Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím, zda mi to sem hodí ten kalendář, ale tady na této adrese je:
http://mujweb.cz/…kalendar.htm
Nikde se nepíše, že čísla znamenají leden, únor, atd. Tak třeba je to myšleno, jak jsem psala o pár odkazů výše, i když nevím, jestli srozumitelně. ![]()
Teda měsíce to znamená, ale nikde není, že I. je leden, II. únor… atd.
Já jsem narozena např. v květnu, takže jsem květen brala jako číslo I., červen II., červenec III. a ..... končím dubnem XII.
Takto mi to vyšlo u celé naší rodiny, kromě švagra…
ale jak se píše, je to spolehlivé na 90%, takže z 10ti případů je 1špatný. ![]()
téda, podle tohoto odkazu nám to vyšlo, otěhotněla jsem ve 26 a byl srpen, tak mi tu vychází děvče, ale v tom čínském kalendáři na kteý je dokaz tady hned na 1. stránce mi tam vychází kluk. Tak jsem z toho jelen, že se ty kalendáře neshodují!!!!!!!!!!!!
![]()
Já tomu nerozumim, mě to vychází pořád stejně, jak poprvé tak podruhé, asi nerozumim tomu tvému popisu Viv
Zuzanica, já myslím, že je to ten stejný, jen to nějaká maminka špatně pochopila (což se může stát) a čísla přepsala na měsíce a potom to už vlastně každý dělal špatně.
Fajn, že Ti to vyšlo!!! ![]()
Mamamila, čemu nerozumíš?
Psala jsem to už víše. Vím, že to zní možná složitě, ale je to jendoduché. Mrkni na můj odkaz na čínský kalendář s čísly a jedničku ber jako měsíce svého narození (např. květen) 2 bude tedy červen, 3 červenec… atd.
Ne, 1 leden, 2 únor… to je špatně. Přece je nelogické, aby v lednu byli počatí kluci a v únoru holky.
Líp bych chápala to, že žena úderem 25 narozenin plodí kluky, a za 3 další cykly je to už holka.
Těžko říct, chtělo by to novou statistiku, aby se posoudilo, zda to není takto a prolomily jsme to „čísnké tajmeství“!
![]()
Viv píše:
Mamamila, čemu nerozumíš?
Psala jsem to už víše. Vím, že to zní možná složitě, ale je to jendoduché. Mrkni na můj odkaz na čínský kalendář s čísly a jedničku ber jako měsíce svého narození (např. květen) 2 bude tedy červen, 3 červenec… atd.
Ne, 1 leden, 2 únor… to je špatně. Přece je nelogické, aby v lednu byli počatí kluci a v únoru holky.
Líp bych chápala to, že žena úderem 25 narozenin plodí kluky, a za 3 další cykly je to už holka.
Těžko říct, chtělo by to novou statistiku, aby se posoudilo, zda to není takto a prolomily jsme to „čísnké tajmeství“!![]()
![]()
No já když to počítám podle tvého návodu, tak mám ty děti úplně naopak, takže by mi to nesouhlasilo, pokud jsem to dělala, že jsem spojila souřadnice, tak mi vyšla aĺespoň ta holčička.
Já jsem se narodila v dubnu a když jsem poprvé otěhotněla byl leden a bylo mi 20(až v tom dubnu 21), narodil se mi kluk.
A když podruhé tak byl prosinec, bylo mi 23 a až v dubnu 24 a měla jsem holčičku. ![]()
VIV, díky
…je to beruška!!!
Jinak už je mi to jasné, že ten kalendář na e-miminu někdo přepsal špatně, zkrátka stěžejní pro mě je ten číslicový a tam mi to teda vyšlo! , takže statistika je rozhozená, protože jsem psala, že né, ale to bylo podle toho špatného kal. z e-mimina.
navrhuji zahájit novou statistiku dle instrukcí viv a mamamily, protože si myslím, žespousta z nás to špatně napsala!!!!
Souhlasí: 1
Nesouhlasí: 0
Zuzanica píše:
navrhuji zahájit novou statistiku dle instrukcí viv a mamamily, protože si myslím, žespousta z nás to špatně napsala!!!!Souhlasí: 1
Nesouhlasí: 0
Podle toho ppisu Viv mi nesouhlasí ani jedno dítě, tam je mám přesně naopak
Takže
Souhlasí 1
Nesuhlasí 2
Ahoj,
tenhle kalendář mám doma už pěkně dlouhoo. Poslala nám ho tenkrát kamarádka mýho manžela…dělali jsme podle toho tak houževnatě v lednu kluka, že budeme mít holku
za kterou jsme opravdu moc vděční, máme z ní snad větší radost, než z chlapečka. Takže u nás to nefunguje. Asi to bude tím, že manžel je z Moravy a na Moravě ( tedy alespoň v jejich oblasti ) se rodí mnohem víc holčiček, tak až to budeme zkoušet podruhý, tak to už bude víc český a bude třeba ten chlapeček a kdyby byla další holčička, tak nám to vadit vůbec nebude ![]()
Ahojky, čínský kalendář znám asi rok, a až teď jsem objevila, díky jedné „diskuznici“, čínský kalendář na www.obfocus.com. Zde se uvádí, že je nutné najít „lunární věk“ matky v době početí, což je váš kalendářní věk + 2 roky. Pak si už stejným způsobem nejdete měsíc početí. Hodně štěstí a hlavně zdravá miminka všem ![]()
My máme prvního chlapečka - což nám podle kalendáře vychází, druhé mimi by podle této verze měla být holčička - v březnu dám vědět, jestli to u nás vychází na 100%. ![]()
Ahoj holčiny, tak mě vycházela holčička podle prvního i druhýho výpočtu a mám ji. Teď podruhé mi vychází kluk a podle návodu Viv by to měla být holčička, tak já se v dubnu ozvu, co na nás mezi nožičkama vykouklo ![]()