Čípek 15mm a nálevka

Anonymní
9.8.21 15:18

Čípek 15mm a nálevka

Dobré odpoledne, v 25+5 tt jsem byla hospitalizována pro utvořenou nálevku, širokou 24mm a zkrácený čípek, ale nijak dramaticky. V nemocnici nasadili utrogestan2-0-2, magnesium 2-2-2 a po zjištění stěru z pochvy i macmiror na přeléčení. Po týdnu nové měření a zhoršení, nálevka stejná, ale čípek zkrácen na 17mm, za další týden kontrola a stav stejný tak mě pustili do domácího léčení… jen mám ležet a max. zachod sprcha a zajít si do ledničky…po týdnu kontrola a nálevka zvětšená a čípek už jen 15mm, za další dva dny kontrola další a stav stejný, tudíž mě nechala doma…ale pořád jen ležet. Jsem nyní 29+2 tt. Ptám se, má někdo podobné zkušenosti a donosili jste děti do termínu? A je opravdu tak nutné jen ležet… bolí mě poslední dny celý člověk, žebra hlavně…no a dnes jak jsem se zvedla tak se mi zvrtla noha a skončila jsem na kolenech… úplně neohrabaná jsem. Děkuji za přečtení a případné názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
280
9.8.21 16:25

Ahoj, já to měla-mám stejně. Jen s rozdílem, že mi na to přišli ve 23+5. Od té doby ležím. Dnes jsem 29+1, odtíká mi ode dneška voda a jsem zase, po měsíci v nemocnici. Čípek už žádný není, otevřená na prst.

To ležení hrůza je, ale všechno lepší, než riskovat. Doma jsem chodila fakt jen na záchod a večer na krátkou sprchu.

Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.21 20:14

@10Levandule10 Ahoj, děkuji za reakci a vidím, že opravdu může být ještě hůř… držím palce ať se mimi udrží co nejdelší dobu. Já dnes na kontrole 29+3 a čípek zase zkrácený na 13mm, řekla mi, že aspoň ať ještě vydržím 3 týdny, ale i to se mi zdá brzo… minimálně bych chtěla do toho 35+0, což vychází na 18.září

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.21 06:29

Máme to úplně stejně. Dnes jsem také 29+3 a chci vydržet do toho 35tt. Takže pro mě je to o den déle. To se zvládne 👍🏻 Nic jiného, než věřit nám nezbývá. Mě se z 15mm zkrátil cca za 2 týdny na 7mm a zatím tak je. Ale četla jsem, že i s žádným čípkem se to dá uležet v mnoha případech.

Edit: omylem jsem dala anonym, ale jsem to já, Levandule :)))

• Citovat
  • Upravit
68
20.8.21 16:55

@10Levandule10 Ahoj, tak jak se daří? Pořád držíte pohromadě? Já už zase od začátku týdne ležím v nemocnici, čípek už téměř neměřitelný…ale bolesti nemám žádné…ani jiné problémy…ale nejspíš mě nepustí dřív jak za 3 týdny a to budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí