Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chysta se to no. Ale jestli se ti něco nezdá tak si zajed na kontrolu. Me první porod začínal bolesti v zádech takový pravidelný, pak to přešlo, pak se to zase vrátilo. Až to v noci nešlo zaspat tak mě bylo jasný, že to je porod.
Pokud je to horší a horší i ve stoje tak bych asi vzhledem k tomu ze mas termín zajela na kontrolu. Nebo pokud mas třeba v pondeli poradnu tak bych možná vydržela, ale pro klid duše…
@Peeetule kontrolu mám teď v úterý, tak nevím jestli nepočkat, jen mě trochu znepokojuje to, a nevím jestli tohle řešit v poradně, že ty křeče přejdou když jdu na stolici.. mám i zácpu, když mě tlačí ty křeče mám pocit že potřebuju na velkou.
Kdybys to měla jeden den tak si asi řeknu zes něco špatného snedla, ale čtvrtý den.. asi bych na tvým místě zavolala do porodnice a popsala jim to ať ti poradi jestli mas dojet na kontrolu nebo ne, tím fakt nic nezkazis a i vzhledem k tomu ze mas termín se určitě nikdo nebude zlobit. Třeba ti řeknou ze mají zrovna klídek ať si dojedes na kontrolu a za chvíli si doma a klidná, ale podle mě se ti rozjíždí porod, vzala bych si sebou tašku
dej pak vědět jak si dopadla, držím palce.
Ahoj, dnes mám termín porodu, ale trápí mě jedna věc. Mám už 4 dny křeče které mi jdou hrozně do konečníku, při chůzi je to šílený, hlenová zátka mi neodešla, plodová voda taky ne. Břicho mám stále vysoko, výtok mám bílý, bříško mi dost tvrdne při těch křečích. Všechno jinak než píšou všude na internetu. Mohou to být poslíčci? Těch křečí přibývá a rozchodit to nejde ani za boha, spíše je to horší a horší i ve stoje. Záda mě při těch křečích také bolí. Myslíte že už je to známka blížícího se porodu? I když je to nepravidelné?