Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maji toho tady moc a cs je posledni reseni, chteji klid. Zitra se mala umoudri, dekuju za podporu
@Nelly 66 urcite!! Sice te pekne zkousi, ale zitra te odmeni svoji malickosti ![]()
@Syjja Tak jsem si všimla, že Nelly píše i do vedlejšího tématu a tam už narození svojí holčičky oznámila, tak VELKÁ GRATULACE a přeji pevné zdraví a milující náruč rodičů
![]()
Holky potrebuju radu..nutně, teď sem byla na wc a vyšel ze mě hlen a měla sem v něm krev. Je to ta hlenová zátka nebo mám vyšilovat a volat doktorovi?
37 tt…zrovna sem dnes byla na kontrole a na 2 cm otevřena :-/
@klikinka22 A bylo tam té krve hodně? Řekla bych, že při tvém nálezu to zátka být může, pokud to není vyloženě špinění po vyšetření, krev bych řekla, že tam je, pokud se začíná schylovat k porodu, cítíš nějaké tvrdnutí nebo bolesti?
@klikinka22 Taky jsem měla v 38tt nález na dva cm otevřená, vydržela jsem to ještě týden, ale zátka mi odešla až s odtokem vody a byla čirá.
Nn, nic takového…jen ten hlen s trochou krve, ale ne krev jako při špinění. Byla čistě červená…dnes už doktora otravovat nebudu..rano mu radši zavolám :-/ děkuji za radu..kdyby vas tu nebylo tak asi zešílím… ![]()
@klikinka22 Tak to bych byla v klidu:-D miminko už je donošeno a může to být následek vyšetření, můžeš porodit dřív, ale taky nemusíš, je to tvoje první?
@klikinka22 Co jsem tak četla, tak od čiré „hmoty“ až po zabarvenou krví i do hněda, prostě takový kus čehosi, co ucpávalo a drželo infekci od miminka kolem čípku
![]()
Ale co čtu, tak toho má být hodně..myslíte že mlže odcházet postupně?