Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@-Evka- píše:
Ne, nepřibírala jsem po něm.
Takže ani nezadržovala voda? Spíš takhle to myslím, se ráno vzbudim a si pžipadam jak oteklina i po obličeji a vaha mi jde o něco malo nahoru, ale řekla bych že se zadržuje ta voda ![]()
Každý jsme jiný i na reakce.
Pročti si příbalový leták (je to tam zmíněné) a pokud máš dle tebe nějaký problém, konzultuj s lékařem.
Po čase jsem lék přestala užívat měla jsem alergickou reakci, za sebe málokteré léky snesu delší dobu.
@-Evka- píše:
Každý jsme jiný i na reakce.
Pročti si příbalový leták (je to tam zmíněné) a pokud máš dle tebe nějaký problém, konzultuj s lékařem.
Po čase jsem lék přestala užívat měla jsem alergickou reakci, za sebe málokteré léky snesu delší dobu.
no mi příjde, že u všech leku je zminěné uplně všechno a všechno se muže svezt na všechno, tak mě zajimaly spíš ty osobní zkušenosti
člověk se s něčím léči a ve vedlejších učincích je psané, že to zpusobuji a dělaji to proč se člověk lečí..aby se v tom člověk vyznal ![]()
Jak píšu, je to o člověku. Jsou lidé, kteří s tím problém nemají a jsou lidé, kteří nesnesou vůbec nic. Dle mne by mohli psát další vedlejší účinky v lécích, které jsem vyzkoušela
.
Za sebe zkoušela bych lék dál, buď si tělo na lék přivykne anebo časem bych ho po domluvě přestala užívat.
Problémové léky jsem vždy zkoušela několikrát a vysadila je pro vedlejší účinky, které mě v běžném životě hodně omezovaly. Třeba u jedněch jsem byla schopná ty problémy přejít, tak jsem je užívala 4 měsíce než se zjistilo, že efekt neměly.
Já beru Neurontin (900 až 1800 mg denně) asi 5 let a po něm jsem nikdy nic nepřibrala, po jiných lécích naopak hodně. Je to hrozně individuální.
@Lollitka píše:
Já beru Neurontin (900 až 1800 mg denně) asi 5 let a po něm jsem nikdy nic nepřibrala, po jiných lécích naopak hodně. Je to hrozně individuální.
děkuji
já jim jen 300 ![]()
Je pravda, že sem po ním take dost pribrala. Ale nepřišel mi tak účinný jako pragiola.
Na co jste ho brali a pomohl vám? Mam ho také předepsaný. Bojím se nežádoucích účinků a probírat opravdu nepotřebuji (už takhle jsem přibrala az moc).
@Anonymní píše:
Na co jste ho brali a pomohl vám? Mam ho také předepsaný. Bojím se nežádoucích účinků a probírat opravdu nepotřebuji (už takhle jsem přibrala az moc).
Je to už déle, mám neurologické potíže + neuroborelióza… jako jo, pomáhal trošku. Jinak přibírání se nekonalo ![]()
@shadowbabe píše:
Je to už déle, mám neurologické potíže + neuroborelióza… jako jo, pomáhal trošku. Jinak přibírání se nekonalo
Děkuji za informaci. Zrovna jsem o něm četla, že se s ním nemá řídit automobil. To je pro mě docela problém, protože do práce se jinak než autem nedostanu, zrovna tak děti škola a kroužky.
Jak dlouho jsi ho brala? Kolik se doplácí?
@Anonymní píše:
Děkuji za informaci. Zrovna jsem o něm četla, že se s ním nemá řídit automobil. To je pro mě docela problém, protože do práce se jinak než autem nedostanu, zrovna tak děti škola a kroužky.Jak dlouho jsi ho brala? Kolik se doplácí?
Doplatky mají všude rozdílné, takže bych se poptala v konkrétních lékárnách spíš. Bylo to pár měsíců a nepravidelně, neřídím, takže tam problém nebyl. Tož možná jedině zkusit požádat lékaře, zda by nebyla vhodnější alternativa ![]()
Ahoj, já teď Neurontin beru a žádné potíže s váhou u sebe nepozoruju. Myslím, že hodně záleží na životním stylu, takže bych ti poradila dávat si pozor na stravu a trochu pohybu, to hodně pomáhá. ![]()
No a samozřejmě hlavní je používat jen kvalitní Neurontin, protože od toho opravdu závisí jeho účinnost i bezpečnost. Osobně si objednávám kvalitní a účinný Neurontin v této spolehlivé online lékárně: * delivery-service24.com/categories/Other/Neurontin *, mají rychlé doručení a skvělé ceny. ![]()
Dobre ráno, máte někdo takovou zkušenost při užívani? děkuji