Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky taky mam problem s orgasmem, a celkove nemám chuť na sex. Uz jste to někdo řešil s vašim doktorem? Já se teda stydela o tom mluvit
navíc můj Dr. Je silne nábožensky. Jinak cipralex super, beru teda 1tb denne rano, dokonce jsem vysadila na zkoušku na 8 měsíců jestli zvládnu kvůli těhotenství, protože to mi doktorka nedoporučuje ho brát při těhotenství, nebylo to jednoduché, me hlavou stále jedou myšlenky, co si kdo o me mysli, co jsem to řekla za blbost, ze na me každy kouká atd,..po 8 mesicch sem měla krizi na podzim a zas jsem je zacala brát, možna by mi stačila i 1/2,,. Nejvíc štve ten orgasmus i kvůli partnerovi:( jiank Zatím díte nemám. Ahoj a zdravím všechny:-)
Holky taky mam problem s orgasmem, a celkove nemám chuť na sex. Uz jste to někdo řešil s vašim doktorem? Já se teda stydela o tom mluvit
navíc můj Dr. Je silne nábožensky. Jinak cipralex super, beru teda 1tb denne rano, dokonce jsem vysadila na zkoušku na 8 měsíců jestli zvládnu kvůli těhotenství, protože to mi doktorka nedoporučuje ho brát při těhotenství, nebylo to jednoduché, me hlavou stále jedou myšlenky, co si kdo o me mysli, co jsem to řekla za blbost, ze na me každy kouká atd,..po 8 mesicch sem měla krizi na podzim a zas jsem je zacala brát, možna by mi stačila i 1/2,,. Nejvíc štve ten orgasmus i kvůli partnerovi:( jiank Zatím díte nemám. Ahoj a zdravím všechny:-)
luana
manžel ho také bral… co se týče sexu stejný problem, sic chuť měl (ale ne takovou jako obvykle bez tohoto prášku) ale sex nic moc, Sex mohl trvat X hodin a nic, nikdy se neudělal… strašně mi to jako partnerce bylo líto, jemu též. Měl problém se udělat i sám ![]()
K doktorovi s tím nešel, chtěla jsme, aby to řešil, doktor napsal jiné léky aby to neovlivnilo náš sex. život, ale nešel… „trpěli“ jsme takhle 2roky… prášku už naštěstí nebere a vše se vrátilo do původního stavu…
FAKT NECHÁPU JAK SE NĚKDO MŮŽE DÁT S CIPRALEXEM „JAKO DO KUPY“, TO BYCH RADŠI NAJELA NA JÓGU, REFLEXNÍ TERAPII A TAO A SÍLA ŽENSKÉ SEXUALITY! NEŽ BÝT ZÁVISLÁ NA CHEMICKÝM PRŮMYSLU. STAČÍ, ŽE HO BERE V domově důchodců každý druhý a žÁdné štěstí tam z dotyčných nevyzařuje. TAK BACHA NA VĚC!
PP mám necelý půl roku a před 5 dny mi byl nasazen Cipralexx 10mg, který beru každé ráno 1/2tbl. dnes mi je celý den hrozně celá se třesu, potím jsem hrozně unavená, dnes mi je takhle poprvé zle
ale píšete, že začátky jsou vždycky kruté tak snad se to obrátí
Ahoj, beru Cipralex 10mg, tabletu denně, už třetí měsíc.. První týden byl dost náročný, únava, celková slabost, nechut k jídlu.. Od druhého týdne mi bylo už dobře
až do ted, začínají se mi vracet moje dřívější stavy, tak nevím..je to teprve třetí den..doufám, že to přejde a budu zas oukej..
@Chiki u mě skoro přesně stejný scénář. Včera mi Dr. nasadila AD Olwexya místo Cipralexu, že by měla účinkovat líp. Vedlejší účinky hrozný, odpoledne jsem se nebyla schopná pomalu ani hýbat, děsná úzkost, třes a zimnice
A to jsem vzala první tabletu. Snad se to zlepší.
Mam s cipralexem dobre zkusenosti…sice jsem ho zpocatku prijimala spatne ale zabral bleskove. jinak nevim jak v cechach ale na Slovensku existuje lek jmenem esoprex a je to navlas to same co cipralex ale nedoplaci se na to. zkus se na to zeptat.
Ahojjo a holky co se ptali na neschopnost dosahnout orgasmus…pri cipralexu jsem nemela zadny orgasmus rok a pul. bylo to dost stresujici. Pak jsem lek vysadila a kdyz jsem nasadila ten esoprex slo to sice tezce ale slo to. Pak jsem to opet nejakou chvili nebrala a tedka beru kvuli tehotenstvi jen pul tablety kazdy druhy den ale potreti uz mi orgasmy sli jak po masle. Nevim cim to je.
@Tereza 55 píše:
PP mám necelý půl roku a před 5 dny mi byl nasazen Cipralexx 10mg, který beru každé ráno 1/2tbl. dnes mi je celý den hrozně celá se třesu, potím jsem hrozně unavená, dnes mi je takhle poprvé zleale píšete, že začátky jsou vždycky kruté tak snad se to obrátí
napiš sem, poradí ti http://www.ulekare.cz/…-vyhledavani
@Anonymní píše:
@Chiki u mě skoro přesně stejný scénář. Včera mi Dr. nasadila AD Olwexya místo Cipralexu, že by měla účinkovat líp. Vedlejší účinky hrozný, odpoledne jsem se nebyla schopná pomalu ani hýbat, děsná úzkost, třes a zimniceA to jsem vzala první tabletu. Snad se to zlepší.
Proboha jen Olwexyi neeee, ta má šílených nežádoucích účinků
Zdravím Vás, pročítám to tady a hledám nějaké zkušenosti. Beru Cipralex tři týdny. Přesně když jsem začala bylo mi zle a ještě hůř. Trvalo to ale pár dnů a postupně se začalo vše zlepšovat. Co na sobě pozoruju, tak se po nich dost potím, hlavně v noci. Beru 10mg - jeden ráno. Občas mám pocit že mě brní chodidla a dlaně, měli jste to někdo? Mám tedy zasebou pouze tři týdny léčby, ze začátku jsem přidávala oxazepam (ale jakmile se to zlepšilo už ho neberu) Napsala mě doktorka Rivotril, ale po jedné půlce jsem myslela, že zkolabuju, nějak ho nesnesu. Na takových 90% mám pocit že Cipralex zabral, ale není to ještě ono. Snad se vše ještě zlepší, jsem stále trochu unavená ale už aspoň dobře spím. Všem držím palce, kdo to nezažil těžko asi pochopí.
![]()
Ahoj byl mi předepsán cipralex, ale bojím se ho brát, měla jsem dříve remood, a ted cipralex, bojím se toho, když vidím, jak je vám zle tak to asi není moc dobrý, poradíte mi?