Cítím se hrozně - mezi milencem a přítelem

Anonymní
13.7.12 13:20

Cítím se hrozně

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale jistě chápete, že to je dost citlivé téma. :,(

Poslední dobou se cítím hrozně. Mám dlouholetého přítele se kterým mám ročního syna. Do porodu bylo vše jakž takž v pohodě, co se syn narodil, a já už nemohla chodit tolik do společnosti, se to zvrtlo :( Přítel sice hodně pracuje a je v trapu, ale když nepracuje, tak bych byla ráda kdyby byl s námi. Ale ono není s námi, jako s námi. Když je doma, je sice přítomen tělem, ale duchem úplně jinde. Sedí u pc, zajímá ho sport. Když malý začínal lézt, tak třeba povídám „Hele, hele, on leze, hele!“ Mezitím, než se kouknul už byl zase na břiše. To samé se sezením, stáním… Občas jde radši sám na kávu než aby byl večer doma, byl u koupání :( Prej si potřebuje odpočinout, mít klid (neřekl to nikdy na přímo, ale vím, že chce mít klid od nás).
A teď k věci, když jsem nedávno byla u našich tak jsem si začala psát po skypu s kamarádem co ho znám už pár let, flirtovali jsme a tak. Když jsem přijela od našich zpátky domů, tak jsme se sešli. Dost to mezi námi jiskřilo, teď jsou z nás milenci, už jsme spolu párkrát spali :( Já vím jsem blbá, pravděpodobně to byla chyba, jenže já se s milencem cítím straně šťastná, věnuje se mi, povídáme si, má mě rád, se synem si hraje. To s přítelem jsme neměli sex ani nepamatuju, když řeknu že od porodu jsme měli sex tak 8×, tak je to asi moc :( Poraďte, co mám dělat? Žít jako do teď nebo začít něco dělat? Jsem zoufalá :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
13.7.12 13:29

Já teda nevím, ale asi bych si nejdřív promluvila s přítelem, co se děje, co se ti nelíbí, všechno mu řekni, že se nevěnuje malému…Potom jak by se k tomu postavil bych se rozhodla. Třeba se začne snažit, třeba ne…Ale musí to být strašný vedle někoho žít jako by s vámi ani nebyl a chodit se těšit za někým jiným..Dvojí život je na prd a hlavně jde o dítě, kde mu bude líp..Přeju hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
13.7.12 13:30

A víš, co chce ten milenec? Chce s tebou být oficiálně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138

Je dobré si uvědomit že s milencem patrně trávíš čas jen výjimečně a je to v začátcích. Takže je tam nějaké okouzlení, zamilování atd. Kdyby jste spolu žili trvale, tak se ten vztah taky nějak vyvine a jak se vyvine to nikdo neví. Málokdo si uvědomuje že jakmile přijde dítě, tak nastupuje brutální stereotyp, naprostý nedostatek volné času pro sebe, to je zátěž pro každý vztah. Neříkám, že máš zůstat s přítelem, do hlavy Ti nevidím… Jen je dobré si uvědomit, že milenecký a partnerský vztah jsou úplně dvě odlišné věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469

Já bych skoro řekla, že máš jasno :mrgreen: Hele a nebyl třeba u porodu? Zkusila ses ho na to zeptat? byl vždy takový? Myslíš, že milenec za nějakej čásek nebude stejnej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
13.7.12 13:31

Fíha, to jsme se sešli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.7.12 13:37

Matce vždy nejvíce záleží, jak si otec všímá dítěte…co si budem povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zakladatelka
13.7.12 13:38

@Nikypiky už jsem s ním o tom mluvila, nepříjde mu že by něco dělal špatně, žena je přece ta, co má být doma, chlap je ten co vydělává, má právo se bavit. Prostě se nechce vzdát svých koníčků aspoň občas aby byl s námi
@Lonette nedefinovali jsme si to prozatím
@jirka3 to je mi jasné, jenže být s někým kdo tě dělá šťastného je příjemnější než se „těšit“ na to že přijde přítel z práce a vycucne ze mě všechnu anergii
@MartinaVALL přítel by u porodu, jestli narážíš na madonin komplex nebo jak se to jmenuje, tak to nee takový jaký je ted nebýval, před porodem jsme spolu byli pořád, podnikali spolu výlety, hospody, s malým to už tolik nejde, vzdalujem se navzájem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 13:39

No, to sis dala - přiznat na eMiminu že máš milence - to z tebě udělají kurvu nejhrubího zrna. Ale to neřeš.
Nikdo ti neporadí, nanejvýš ti napíou holky, které prožívaly to stejné. Jinak bych sem nepsala, protože takových příběhů jsou tady mraky a už mě to nebaví odpovídat. ALE teď ve mně vře čerstvé zjištění o nevěře mého (teď už ex) manžela, takže ti napíšu, jak to bylo u nás, a třeba si z toho něco odneseš.
Seděla jsem doma na prdeli s dětmi, nikam nechodila, neměla hlídání, on chodil po hospodách a diskotékách s tím že si potřebuje odpočinout. Tolerovala jsem to, i když jsem se vnitřně užírala a to byl počátek konce. Říkám si že kdybych všechno tehdy hodila za hlavu, taky občas někam vyrazila, taky se s někým vyspala, nemělo by mě co mrzet a třeba by se vztah zachránil. Je to hrozné, ale je to tak. BuĎ to překousneš a budeš čekat, že se vše zlepší za tři roky, až zas vypadneš do práce mezi lidi, nebo to nepřekousneš a budeš se vnitřně trápit, nebo se nechá hýčkat jinde a někým jiným.
Já jsem před hodinou zjistila o tom, že ten můj mi byl nevěrný hned měsíc po svatbě. Je to sice už 4 roky, ale tak mě to dožralo, že jsem říkala, jak jsem byla blbá - seděla doma, trápila se tím, že on se doma nudí a tak lítáá po kamarádecha buhví kde… U nás to dopadlo tak, že mě začal mlátit, takže nebylo co řešit a odešla jsem. Teď si vzal dceru na dovolenou a syna mi nechal Vážně uvažuju, že si ten týde užiju, zaplatím hlídání a vyrazím ven. Klidně s expřítelem nebo kamaškama apod. A už se nebudu ohlížet, že jeě nejsem úplně rozvedená, že mám děti apod. Cítím touhu ne pomstít se, ale udělat to stejné, co dělal on, cítím touhu nechat se obletovat a něco si užít… Léta běží moc rychle na to, abychom se trápily zavřené doma.
Já bych radila klidně mít milence, ale tak, aby se to neprovalilo. Tím budeš spokojenější a třeba až bude manžílek cítit že jsi šťastná i bez jeho přičinění, že tě ztrácí, tak si tě začně všímat. ROzhodně neradím rozvádět se. Ono to dítě do rodiny je opravdu velkým zásahem a až odroste, tak třeba zas bude dobře. Ale teď bych se manželem netrápila. Když nemá zájem on, přece se nezlázníš. Nechce s tebou spát? Ať nespí. Třeba spí s jinou. A ty se kvůli tomu budeš trápit? Ani nááááhodou. Je to drsné a vím že třeba tohoto příspěvku budu litovat, vím, že bych ho nikdy předtím nenapsala, vím že jsou tady moralistky, které mě odsoudí… ALe momentálně jsem tak naštvaná na toho svého, že lituju, že jsem milence neměla už dávno :zed:
Asi se nepodepíšu. Ne. určitě ne. Třeba změním názor a odhalím se během diskuze. ZAtím čau. A netrap se. BUdou ti radi ať s ím promluvíš atd. ALe s takovými typy není o čem mluvit. Reknou že oni vidí že vše je OK že nenní o čem mluvit, milenku ti nepřizná, že ho po porodu nepřitahuješ, ti taky nepřizná, že je s tebou nuda, protože se jen rozplývá nad miminem, to ti taky nepřizná. Takové typy potřebují vzrušení, nejistotu, akci… Teplo a klídek vašeho rodinného krbu pro něj není dostatečný adrenalin proto se tváří tak kysele. Já radím užít si milence, myslet na sebe a tajit to. Třeba si tě začne všímat a ve bude OK.
Přeju hodně sil a silný žaludek :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 13:41

Ahoj
u nas byl problem taky trosku podobny, ale s tim ze bysi nevsimal syna urcite ne, toho miluje od prvni vteriny, co jsem byla tehu, tata je nejlepsi na svete!!!

meli jsme problem s tou komunikaci mezi sebou, ja jsem pri tehu hrozne pribrala a byla jsem na tom psychicky spane, po porodu to nebylo lepsi, do toho nejake sms od zensky a bylo to jeste horsi.
Sex jsme nemeli treba i 3mesice v kuse…
Nebyt syna, rozesli jsme se…Vse se spravilo casem a dnes mame super vztah a vse nam klape.
A ja vim, ze problem byl hlavne ve me a me psychice, pritel je totiz velice hodny a rodinny clovek, i kdyz unaveny samo z prace take je.
O milenci to u nas taky bylo, ale proste uvedomila jsem si, ze ten s ketym mama dite je ten ktereho jsem si vybrala a zustala s nim :nevim:
urcite ne ze soucitu atd…
urcite si zkuste v klidu promluvit a uvidis, treba ma nejake problemy a nebo je proste takovy a rust ditete a pokroky az tolik neproziva.Ruku na srdce, my jsme maminky a vidime to vsechno jinak, intenzivneji nez muzi :)
A jak je to s milencem? Ma to budoucnost? O nem se urcite nikomu nezminuj!

• Citovat
  • Upravit
7584
13.7.12 13:46

Ale no tak, proč kurvu největšího ražení? Trošku sprostá, ne? Je příběh a příběh. Záleží, jak se to podá a proč k něčemu takovému dojde.
Zakladatelko - se kterým chceš být? Kdyby se přítel umoudřil, tak s ním? Nebo s píš s milencem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zakladatelka
13.7.12 13:48
@Anonymní píše:
No, to sis dala - přiznat na eMiminu že máš milence - to z tebě udělají kurvu nejhrubího zrna. Ale to neřeš.
Nikdo ti neporadí, nanejvýš ti napíou holky, které prožívaly to stejné. Jinak bych sem nepsala, protože takových příběhů jsou tady mraky a už mě to nebaví odpovídat. ALE teď ve mně vře čerstvé zjištění o nevěře mého (teď už ex) manžela, takže ti napíšu, jak to bylo u nás, a třeba si z toho něco odneseš.
Seděla jsem doma na prdeli s dětmi, nikam nechodila, neměla hlídání, on chodil po hospodách a diskotékách s tím že si potřebuje odpočinout. Tolerovala jsem to, i když jsem se vnitřně užírala a to byl počátek konce. Říkám si že kdybych všechno tehdy hodila za hlavu, taky občas někam vyrazila, taky se s někým vyspala, nemělo by mě co mrzet a třeba by se vztah zachránil. Je to hrozné, ale je to tak. BuĎ to překousneš a budeš čekat, že se vše zlepší za tři roky, až zas vypadneš do práce mezi lidi, nebo to nepřekousneš a budeš se vnitřně trápit, nebo se nechá hýčkat jinde a někým jiným.
Já jsem před hodinou zjistila o tom, že ten můj mi byl nevěrný hned měsíc po svatbě. Je to sice už 4 roky, ale tak mě to dožralo, že jsem říkala, jak jsem byla blbá - seděla doma, trápila se tím, že on se doma nudí a tak lítáá po kamarádecha buhví kde… U nás to dopadlo tak, že mě začal mlátit, takže nebylo co řešit a odešla jsem. Teď si vzal dceru na dovolenou a syna mi nechal Vážně uvažuju, že si ten týde užiju, zaplatím hlídání a vyrazím ven. Klidně s expřítelem nebo kamaškama apod. A už se nebudu ohlížet, že jeě nejsem úplně rozvedená, že mám děti apod. Cítím touhu ne pomstít se, ale udělat to stejné, co dělal on, cítím touhu nechat se obletovat a něco si užít… Léta běží moc rychle na to, abychom se trápily zavřené doma.
Já bych radila klidně mít milence, ale tak, aby se to neprovalilo. Tím budeš spokojenější a třeba až bude manžílek cítit že jsi šťastná i bez jeho přičinění, že tě ztrácí, tak si tě začně všímat. ROzhodně neradím rozvádět se. Ono to dítě do rodiny je opravdu velkým zásahem a až odroste, tak třeba zas bude dobře. Ale teď bych se manželem netrápila. Když nemá zájem on, přece se nezlázníš. Nechce s tebou spát? Ať nespí. Třeba spí s jinou. A ty se kvůli tomu budeš trápit? Ani nááááhodou. Je to drsné a vím že třeba tohoto příspěvku budu litovat, vím, že bych ho nikdy předtím nenapsala, vím že jsou tady moralistky, které mě odsoudí… ALe momentálně jsem tak naštvaná na toho svého, že lituju, že jsem milence neměla už dávno :zed:
Asi se nepodepíšu. Ne. určitě ne. Třeba změním názor a odhalím se během diskuze. ZAtím čau. A netrap se. BUdou ti radi ať s ím promluvíš atd. ALe s takovými typy není o čem mluvit. Reknou že oni vidí že vše je OK že nenní o čem mluvit, milenku ti nepřizná, že ho po porodu nepřitahuješ, ti taky nepřizná, že je s tebou nuda, protože se jen rozplývá nad miminem, to ti taky nepřizná. Takové typy potřebují vzrušení, nejistotu, akci… Teplo a klídek vašeho rodinného krbu pro něj není dostatečný adrenalin proto se tváří tak kysele. Já radím užít si milence, myslet na sebe a tajit to. Třeba si tě začne všímat a ve bude OK.
Přeju hodně sil a silný žaludek :lol:

mozna to bude znít divně, ale souhlasím se vším cos napsala, ono to dopadne, jak to dopadne, jsem teď i milejší, když mám energii kterou mi dává milenec, děkuji za radu, to že budu kur*a je mi jasné, ale kdo to nezažil to opravdu nepochopí, těžko může radit ten, který je šťastný, moc ti děkuji neznámá osobo :kytka: třeba si přítel namlátí hubu až zjistí že mě ztrácí, tak třeba začne mít zájem, nechci syna připravit o tátu, vždy když přijde domů je šťastný že tátu vidí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 13:49

Je to přesně tak, jak píše 2. anonymní. U něj se nezměnilo nic. Změnila ses ty. Oni se nedokáží vžít do naší kůže, oni nechápou jak moc nás žere to, že musíme sedět doma a dívat se, jak oni se baví. Pak nám vyčtou, že jim to nedopřejem… Hele, radím milence si nechat, nic nerozebírat, protože to nemá smys. Až děti vyrostou tak zase s manželem cestu k sobě najdete. Dřív asi ne. Takže buď se budeš užírat do té doby, nebo si budeš užívat. Manžel se nezmění. Ty ho nezměníš. Hlavně ať se to s milencem neproflákne a ať se na něj moc citově neupínáš. To by mohlo být zle.
1.Anonymní ;)

• Citovat
  • Upravit
zakladatelka
13.7.12 13:52
@Anonymní píše:
Ahoj
u nas byl problem taky trosku podobny, ale s tim ze bysi nevsimal syna urcite ne, toho miluje od prvni vteriny, co jsem byla tehu, tata je nejlepsi na svete!!!meli jsme problem s tou komunikaci mezi sebou, ja jsem pri tehu hrozne pribrala a byla jsem na tom psychicky spane, po porodu to nebylo lepsi, do toho nejake sms od zensky a bylo to jeste horsi.
Sex jsme nemeli treba i 3mesice v kuse…
Nebyt syna, rozesli jsme se…Vse se spravilo casem a dnes mame super vztah a vse nam klape.
A ja vim, ze problem byl hlavne ve me a me psychice, pritel je totiz velice hodny a rodinny clovek, i kdyz unaveny samo z prace take je.
O milenci to u nas taky bylo, ale proste uvedomila jsem si, ze ten s ketym mama dite je ten ktereho jsem si vybrala a zustala s nim :nevim:
urcite ne ze soucitu atd…
urcite si zkuste v klidu promluvit a uvidis, treba ma nejake problemy a nebo je proste takovy a rust ditete a pokroky az tolik neproziva.Ruku na srdce, my jsme maminky a vidime to vsechno jinak, intenzivneji nez muzi :)
A jak je to s milencem? Ma to budoucnost? O nem se urcite nikomu nezminuj!

Milence nepřiznám, budoucnost by to mohlo mít kdybychom se snažili, ale nevím

@Aladina kdyby se umoudřil, určitě s přítelem, milenci jsem řekla, že je „ten druhý“ ovšem jestli se přítel neumoudří, asi se „žebříček“ trošku změní. Otázka jak dlouho něco takového můžu vydržet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 13:52
@Aladina píše:
Ale no tak, proč kurvu největšího ražení? Trošku sprostá, ne? Je příběh a příběh. Záleží, jak se to podá a proč k něčemu takovému dojde.
Zakladatelko - se kterým chceš být? Kdyby se přítel umoudřil, tak s ním? Nebo s píš s milencem?
:lol: Já jen že znám některé maminky tady. Už vidím ty blijící smajlíky :mrgreen:
Hele, já bych nekladla otázku, se kterým chce být. Jasně že s manželem. Ale vzhledem k tomu, že ten se umoudří nejdřív za 3 roky, než děcko odroste, tak milenec je jediné řešení. Zvlášť pokud je s ním zakladatelce fajn :pankac: Doufám, že se nepletu. Nerada bych mluvila za někoho jiného :oops: ALe cítím to tak 8)
1.Anonymní
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí