Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.5.12 18:10
@JenJana píše:
Ahoj, tak si to tady pročítám, protože mám s Cipralexem jediný problém - šíleně moc jsem přibrala. Beru ho něco málo přes tři roky. Život se mi změnil o 500% k lepšímu, ale za ty tři roky jsem přibrala skoro 20 kg. Doku jsem měla nervy v kýblu, tak jsem byla vždy štíhlá až hubená. Nyní jsem klidná, ale tlustá :-((((

jejda tolik to být nemusí ale těch 10 bych v poho unesla :lol: já ho beru zatím velmi krátce ale za ty kila bych byla ráda a i za tu změnu k lepšímu :lol:

• Citovat
  • Upravit
2587
29.5.12 19:52

Já nepřibrala ani jedno kilo…teda možná trošičku, ale to dávám za vinnu tomu že jsem hodně jedla a otevřela jsem si prodejnu pečiva.
Takže za mě já nepřibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JenJana
29.5.12 22:38

Určitě je to individuální

Určitě je to individuální reakce, takže každý to může mít jinak. U mě to mohlo způsobit vice faktorů najednou - jistě k tomu přispěly i hormonální změny, protože jsem v začátku přechodu. Ale jisté je, že ten klid v duši, který je rozhodně účinkem Cipralexu, na mém tloustnutí má minimálně 50% vinu. Do 42let jsem vážila nejvíce 68 kg, při výšce 178 cm - a to mám tři děti, ale nikdy jsem nepřibrala ani o gram více! Potom, co jsem začala užívat Cipralex a to bylo právě mezi 42. a 43. rokem života, jsem pomalu a nenápadně začala přibývat na váze. Jenže jsem teď z Cipralexu totální kliďas, tak jsem to neřešila, až mi to prostě najednou přerostlo přes hlavu, respektive přes váhu! :?

• Citovat
  • Upravit
Cesalka
1.6.12 09:39

Cipralex a těhotenství

Dobrý den, prosím vás máte někdo zkušenost s těhotenstvím a AD Cipralexem, respektive jeho vysazení při zjištění gravidity? :think: Děkuji za názory. :)

• Citovat
  • Upravit
45
1.6.12 10:38

@Cesalka To zatím nemám, ale jak jsem si zjišťovala tak ho hodně lidí bralo i v těhotenství i při kojení (do mléka se nedostává)… Určitě to ale hned proberte se svým lékařem jestli jste zjistila že čekáte mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 11:19

Cesalka: já teda o tom zas až tolik nevím, ale co jsem tak různě četla tak všude bylo, že pokud se berou AD před těhu tak by se v těhu moc vysazovat neměli nevím na co je bereš, ale aby se pak ty psychické problémy nevrátili ještě ve větších rozměrech než byli před AD :think: a cipralex myslím, že je v těhu taky přijatelný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.12 09:18

Holky co jste braly (nebo berete) Cipralex, chtěla jsem se zeptat. Měli jste takový vedlejší účinek, že jste nemohly dosáhnout orgasmu? Někde jsem o tom četla a normálně byl pokaždé, teď se fakt trápím a nic… Je mi to blbé i kvůli manželovi, myslíte, že by pomohlo vyměnit prášky nebo se to dá zase do normálu (teď je beru třetím měsícem)… Díky a omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.12 22:51
@Anonymní píše:
Holky co jste braly (nebo berete) Cipralex, chtěla jsem se zeptat. Měli jste takový vedlejší účinek, že jste nemohly dosáhnout orgasmu? Někde jsem o tom četla a normálně byl pokaždé, teď se fakt trápím a nic… Je mi to blbé i kvůli manželovi, myslíte, že by pomohlo vyměnit prášky nebo se to dá zase do normálu (teď je beru třetím měsícem)… Díky a omlouvám se za anonym

Na někoho to tak může působit…já měla na sex u cipralexu chuť vždy…
Ale jak jsem pročítala snad všechny diskuze na netu, tak ano toto je jeden z vedlejších účinků cipralexu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.12 07:36

já jsem taky na cipralexu a chuť na sex mam snad větší než předtim, ale spíš je to tim, že se mi prostě celkově zvela nálada

• Citovat
  • Upravit
irenatau
13.7.12 13:24

Cipralex

Dobrý den,
prosím o zkušenost, ze zdravotních důvodů mě byl nasazen Cipralex nyní ho beru od pondělí a mám pocit, že stav je zhoršen, úzkost, únava, prostě špatný pocit.Je to možné??zlepší se to?
Děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
10486
17.7.12 14:30
@irenatau píše:
Dobrý den,
prosím o zkušenost, ze zdravotních důvodů mě byl nasazen Cipralex nyní ho beru od pondělí a mám pocit, že stav je zhoršen, úzkost, únava, prostě špatný pocit.Je to možné??zlepší se to?
Děkuji za radu.

určitě se to zlepší tyhle stavy jsou ze začátku naprosto normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.7.12 17:04

Antidepr.Tritico+cipralex

Mám strach z vedľajších účinkov cipralexu-nekľud a pocit na omdletie. V práci predávam lístky 12 hodín, musím sa sústrediť na pc i na zákazníkov. Rok užívam AD Tritico večer 100 mg, po výmene lekárov mi psychiatrička z Prahy 6 predpísala cipralex. Berie niekto z Vás súčasne 2 druhy antidepresív? Moj konkrétny problém : obavy z budúcnosti, stres a pocit samoty. Ďakujem za Vaše reakcie. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vladula111
28.8.12 13:42

Mužu se zeptat muže s ena cipralex alkohol?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.12 21:14

Nevolnost po Cipralexu

Ahoj, před týdnem jsem začala brát Cipralex (1/2 10mg), pořád se mi od té doby zvedá žaludek a často mě bolí hlava. I když mám hlad, tak se nemůžu normálně najíst (teda ne že bych nepotřebovala zhubnout… :mrgreen: ) Co s tím? Odezní to samo? Máte nějaký fígl? Nebo mám zkonzultovat změnu AD?
Děkuju.
 J.

• Citovat
  • Upravit
12921
21.9.12 21:30

@Baru1409 Mě doktor dokonce poslal na potrat, protože řekl, že v mé stavu, věku je to nebezpečné. A léky vysadit nesmim, tak jsem se nasrals už jsem je nikdy nevzala do pusy sice jsem 2 měsíce skoro lezla po zdi ted je mi furt všelijak, ale mam miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.