Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Ráda bych se poradila…
Celý včerejšek mě bolelo při pohybu podbříško, pocitově jakoby střeva. Přitom na velké potřebě jsem v pohodě byla a i větry šly trochu ven. Večer ale už mě břicho bolelo vlevo na hmat a zdálo se podrážděné a dnes ráno už mě bolí všude nahmat, zdá se nafouklé, a podbříško bolí tak, že i vzpřímená pozice je problém.
Zkusili byste nejdřív lékárnu a Espumisan (co jsem vyčetla) nebo rovnou gynekologii (zas nechci být za hysterku se zaraženými větry)?
To muze byt i roztahujici se deloha nebo ty zarazene prdy. Ja bych zkusila ten espumisan, a pokud mas moznost, tak polehavej (ac je to proti vetrum spis kontraindikace). Kdyz to neprejde, tak k doktorovi. Jo, taky by to mohlo byt tvrdnuti bricha. Obcasne nic neznamena, nemas megnezium?
@FlorenceF Jenkins Rovnou jsem si v lékárně koupila i magnesium. Jen to ted asi nebudu hned míchat a začnu tím Espumisanem. Nevis, za jak dlouho by mělo být cítit zlepšení, pokud to jsou streva?
@anetan007 píše:
@FlorenceF Jenkins Rovnou jsem si v lékárně koupila i magnesium. Jen to ted asi nebudu hned míchat a začnu tím Espumisanem. Nevis, za jak dlouho by mělo být cítit zlepšení, pokud to jsou streva?
Espumisan by ti mel zabrat tak do pul hodinky ![]()
Tak jsem skoncila na pohotovosti. Větry mám normálně, i jsem dnes byla klasicky na velké potřebě a bolesti mám stále. Už i cesta sem autem byla s kazdou zatackou a vymolem na ceste bolestiva. Cekam, zda mi nekdo poví příčinu.
@anetan007 píše:
Tak jsem skoncila na pohotovosti. Větry mám normálně, i jsem dnes byla klasicky na velké potřebě a bolesti mám stále. Už i cesta sem autem byla s kazdou zatackou a vymolem na ceste bolestiva. Cekam, zda mi nekdo poví příčinu.
Drzim palce, pak se ozvi ![]()