Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nějaké kamarádky si nemůžeš najít? Odkud jsi? Třeba i tady holky píšou, že hledají kamarádku na dopisování. Tak to zkus taky. ![]()
Ale děvče, vztah není pevnost, ze které nesmíš udělat krok ven. Žárlivý blbec je to nejhorší, co můžeš potkat. Jednoho dne Tě stáhne úplně ke dnu a stejně to nebude dobře. Jdi za zábavou, najdi si kamarádku-y a toho svého Romea ujisti, že nejsi ničí majetek, aby Tě hlídal jak ovocný sad.On to pochopí, neboj a když ne-jeho problém, Jsi mladá a mužů je dost. Nikdy se pro nikoho neobětuj, to je jen ztráta času a cesta do pekel. Každý žárlivec je magor a žít s ním je utrpení a žití ve stálém strachu, co zase ten rapl vymyslí. Jdi ven s kamarádkou a hned se budeš mít komu svěřit, ta Tě jistě pochopí a nebude Ti říkat hlouposti o splínu, jako ten Tvůj trouba.
Neměl by ti zakazovat kamarády, člověk je potřebuje…s nimi se uvolní a pobaví a probere třeba i partnera…
nenech se ovládat, zkussi s přitelem promluvit o tomhle a uvidíš, co ti řekne. A on má nějaké kamarády? ![]()
Když s nim se o tom mluvit nedá, řekne sice ze mu to nevadí, ale když pak odejdu ven tak semnou pak týden poradně nemluví a je celkove divný.
Nechci být jeho majetek ovšem když mu tohle řeknu tak je oheň na střeše a jedine co si vyslechnu že mi jde o chlapi ( i když má problém i s holkami když někam jdu ) jsme spolu už 4 roky a je to tak celou dobu a ja nějak nevím jak se dá tohle změnit a jestli vůbec. ![]()
@Anonymní píše:
Když s nim se o tom mluvit nedá, řekne sice ze mu to nevadí, ale když pak odejdu ven tak semnou pak týden poradně nemluví a je celkove divný.Nechci být jeho majetek ovšem když mu tohle řeknu tak je oheň na střeše a jedine co si vyslechnu že mi jde o chlapi ( i když má problém i s holkami když někam jdu ) jsme spolu už 4 roky a je to tak celou dobu a ja nějak nevím jak se dá tohle změnit a jestli vůbec.
Bože můj.
No tak to se nedivim, že se citiš sama. V cizi zemi s žárlivcem, co te nikam nepustí. Co s tím? ![]()
@Anonymní píše:
Když s nim se o tom mluvit nedá, řekne sice ze mu to nevadí, ale když pak odejdu ven tak semnou pak týden poradně nemluví a je celkove divný.Nechci být jeho majetek ovšem když mu tohle řeknu tak je oheň na střeše a jedine co si vyslechnu že mi jde o chlapi ( i když má problém i s holkami když někam jdu ) jsme spolu už 4 roky a je to tak celou dobu a ja nějak nevím jak se dá tohle změnit a jestli vůbec.
Tak to se ti nedivím, že ti je smutno. On je normální psychopat, nenech si tohle citové vydírání líbit. šmarja, zakazovat chodit ven i s kamarádkama, to snad není možný. V první řadě nastav jasné hranice u vás ve vztahu. A ven choď s kým uznáš za vhodné.
Ahoj,
Potřebovala bych poradit ohledně samoty. Včera jsem měla narozeniny a byla jsem v práci, všechno bylo dobre, kolegové mi popřáli dostala jsem nějaké drobnosti atd… s rodinou jsem to taky oslavila jako posezení doma. Ale jinak si moc nikdo nevzpomene, moc kamarádů nemám, přítele sice ano, ale s nim najít nějaké kamarády je nemožné a on jich taky moc nemá a na ty moje žárli a tak se s nikým moc nevidím. Poslední dobou si přijdu sama, mamku mám asi 60 km daleko a před tím jsme spolu neměli úplně dobrý vztah, ja ji mám hrozne rada, ale ona mě bere už jen proste jako dceru která přijde občas na návštěvu a má vlastní život a podobně. Rodinu mám daleko 800 km a jsem tady sama v jiné zemi. Posledni dobou si přijdu proste sama, opuštěna a hrozne těžko zvladam byt třeba sama doma když jsou všichni v práci, mám deprese sice asi lehčí, ale není mi moc dobre, trpím nespavosti a nejsem vůbec šťastná, veselá, když se dveřím příteli řekne mi ze mám zase splin a nebere mě moc vážně. A ja nějak mevim co dal, mám teď dobrou práci ve které jsem spokojena mám docela relativně hodně volného času ale není ho s kým trávit, ven ze žádným kamarádem nemuzu jinak přítel zarli. Možná jen potřebuji tohle napsat, ale spis bych to chtěla nějak vyřešit protože je to už delší doba a trápí mě to. Děkuji všem za odpověď a za dlouhý sloh se omlouvám.