Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U nás jednou jo, jednou ne (Jirka měl bejt holka)
Souhlasí: 39
nesouhlasí: 41
Makýš a Tygříci
U nás to napoprvé sedělo, teď ještě nevím. Jinak je čínský kalendář pochopitelně nesmysl, protože když se na něj člověk podívá tak zjistí např., že 34 letým matkám se narodí z desíti mimin 8 holek a jen čtyři kluci a to tak prostě není (je to samozřejmě 5 na 5). Do 20tt je čas na odhady, kdo to musí vědět přesně (teda skoro) už pak ví.
souhlasí: 40
nesouhlasí: 43
U mě to souhlasí - dle pana doktora a ultrazvuku. Jestli to bude skutečně holčička, poznáme v polovině září ![]()
Jinak kamarádce to teď v úterý vyšlo - takže hlasuji i za ni ![]()
SOUHLAS: 42
NESOUHLAS:44
jednou jo, jednou ne. dopiste to do statistiky nekdo prosim za me, pisu jen levou, venuji se ted totiz koju ![]()
Ted podruhe mi to nevyslo…cekam kluka a vsude mi vychazeji holky!
Takze
Souhlas 42
Nesouhlas 45
ahoj, tak mě to jednou souhlasí a jednou ne.
První syn měl být holčička, a ted vyšlo
podle toho, co nam rikal pan doktor na ultrazvuku, by to u nas mel byt kluk, coz souhlasi, tedy …
Souhlas 43
Nesouhlas 46
Ahoj holky,
my jsme zkoumaly s kamarádkama kalendář ze všech možných stran, ale myslím, že to většina maminek dělá špatně.
Ty měsíce nemají být pod názvem leden, únor, … to už někdo přepsal. Mají tam být čísla 1, 2, 3… a právě to je rozhodující. Není přece možné, aby maminka v 26 letech v lednu počala holčičku a naopak.
Uvedu to na příkladě.
Když jste se např. narodily v březnu a je Vám nyní 26 let. Počaly jste před měsícem (tedy v červenci). Musíte si najít okánko v řádku 26 let a čísle 5 (někdo to označil jako květen, což je špatně). Číslo 5 proto, že v březnu Vám bylo poprvé 26let, v dubnu už je to druhý měsíc, květen 3., červen 4. a červenec 5.
Zkuste to znovu, zda Vám to takto vychází!
Jak sem vložím, prosím, znovu ten kalenář s čísly? (Ten neupravovaný). Jen to zkusme, zda Vám to vyjde stejně. ![]()
souhlas 44
nesuhlas 48
My bychom měli mít chlapečka, ale máme princeznu ![]()
Viv píše:
Jak sem vložím, prosím, znovu ten kalenář s čísly? (Ten neupravovaný). Jen to zkusme, zda Vám to vyjde stejně.
To nejak nechápu Viv, já mám adresu jen na ty měsíce, s jakými čísly??? V ložíš to tam, že zkopíruješ www.adresu a dáš pravym tlačítkem kopírovat, pak klikneš na novou odpověd a dáš vložit(
zase pravym tlačítkem u myši)