Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky doktorka mi rekla ze mam moucnivku cistit gencislkou a ze staci vecer.. ale nerekla jestli pred nebo po jidle.. nebo je to jedno?
@PetronelaNufkova čistila bych po jídle, aby sis to tím jídlem nesetřela
@Malaga noo to jsem si myslela jenze malej mi kolikrat usne a me je lito ho budit
Tak ho nebuď. Namoč vatovou tyčinku a vytři tím pusinku, ono se to tam hezky rozprostře samo. Nejspíš se vůbec nevzbudí. U mě to byla jediná šance, jak ji dcerce dát.
To by mě tet zajímalo, jak to vubec je stou Genciálkou, doktorka mi ji zamítla, že je zakázaná, že vní byli nalezeny karcinogeny. Že už je rok zakázaná se prodávat v lékárnách. Na moučnivku, ale byla bezkonkurenčně nejlepší. Jak to sní tedy je?? Už je opět povolená??? ![]()
@Janli zkusim to tedy, dekujii.
@kotýsek me ji mudr sama doporucila at si ji koupim a v lekarnach je volne prodejna. Karcinogeni je, ale to bys toho mrnouse musela prolejvat buhvi jak dlouho.
@Malaga @Janli @kotýsek holky prosim Vas malej ma nejaky byly flicky na pytliku nyslite si ze to je taky ta moucnivka? Cim to ma cistit? Taky fialkou?
@PetronelaNufkova To se mi nezdá, pokud vím, moučnivka se projevuje bíle jen na sliznicích. Raději bych to ukázala lékařce. Jestli na to dáš fialku, tak by pak nemusela poznat co to je.
@PetronelaNufkova
to tak bývá u holek bývají bílý fleky na pipce u kluků pinda. Jestli máš Imazol, tak mu ho stáhni trošku a celej žalud mázni Imazolem. Kdysi jsem neměla Imazol a mázla jsem Kanestenem, co je pro nás dospěláky. Když to vezmeš kolem a kolem, co je moučnivka-kvasinková infekce, takže pomůže ten Kanesten tam dole.Za dva dny to pak bylo už v pohodě.