Císařský řez - co o něm mám vědět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
19.2.12 18:15

děkuji, a přeju taky at to máš co nejsnadnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
19.2.12 21:16

Ahoj, taky přispěju svou troškou. :-) Před dvěma a půl roku jsem rodila císařem. Rodila jsem 36 hodin, ale vůbec jsem se neotevřela. Malá pak začala v bříšku kolabovat, tak ji vyndali akutním císařem. Venku byla za pár minut, vše bez komplikací. Rodila jsem v Podolí a opravdu v pohodě. Strach a stres ničemu nepomůže! :-) Užívej si ten krásný pocit, že na Tebe miminko čeká. Taky jsem se těšila, že budu rodit klasicky, příroda si to vyžádala jinak. Nakonec je to jedno. :-) Je to opravdu hodně o psychice. Jasně, že když se to hojí, bolí to. Je to prostě velká jizva. Ale dá se to zvládnout. Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.2.12 11:42
Vermun píše: ..............(měla jsem injekce od bolesti, ale ty dávají všude..............

automaticky nedávají. Mě se ptali jestli chci něco od bolesti a pak dle toho - kapky, tabletky, injekce… ale já to dala i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
20.2.12 11:53

mě je dávali automaticky první dva dny, poté už se ptaly, ale to už jsem odmítla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
20.2.12 11:58
Pleo píše:
Vermun píše: ..............(měla jsem injekce od bolesti, ale ty dávají všude..............
automaticky nedávají. Mě se ptali jestli chci něco od bolesti a pak dle toho - kapky, tabletky, injekce… ale já to dala i bez toho.

Taky mi automaticky nedávali. Teprve až když jsem bečela jak „kráva“, tak přišla teprve sestřička s injekci :roll: Já měla takové bolesti, že s prominutím „porod houby“ proti tomu, jak sjem se probudila po narkóze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
20.2.12 12:01

Wermun: To je zajímavé, že tě tak brzo po císaři pustili domů, píšeš patý den 8o Normálně nás po císaři pouštěli až max. 9 den- 8 dní se tam muselo být, k vůli možné ruptuře jizvy. Já tam byla celkem 14 dní a 15 - mě vyhodili konečně dom :lol: Když si vzpomenu, tak patý den jsem ještě měla hurónské bolesti po šití jizvy. No, každá jsme asi jiná. U nás by tak brzký odchod domů po šití neprošel. Zřejmě tam máte lepší možnosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
20.2.12 13:41

Mě taky pustily pátej den ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.2.12 12:51
Vanesanka píše:
Wermun: To je zajímavé, že tě tak brzo po císaři pustili domů, píšeš patý den 8o Normálně nás po císaři pouštěli až max. 9 den- 8 dní se tam muselo být, k vůli možné ruptuře jizvy. Já tam byla celkem 14 dní a 15 - mě vyhodili konečně dom :lol: Když si vzpomenu, tak patý den jsem ještě měla hurónské bolesti po šití jizvy. No, každá jsme asi jiná. U nás by tak brzký odchod domů po šití neprošel. Zřejmě tam máte lepší možnosti :mavam:

nyní se pouští 4-5tý den i po císaři v případě, že nejsou komplikace a matka se hojí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
27.3.12 23:03

Ahoj holky, prosím poradíte mi někdo? Půjdu na třetí císařský řez a doktorka mi doporučila jako prevenci pooperačních srůstů v jizvě HYALOBARRIER GEL. Máte s tím někdo zkušenosti? Moc děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí