Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky i nemaminky, potřebuju se svěřit a znát názor nás, žen. Před pár měsíci jsem poznala někoho, někoho kdo mi okamžitě zamotal hlavu, já se zamilovala jak malá, on opustil údajně kvůli mně bývalou přítelkyni. Všechno to bylo jak z pohádky, ale tak skutečné, až se mi tomu nechtělo věřit. Ovšem všechno má své mouchy, tušila jsem, že mi něco tají a nevěděla, jak to z něho dostat. Nakonec jsem si napsala pár slušných řádků s tou jeho bývalou, s kterou prý často bývá a chce s ní zase být!!Nechápu, jak jsem mohla být tak naivní a hloupá. Hold když se žena zamiluje, i v debilovi vidí Boha. Zpátky k věci. Lhal mi, tvrdil mi že ona ho otravuje, že se cpe všude, kam jde on (oslava kamaráda atd),nakonec jsem se dozvěděla, že spolu spí-spal s ní ve stejný den co se mnou, s ní hned po pár hodinách, no fuj.Ale jeho moto-zapírat, zapírat, zapírat. Jí tvrdil, jak ho strašně otravuju, přitom za mnou jezdil on, on byl ten který mi hrál na city, miluju tě a povídačky, jednoduše, tahal nás za nos obě dvě. Na konci-včera, se ke šemu přiznal, co mu taky zbylo že jo, že neměl prej jistotu u mě, tak si udělal zadní vrátka u ní. Ona s ním měla vztah 2 a půl roku a po tomhle už ho nechce ani vidět, on tím pádem píše mi, omlouvá se, prosí o odpuštění, ale jen proto, protože ona mu ty dveře zavřela. Všechno se to ještě komplikuje tím, že mám dvě malinké děti, které si na něj taky určitým způsobem zvykly![]()
Stojí ten chlap za to? Může se změnit, když si uvědomil, co udělal? Nekonečné lži, podvody a to vše…odpustit odpustím, ale co dál? Má cenu vstupovat zase do té samé řeky?
Od takovéhohle chlapa bych dala ruce pryč obzvlášť když máš doma děti, ukončila bych to dokud si děti nenavykly příliš.
Byt na tvým místě tak mu neodpustím ani náhodou, nezmění se!!!Navykládá ti pohádky a zůstane stejnej, takovejch sem už taky pár měla a ani jeden se nezměnil a podváděl a lhal dál, i když sem mu dala několikrát šanci a odpustila.Jak u tebe neměl jistotu??To vždycky jak se bude cítit, že nemá jistotu, tak tě bude podvádět???Kdyby mu ta druhá nezavřela jak píšeš vrátka, tak to pořát potáhne s obouma a bude na vás hrát to divadlo. Kdyby chtěl byt s tebou, tak už tu možnost měl a nevyužil jí. Vím, že někdo koho miluješ se špatně opuští, ale musíš byt silná a překonat to, najdeš lepšího, kterej bude milovat tebe i děti
Já bych se taky do takového vztahu nehrnula, asi bych to ukončila. Po tom všem bych mu asi už nevěřila.
Určitě se nezmění - pdostata lidí se nezmění nikdy. Může to být chvilku zase fajn a pak zase někoho potká.
Máš 2 malé děti a ptáš se, jestli máš zůstat s chlapem, který svou chybu uznal až, když mu teklo do bot? Ty si vážně myslíš, že toho lituje? Ten tak maximálně lituje toho, že to na něj prasklo.
Ahoj, jak pisou holky, jdi od nej pryc, zadne odpousteni, budes pak resit podobne situace v budoucnu…a zit v podezreni se neda. a jeste mas deticky, aby netrpely ani oni, kdyz si na nej zvyknou a pak se zase neco semele…verim, ze je na svete lepsi chlap pro vas.
NE neodpustila bych a pustila k vode. Obzvlast kdyz mas dve deti.
Všechno sis moc hezky vypsala a tak není o čem přemýšlet, obzvlášť, když máš děti. Copak lhář někdy přestal lhát a zloděj krást??? Ty a Tvoje děti si přece zaslouží dobrého člověka - Ty partnera a děti učitele.
Nevím, zda změní… Každopádně neodpustila… Za chvíli si najde další zadní vrátka, ne? Ni bohove!!!
@Anonymní
Tady myslím není co odpouštět, je to takový typ člověka a nikdy asi jiný nebude.
![]()
Je to těžký, v téhle situaci, ale jsem ráda za vaše názory. Musím myslet hlavně na ty děti. Když se ho ona zeptala na mně, řekl jí, že by nikdy holku s děckama nechtěl. Přitom mi několik měsíců tvrdil opak, jak moc jsem ho změnila, jak nás mile a chce nás jako rodinu. Nevím proč to udělal a nevím jestli mu to za to stálo. Měl dvě, nemá ani jednu a ted se omlouvá, píše jak už tohle nikdy neudělá, že už bude jen hodný. Ale nevěřím, už prostě ne…Děkuju vám ![]()
Vím, je to těžký, máš dvě dětičky a je ti smutno samotné, ale člověk musí zauvažovat co mu zato stojí a co ne…Tento člověk podle tvého psaní to udělá klidně znovu, protože se začne nudit po chvilce a ty tím budeš trpět a budeš se trápit a tvoje děti to budou velmi vnímat. Takovej člověk se nezmění…Oblboval vás obě a myslel si že mu to projde. A ted když ho ta jedna z vás poslala do háje, tak prosí tebe, protože by ted zůstal sám. Kašlat na něj. Rozhodnout se musíš sama…ale jak vidíš, nikdo ti neřekl odpusť…Život je krátkej na trápení. A proč do něj dobrovolně vstupovat když máš šanci potkat někoho kdo si tě bude vážit-a to je základ, tomu věř
.Držím pěsti, ať se máte dobře, ty děti si to zaslouží a ty taky.
Dobrý den maminky i nemaminky, potřebuju se svěřit a znát názor nás, žen. Před pár měsíci jsem poznala někoho, někoho kdo mi okamžitě zamotal hlavu, já se zamilovala jak malá, on opustil údajně kvůli mně bývalou přítelkyni. Všechno to bylo jak z pohádky, ale tak skutečné, až se mi tomu nechtělo věřit. Ovšem všechno má své mouchy, tušila jsem, že mi něco tají a nevěděla, jak to z něho dostat. Nakonec jsem si napsala pár slušných řádků s tou jeho bývalou, s kterou prý často bývá a chce s ní zase být!!Nechápu, jak jsem mohla být tak naivní a hloupá. Hold když se žena zamiluje, i v debilovi vidí Boha. Zpátky k věci. Lhal mi, tvrdil mi že ona ho otravuje, že se cpe všude, kam jde on (oslava kamaráda atd),nakonec jsem se dozvěděla, že spolu spí-spal s ní ve stejný den co se mnou, s ní hned po pár hodinách, no fuj.Ale jeho moto-zapírat, zapírat, zapírat. Jí tvrdil, jak ho strašně otravuju, přitom za mnou jezdil on, on byl ten který mi hrál na city, miluju tě a povídačky, jednoduše, tahal nás za nos obě dvě. Na konci-včera, se ke šemu přiznal, co mu taky zbylo že jo, že neměl prej jistotu u mě, tak si udělal zadní vrátka u ní. Ona s ním měla vztah 2 a půl roku a po tomhle už ho nechce ani vidět, on tím pádem píše mi, omlouvá se, prosí o odpuštění, ale jen proto, protože ona mu ty dveře zavřela. Všechno se to ještě komplikuje tím, že mám dvě malinké děti, které si na něj taky určitým způsobem zvykly
Stojí ten chlap za to? Může se změnit, když si uvědomil, co udělal? Nekonečné lži, podvody a to vše…odpustit odpustím, ale co dál? Má cenu vstupovat zase do té samé řeky?