Císař květen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4734
16.5.16 18:23

@anivbl Tomu rozumím. Sice jsem díky epidurálu malou viděla, ale hned ji odnesli a měl ji pak manžel. Ztratila jsem hodně krve, takže mě trošku křísili na sále. A pak jsem ji viděla za cca 8 hodin. Jediný co mě hodně štve, tak že mám málo mlíka :zed:. Ale řekla bych, že je to díky tomu porodu co jsem si „zažila“ :roll:. Budeš chtít bonding po císaři? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
16.5.16 18:25

Jsem cerstve po císaři konkretne dnes v 9:05 chlapecek.Mela sem spinalni anestezii a super. Už hybu nohama. Bricho poboliva, ale to zvládnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
16.5.16 18:36

@mission84 Tak to gratuluji :potlesk: :kytka: A přeji brzké zotavení. Císař byl plánovaný? Hlavně pozor až si budeš sedat, motá se hodně hlava :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.5.16 18:39
@kiwa píše:
@Tunrida Ne? Tak ono je to relativně furt čerstvé. Mě zlobí kousek jizvy - mám ji vypouklou ale jinak se cítím fajn :mrgreen: :pankac: a asi nedodržím šestinedělí :oops: :mrgreen:

To já jo, tohle mě zatím nebere. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.5.16 18:40

@mission84 Tak to je hodně čerstvě. Gratuluju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.5.16 18:43
@kiwa píše:
@mission84 Hlavně pozor až si budeš sedat, motá se hodně hlava :).

No to jo. Já jsem si vždycky řekla, aby mi nejdřív zvedli opěrku u postele, abych se nezvedala z úplnýho lehu. I se tak celkově líp zvedá. Celkem se divím, že to nedělají tak normálně.

• Citovat
  • Upravit
3383
16.5.16 19:05

Holky, já sice rodila před 2 lety, jizva jak se hojila tak táhla a bolela. Ještě teď necítím pořádně hmat kolem jizvy.. :nevim: Když si rukou přejedu kolem jizvy, třeba při koupání, nebo mám gumičku od kalhotek přímo na jizvě, nemám z toho dobrý pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.5.16 19:17

@kiwa rada bych, ale nevim jak se k nemu v krci stavi. Zas tam maji jipku pro mrnata, coz si rikam ze je super kdyz se nedejboze neco deje, tak porad zustanete ve stejny budove. A taky malou krmili materskym mlekem, kdyz jsem ja nemela, zadnym UM, to bylo taky skvely :palec: takze v krci to ma svy pro a proti, zatim prevazuji ta pro, snad to vydrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.5.16 19:19
@mission84 píše:
Jsem cerstve po císaři konkretne dnes v 9:05 chlapecek.Mela sem spinalni anestezii a super. Už hybu nohama. Bricho poboliva, ale to zvládnu

Gratuluju :)
Jinak holky na jizvu je nejlepsi obycejny sadlo, ja si ji tim mazala a moc to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
16.5.16 19:30

@Tunrida Fakt? :lol: tak to já jsem už jak stepní koza :lol:

@LLenule111 Máti je se mnou po císaři 25 let a jizva ji zlobí furt :roll: blbě jí sešili… a občas jí to i hnisalo…

@anivbl Jasný, tak uvidíš a píšeš si porodní plán? Jinak my jsme dostali UM až 3. den po porodu. Jinak dostávala moje mlezivo. „Rozkojila“ jsem se až 5. den a i tak je to furt slabota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.5.16 20:47

@kiwa
Ja nevim, ja myslim ze na planovanyho cisare se asi plan ani psat moc neda, ne? Spis to zkusim primo tam, az to prijde :)
Zacatek kojeni je boj, ale kdyz se to povede tak je to super :) ja jsem ted kojila do ledna, porad jsem premyslela jak to ukoncit, az jsem jednou vecer dala misto prsu flasku a bylo to, mala po ni nadsene skocila, tak snad ted nebude moc zarlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
16.5.16 22:09

@kiwa To já mám ještě v plánu druhé dítě, ale bojím se, co ta jizva bude dělat během se zvětšování břicha :think: a po druhé by mě asi čekal také císař, mám ůzkou pánev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.5.16 22:17

@LLenule111 Úplně v klidu. Jako ta jizva v tom těhotenství cítit je. Já ji cítila v prvních týdnech a potom samozřejmě v těch posledních, ale dalo se to v pohodě vydržet.

• Citovat
  • Upravit
582
20.5.16 23:45

@kiwa Ahoj taky jsem mela vyvolávaný porod ale nechali mě 3 dny vyvolavání a bohužel se nepovedlo, ale na posledni pokus takovy bolesti, kontrakce silne, ale stejnak jsem se neotevirala sotva na prst :( mě to hodně mrzelo, druhy porod a opět sekcí.. Ale zeptam @anivbl od kdy jste pouzivaly to sádlo? Ja uz se ptala a tolik informovala..a vzdy mi reklne kazdy dr jen omyvat a nechat vetrat. Jizva se dle doktoru hoji dobře, ptam se nebo bojuju se zanetem od nemocnice mocaku. Dělaji se mi na jizvě jakoby jamky a z nich mi vytika trochu jakoby hnis a doktor rika ze to je dobry tak teda uz nevim chci aby se to zahojilo co nejlip a delam vse možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
21.5.16 09:29

@darrrsie69 až po skončení šestinedělí, mně z ní teda nic neteklo, já ji měla suchou od začátku. Ze začátku určitě větrat, hygiena je taky moc důležitá. A mně z ní teda nic neteklo, to bych možná počkala až to přejde (s tím nemám zkušenost…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí