Přerušovaný sex, otěhotnění?

Anonymní
8.8.21 22:03

Přerušovaný sex, otěhotnění?

Ahoj chci se zeptat.
Včera jsme měli s přítelem sex po dlouhý době.
Nevim jak to popsat, ale ještě při mazlení, jsem si všimla že z něho,,neco" teče
Pak jsme měli sex, udělal se na,, ní„. já jsem se ještě dělala a zapomela“ na to, že mám prsty od ejakulátu.
Myslíte, že se může něco stát? Mám 7 dní do Ms, dnes mě bolí břicho jak kdyby jsem měla krami.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36071
8.8.21 22:07

Přerušovaný sex není ochrana. Takže ano, může se něco stát. Jestli neplanujete dítě, tak se chrante.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
8.8.21 22:24

Vždycky, pokud není aspoň nějaká forma ochrany jako je kondom, antikoncepce atd, je možnost že otěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 22:25

Jiná metoda otěhotnění

Ahoj zkoušeli jste někdo otěhotnět jinak? Myslím tím, žeby byl třeba přerušovaný styk a vy jste si prstama ejakulat dali dovnitř?

• Citovat
  • Upravit
36071
8.8.21 22:27
@Anonymní píše:
Ahoj zkoušeli jste někdo otěhotnět jinak? Myslím tím, žeby byl třeba přerušovaný styk a vy jste si prstama ejakulat dali dovnitř?

Jestli jste se ma dítěti nedomluvili tak nezkousej nějaký podrazy. Ale jinak jsem otehotnela z prerusovanyho sexu a ani jsem si nemusela nic cpát dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.8.21 22:28
@Anonymní píše:

Ne. Sex je celkem zábavná kratochvíle a když jsme dělali syna, nic vedle nešlo. Proč jako, když jsme ho oba chtěli?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.8.21 22:28

Asi ne takto jak to píšeš, ale když jsme se snažili o Miminko, tak jsem si prstami pomáhala a povedlo se. Ale tedy normálně po sexu až do konce, ne u přerušovaného styku.. jako že bych si to třeba z břicha strkala zpátky? :zed: to asi fakt ne :lol: :lol:.. doufám, že jsem otázku dobře pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 22:29

Ano, tímto způsobem jednou a dvakrát stříkačka. Jedno z toho bohužel raný potrat. Před tím normální otěhotnění. Ale my jsme se snažili oba. Akorát už jsme jako lidi ve středním věku unavení a stresovalo nás cílené snažení, potřebovali jsme urychlit vyvrcholení.

Normálně to jde, s ejakulatem zbytečně nemanipulovat, zavést prsty co nejdál, do zadní klenby pochvy, na 20 minut lehnout a podložit zadek. Pokud stříkačka, silnější, 20 ml, ejakulace rovnou do ní, nenatahovat z jiné nádobky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.21 13:38

Prerušovaný styk, uhniezdenie

Ahoj
S priateľom sme mali styk pred 2 dňami.
Dnes má strašne bolí podbruško akoby mi začínala menštruácia. ( Do ms mám ešte 6 dní)
Myslíte, že môže ísť i o uhniezdenie aj keď sme mali prerušovaný styk? Ovulaciu nesledujem. Prosím normálne názory, neberiem anti ani nepoužívame ochranu. Dieťa by pre nás nebolo prekážkou. Ďakujem za odpovede.

• Citovat
  • Upravit
37140
9.8.21 13:41

A dřív styk nebyl? Ja myslím, že na ovulaci bylo 8 dní před ms pozdě, leda by se opozdila a zároveň 2 dny po styku je celkem brzo na hnízdění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
9.8.21 13:52

NE, ne, ne a ještě jednou ne.
2 dny po styku - i kdyby nakrásně zrovna byla ovulace - vajíčko skutečně nehnízdí.
Dva dny po ovulaci se vejce nachází ve vejcovodu na cestě do dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
9.8.21 15:45

Fakt nemůžeš mít uhnizdeni dva dny po styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.21 17:12

Přerušovaný sex, bolest podbřiška

Ahoj před pár dny jsem měla přerušovaný styk. Ted 2 dny vkuse mě bolí břicho jako při ms a k tomu šílené křeče.
Ms mám dostat za 4 dny a vždy byli pravidelné. Co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.21 18:10

Otěhotnění 5 dní před ms

Ahoj zajímalo by mě jestli někdo otehotnel i pár dní před ms a ms neprišla?
Cyklus 28

• Citovat
  • Upravit
35418
11.8.21 18:13

PMS, nebo střeva. Jestli myslíš, že to jsou příznaky těhotenství, tak ne. Ty se objeví dávno po tom, co ti vynechá menstruace. A doporučuju prezervativ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí