Čištění jater?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
29.3.13 22:03

ledviny...

Mám vyzkoušený produkt OK Tau…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.3.13 22:09

pročištění těla

…ještě potřebuješ nějakou pomoc -mám zkušenost s přírodními produkty-mám vyzkošené na sobě…klidně pošlu více na mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katolek
31.5.13 08:38

lupénka

Dobrý den, mám problém s lupénkou ve vlasech, teď se mi to hrozně zhoršilo a potřebuji to řešit. Vyčetla jsem, že by mohlo pomoci vyčistit játra, nemáte s tím někdo zkušenosti? Případně budu ráda i za jiné rady. Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
1381
31.5.13 09:00

…ted ji prave delam, jelikoz litam na zacho co chvili a je mi soufl, odkazu te na stranky, podle kterych to aplikuju..zdravi-az.cz…najdes ji, kdyz rozkliknes okynko ostatni cistici kury :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 09:16

Ahoj, rozhodně bych doporučila nasadit docela přísnou dietu
viz např. http://www.lecitel-jonas.cz/…lupenka.html
a obecně kombinovat jaterní čaje s ledvinovými (aby se nečistoty lépe vyplavovaly z těla pryč.) „Fígl“ je v tom, že každý má svoje bylinky, proto bych investovala cca 1000 czk a navštívila dobrého homeopata, který ušije léčbu na tělo.
Poradí, kde je v těle problém, jaké bylinky, kdy a v jakém množství pít, případně doporučí homeopatika.
Já dietku držím u atop. exemu a hodně to pomáhá. Jakmile sním něco co nemám, za pár dní je to znát.
Kamarádka měla taky lupénku a drží si jí na uzdě jen díky dietě. Držím palečky, je to běh na dlouhou trať :hug:
Já měla hrozné akné a až jsem začala držet bezlepkovou dietu, tak mám pleť jako mininko, možná se zkus nechat vyšetšit na nejběžnější potravinové alergie…

• Citovat
  • Upravit
4151
31.5.13 09:39

Já sice lupénku nemám, ale mám celkově hodně vysušenou kůži a hodně moc se mi zlepšila, řekla bych vláčná až sametová (jako to říkají v reklamách :lol: ) po 28 denní detoxikační kůře podle A. Mačingové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
31.5.13 09:55
@zelenaprisera píše:
Já sice lupénku nemám, ale mám celkově hodně vysušenou kůži a hodně moc se mi zlepšila, řekla bych vláčná až sametová (jako to říkají v reklamách :lol: ) po 28 denní detoxikační kůře podle A. Mačingové

znam..ja delala pred par lety detox kuru od cingrose-sam sobe doktorem-masakr, ale tri roky jsem se citila jak nactileta :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
31.5.13 13:47

Velice dobrá je tato kůra. Mohou se po ní zlepšit i hodnoty jaterních testů
 http://www.jukl.cz/…-ml/d-70687/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
20.10.14 23:00

Ahoj, mám 2.2 cm žlučníkový kámen, pomůže mi něco, než operace žlučníku? Jsem objednaná za 3 týdny :(. Ale nechce se mi a už vůbec ne být bez žlučníku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
7.5.15 21:24

Obnovuji, začala jsem pít jaterní čaj a tak by mne zajímaly zkušenosti někoho kdo pil jaterní čaj a jake potom pocítil změny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.3.16 10:22

A existuje na čištění jater nějaký doplněk stravy?
Nebo berete nějaké prášky na játra?
Měla jsem špatné jaterní výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.2.22 07:45

Očista jater

Ahoj, my v rodině osobně máme nejlepší zkušenost s ostropestřcem. Užíváme ho pravidelně, pak taky po nemocích, případně když máme nějakou oslavičku a pije se :-D. Výsledek bys měla pocítit zhruba po 2–3 týdnech, ale to je zhruba jako u všech vitamínů nebo čajů atd. Můžeš ho brát skrze „čaj“, pak klasicky přes tabletky anebo si ho koupit rovnou nadrcený. Já používám od Reparexu, kde je v kombinaci s Yaccou, ta funguje jako očista pro celý organismus. Mají k tomu i dobře napsané články - nic dlouhýho, je to stručný a jasný. Tady k tomu ostropestřci: https://www.reparexshop.cz/…cistu-jater/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková