Citalec a návaly pláče

Anonymní
25.1.17 08:24

Citalec a návaly pláče

Ahoj holky, chci se zeptat. Přestala jsem po 5 letech brát antidepresiva, brala jsem na panick= ataky. Neberu ho asi tři týdny. Je to asi tak týden, co mě najednou přepadnou hrozné návaly pláče a nevím z čeho, žádný konkrétní důvod nemám, myslíte, že to může být tím??? Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
25.1.17 08:42

A prášky sis vysadila sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 09:01

Jo, sama.

• Citovat
  • Upravit
6569
25.1.17 09:04

Jejda, kolik jsi brala mg? Okamžitě kontaktujte psychiatra a začněte znovu nasazovat. Samozřejmě je to z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
25.1.17 09:43

Jak vás může napadnou bez domluvy s lékařem vysazovat AD… achjo. Kontaktujte ho, a domluvte se na dalším postupu. Můj blízký příbuzný takovouhle volovinu udělal taky a málem si vzal v důsledku toho život. Změny v braní AD si nemůžete ordinovat sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
25.1.17 09:52

Tyto léky se nesmí když už vysadit na jednou! Ale pozvolna. Vysazovani trvá až půl roku. Aby to pro tělo nestal šok což už se asi stalo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 10:01

Jo, díky holky, už jsem u něj teď ráno byla, Seřval mě, začnu zase po půlce + lexaurin a potom postupně zvyšovat, díky za podporu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.17 10:04

Důvod, proč jsem ho přestala brát byt, že po něm dost kynu…Za měsíc budu mít oslavu 40 narozenin a chtěla jsem být hubená…Doktor říkal, že bych taky za měsíc mohla být hubená, ale v léčebně :,( a to nemůžu protože mám na starosti 7 letou dceru a mojí onkologicky nemocnou mámu…

• Citovat
  • Upravit
6569
25.1.17 10:07
@Anonymní píše:
Jo, díky holky, už jsem u něj teď ráno byla, Seřval mě, začnu zase po půlce + lexaurin a potom postupně zvyšovat, díky za podporu.

Super, na tu chvíli Lexaurin pomůže. Za chvíli zas najede hladina a bude lépe. Mrzí mne, že Tě doktor seřval, nejsi první ani poslední, kdo takhle s léky sachuje. Ať je brzy dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
25.1.17 10:13

Jezis to je mazec, prestat brat po 5 letech naraz mesic pred oslavou, kde chci byt hubena. :zed:
No nic, hlavne ze to dobre dopadlo, drzim palce, at se to ustali co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.1.17 10:14

Protože svévolně přerušujete léčbu a vysazujete prášky bez konzultace s lékařem.

nejste ani první, ani poslední, ale taky jste to mohla odnést horším stavem, než jen návaly pláče.

Především si k lékům přiberte psychoterapii. Bez té se opravdu nenaučíte proměnit ty vzorce, které vás k lékům dovedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 10:23

Děkuji za podporu všem. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat