Cipralex půlení tablety

Anonymní
11.3.22 09:20

Cipralex půlení tablety

Ahoj, bere tu někdo cipralex 10 mg? Jak ho půlite? Podle obrázku v letáku to prostě nejde nebo jsem tak nešikovná? Jen by mě zajímalo jestli to někomu jde :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65183
11.3.22 09:27
@Anonymní píše:
Ahoj, bere tu někdo cipralex 10 mg? Jak ho půlite? Podle obrázku v letáku to prostě nejde nebo jsem tak nešikovná? Jen by mě zajímalo jestli to někomu jde :)

já mám jiné léky, které půlím, taky to jde blbě. Dělám to nožem a nejsou to přesné půlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
11.3.22 09:36

Brala jsem kdysi a půlila nožem. Položit chytit prášek do prstů a nožem zatlačit. Některý prášky jdou půlit i v prstech, normálně chytit mezi palec ukazovák a rozpůlit, když mají tu dělící čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
11.3.22 09:38

Nožem.

• Citovat
  • Upravit
65183
11.3.22 09:40
@Pimpinella píše:
Brala jsem kdysi a půlila nožem. Položit chytit prášek do prstů a nožem zatlačit. Některý prášky jdou půlit i v prstech, normálně chytit mezi palec ukazovák a rozpůlit, když mají tu dělící čáru.
@Pimpinella píše:
Brala jsem kdysi a půlila nožem. Položit chytit prášek do prstů a nožem zatlačit. Některý prášky jdou půlit i v prstech, normálně chytit mezi palec ukazovák a rozpůlit, když mají tu dělící čáru.

no hromada prášků ted vypadá jako lentilka, to fakt v ruce nepřepůlíš. A nožem z toho jsou dvě části, které nejsou stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
11.3.22 09:44

@vokishka to nevím, prášky půlim už jen psovi. A jeden musím dokonce dělit na osminky a dá se to natrénovat :) Pokud Cipralex pořád vypadá jako dřív, tak jsem měla za to, že tu půlící čáru má. V lékárně kdyžtak prodávají děličku na půlení prášků, ale s tou zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.3.22 09:58

Oprit o stul a zatlaciz ukazovakem na krajni strany tablety. Jde to nadherne. U Cipra skutecne neni nuz potreba😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
11.3.22 11:46
@vokishka píše:
no hromada prášků ted vypadá jako lentilka, to fakt v ruce nepřepůlíš. A nožem z toho jsou dvě části, které nejsou stejné

No, mam takovy pocit, ze ty co takhle vypadaji prosze k puleni urcene nejsou a ma se hledat jina alwrnativa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65183
11.3.22 11:55
@j.a.n.i1 píše:
No, mam takovy pocit, ze ty co takhle vypadaji prosze k puleni urcene nejsou a ma se hledat jina alwrnativa.

Jenomze oni vsichni přecházejí zřejmě na tenhle typ. Doktorka navic ani nepozna, jak ta tabletka vypada. Ta moje se původně pulit dala, ted ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová