mas chvilku casu pro sebe :) myslim, ze to urcite nic neznamena, kazde dite je jine. Mam kamaradku a ty spi mimi od 10 do 13 jen 1× denne.

Krasny den,

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
26.4.05 08:22

když bylo malýmu tolik co vám tak taky spal přes den 2× a v noci krásně usínal v 7. Teď nám je už přes rok a spíme přes poledne od 11 do 13. Takže určitě malou nech spát jak potřebuje, určitě to není nic divného, ona si to začně za čas měnit na 1 spaní přes den sama. Tak si to zatim užívej, zdraví Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
26.4.05 08:39

Ahoj Verunko!

To snad ne, ty nás chceš naštvat?! :D
Já můžu jen závidět, protože můj 11 měsíční kluk spí tak dopoledne s bídou hoďku, odpoledne taky a v noci se několikrát budí na kojení. Celou noc jsem se nevyspala pěkně dlouho. On už od mala tomu spaní moc nedal. Venku toho taky moc nenaspí, protože ho budí psi, auta a tak.
Buď ráda, že ti takhle spí. Co by jiné matky za to daly, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
26.4.05 08:55

Jo jo, Verunko, buď fakt klidná. My s Zizalkou o tom víme své, že jo :wink:
Moje malá má 9,5měs a asi dva nebo tři týdny usíná pouze jednou denně, a to max. na 2 hodiny, a večer chodí spát kolem 22,00hod, někdy ovšem i později. Ráno se budí od 7 - 7,30. V noci se budí už jen jednou.
Já si zase říkám, že moje malá má spací režim jako nějaké tříleté dítě :( a že by klidně mohla spát víc, jenže co nadělám, ona je takhle spokojená. No aspoň že je hodná :lol:
 R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
26.4.05 09:46

Ahoj,
bud rada, ze ti mala takhle spi! Co bych za to dala, kdyby ten nas lumpik pres den tolik spal. Od mala byl tak trochu nespavec a v pul roce jsme ho naucili na pravidelny spani po obede - tehdy to bylo cca 12 - 14,30 hod, ted (13m) spi s bidou hodinku po obede, kdyz se zadari, tak i hodinu a pul, ale to musi byt po dopoledni sakra unavenej!
Ja myslim, ze pokud je jinak mala spokojena, tak bych ji nechala.
Hezky den!!
Eliska a Kubik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.4.05 10:53

Spaní přes den

Ahoj Verčo,
naše malá ráno vstává na šestou hodinu, takže v devět jde spínkat a spí tak do 11 a odpoledne v 15 hod. a tak půl hodiny.
Někdy se stane, že odpoledne nespí vůbec. A v noci se pořád budí, takže se moc nevyspíme.
Buď ráda, že ti spí takhle. Co já bych za to dala. Každé dítě je jiné, některé spí dlouho a některým stačí chvilka a je vyspalé.
 Vlaďka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky