Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přerušovaný sex není ochrana. Takže ano, může se něco stát. Jestli neplanujete dítě, tak se chrante.
Vždycky, pokud není aspoň nějaká forma ochrany jako je kondom, antikoncepce atd, je možnost že otěhotníš.
Ahoj zkoušeli jste někdo otěhotnět jinak? Myslím tím, žeby byl třeba přerušovaný styk a vy jste si prstama ejakulat dali dovnitř?
@Anonymní píše:
Ahoj zkoušeli jste někdo otěhotnět jinak? Myslím tím, žeby byl třeba přerušovaný styk a vy jste si prstama ejakulat dali dovnitř?
Jestli jste se ma dítěti nedomluvili tak nezkousej nějaký podrazy. Ale jinak jsem otehotnela z prerusovanyho sexu a ani jsem si nemusela nic cpát dovnitř.
@Anonymní píše:
Ne. Sex je celkem zábavná kratochvíle a když jsme dělali syna, nic vedle nešlo. Proč jako, když jsme ho oba chtěli?!
Asi ne takto jak to píšeš, ale když jsme se snažili o Miminko, tak jsem si prstami pomáhala a povedlo se. Ale tedy normálně po sexu až do konce, ne u přerušovaného styku.. jako že bych si to třeba z břicha strkala zpátky?
to asi fakt ne
.. doufám, že jsem otázku dobře pochopila.
Ano, tímto způsobem jednou a dvakrát stříkačka. Jedno z toho bohužel raný potrat. Před tím normální otěhotnění. Ale my jsme se snažili oba. Akorát už jsme jako lidi ve středním věku unavení a stresovalo nás cílené snažení, potřebovali jsme urychlit vyvrcholení.
Normálně to jde, s ejakulatem zbytečně nemanipulovat, zavést prsty co nejdál, do zadní klenby pochvy, na 20 minut lehnout a podložit zadek. Pokud stříkačka, silnější, 20 ml, ejakulace rovnou do ní, nenatahovat z jiné nádobky.
Ahoj
S priateľom sme mali styk pred 2 dňami.
Dnes má strašne bolí podbruško akoby mi začínala menštruácia. ( Do ms mám ešte 6 dní)
Myslíte, že môže ísť i o uhniezdenie aj keď sme mali prerušovaný styk? Ovulaciu nesledujem. Prosím normálne názory, neberiem anti ani nepoužívame ochranu. Dieťa by pre nás nebolo prekážkou. Ďakujem za odpovede.
A dřív styk nebyl? Ja myslím, že na ovulaci bylo 8 dní před ms pozdě, leda by se opozdila a zároveň 2 dny po styku je celkem brzo na hnízdění ![]()
NE, ne, ne a ještě jednou ne.
2 dny po styku - i kdyby nakrásně zrovna byla ovulace - vajíčko skutečně nehnízdí.
Dva dny po ovulaci se vejce nachází ve vejcovodu na cestě do dělohy.
Ahoj před pár dny jsem měla přerušovaný styk. Ted 2 dny vkuse mě bolí břicho jako při ms a k tomu šílené křeče.
Ms mám dostat za 4 dny a vždy byli pravidelné. Co si o tom myslíte?
Ahoj zajímalo by mě jestli někdo otehotnel i pár dní před ms a ms neprišla?
Cyklus 28
PMS, nebo střeva. Jestli myslíš, že to jsou příznaky těhotenství, tak ne. Ty se objeví dávno po tom, co ti vynechá menstruace. A doporučuju prezervativ ![]()
Ahoj chci se zeptat.
Včera jsme měli s přítelem sex po dlouhý době.
Nevim jak to popsat, ale ještě při mazlení, jsem si všimla že z něho,,neco" teče
Pak jsme měli sex, udělal se na,, ní„. já jsem se ještě dělala a zapomela“ na to, že mám prsty od ejakulátu.
Myslíte, že se může něco stát? Mám 7 dní do Ms, dnes mě bolí břicho jak kdyby jsem měla krami.