Císařský řez a nachlazení

240
31.5.13 17:22

císařský řez a nachlazení

Prosím nevíte někdo jak je to s císařským řezemkdyž je těhulka nachlazená? Mám ho naplaánovaný na 5.6.a mám šílenou rýmu spíše furt ucpaný nos, byla jsem u DR. a dala mi léky taksi říkám snad to do uterka přejde, ale mámobavy co když ne…sem tam i odkašlu ale jinak jako kašel nemám spíše jen ucpaný nos nebo rýma…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12982
31.5.13 17:25

@borenovaci nevím jak to je u císaře s nachlazením, protože ten problém jsem neměla, snad to ničemu vadit nebude, ale teda pokud se z toho nevyhrabeš, tak tě lituju už teď, protože kašel a kýchání u jizvy je utrpení :evil:

Příspěvek upraven 31.05.13 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
31.5.13 17:31

A na předoperačním vyšetření jsi už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
31.5.13 17:32

Ještě nebyla, v neděli ještě na ozvy a v uterý ráno mám nástup do porodnice, přinejhoršímjim to tam řeknu no uvydim,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.13 17:32

@borenovaci Ja neco chytla den, dva pred planovanym CS. Vecer skrabani, no proste slaby nabeh, nic hroznyho. Jenze diky chladnemu prostredi, jen v prosteradle, cesta po chodbe, chladny sal i dospavaci pokoj. Pekne se mi to rozjelo. Nepreji nikomu po CS kaslat, protoze to tlacis do bricha.Mela jsem doma tak silny kasel, se kterym si musi clovek sednout a neprestav, coz byl dalsi problem. Brecela jsem a kaslala dohromady :zed: Radim rychle se vylez, vem kapky co muzes, hodne pij a odpocivej, at se nenachladis jeste vic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
31.5.13 17:34

Snažim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 17:39

Já mám stejný zážitek jako @wildcherry . Rodila jsem císařem po chřipce, kašlala jsem a měla strašnou rýmu, bylo to fakt hrozný. To tě nechci děsit, jen píšu fakta. a te´d rady - vem si s sebou kapky do nosu, odsávačku - je to nechutný, ale budeš ráda, když se budeš moci odsát - než odezní anesteze, tak se rozhodně nevysmrkáš - já se dvě hodiny dusila. Mrzí mě, že jsem nebyla důraznější a nepřinutila personál na sále, aby mě nějak odsál, než mě odvezli, protože by mi ušetřili dost trápení. No ten kašel, to byla taky lahůdka, ale to jen bolí a dá se to vydržet. Ale fakt, ženemůžeš dýchat se moc obejít nedá. Jinad pod´kud by se ti viroza nějak víc rozjela, tak zřejmě sekci odloží, protože akutní nemocí do nar´kozy nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
31.5.13 17:44

No víš co mě hned napadlo :?:, že by mě zajímalo jak zakašleš po CS 8o 8o já bych zdechla, když jsem 3 dny po CS kýchla málem jsem se bolestí složila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
31.5.13 17:47

@Šílená Sonja to je asi blbost, pokud je v ohrožení život dítěte, tak ti přece ten císař udělat musí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
31.5.13 17:49

Ahoj, já měla teda akutní císařský řez, a měla jsem u toho děsný kašel a rýmu, musím ti říct, že pak zakašlat to bylo nejbolestivější po operaci. Takže se zkus co nejdříve vyléčit, myslím si, ale že kašel není kontraindikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
31.5.13 17:51
@borenovaci píše:
Ještě nebyla, v neděli ještě na ozvy a v uterý ráno mám nástup do porodnice, přinejhoršímjim to tam řeknu no uvydim,,,

Tak to by jsi mohla stihnout se vyléčit, hezky si lehni a odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
31.5.13 18:04
@Weruska píše:
@Šílená Sonja to je asi blbost, pokud je v ohrožení život dítěte, tak ti přece ten císař udělat musí :nevim:

Tak tady se jedná o plánovaný SC, takže dítě v ohrožení života evidentně není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
31.5.13 18:06
@borenovaci píše:

Myslím EKG a tak, na tom jsem byla několik dní před císařem.
Já si to teda nedovedu moc představit, s plným nosem pod narkózu. Budeš mít plnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.13 18:16

@Šílená Sonja Jo tak ucpany nos byla taky lahudka :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
31.5.13 18:21

@borenovaci - a je ten termín nutný? nedalo by se odložit aspon o pár dnů? Bych vyjednávala už ted, at ti najdou pozdější termín, bo je pátek, úterý za rohem, to nebudeš moc v pohodě… sekce je maso i bez rýmy a kašle ( když ted máš rýmu, je dost pravděpodobné, že za pár dnů máš i kašel)

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky