Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj..uteklo už hodně vody a čas letí…děti rostou… napíšeš jak celá věc dopadla a zda už jsi našla toho pravého?? přeji hodně štěstí…
@Anonymní píše:
Tak mi řekněte proč to dělají? proč?
protože můžou, protože si to některé ženské nechají líbit - tak proč ne? časem potká nějakou třetí a bude konec.
Zjistila jsem, že manžel 4 roky spal s jinou ženou. Pořád s jednou a tou samou. Po provalení vše prý ukončil, dala jsem mu šanci, protože vždycky se ke mne choval jako milující manžel a vynikající otec našich dětí. Teď po provalení se snaží ještě víc… Ale ve mne pořád hlodá, jak mohl tak dlouhou dobu? Odpustila jste některá, zvládli jste to překonat? Nebo jsem blbá, že si to od něj nechám líbit?
@Anonymní píše:
Zjistila jsem, že manžel 4 roky spal s jinou ženou. Pořád s jednou a tou samou. Po provalení vše prý ukončil, dala jsem mu šanci, protože vždycky se ke mne choval jako milující manžel a vynikající otec našich dětí. Teď po provalení se snaží ještě víc… Ale ve mne pořád hlodá, jak mohl tak dlouhou dobu? Odpustila jste některá, zvládli jste to překonat? Nebo jsem blbá, že si to od něj nechám líbit?
Ne určitě bych nezvládla odpustit chlapovi kterej 4 roky,,vrže´´ s jinou. Na to si sama sebe až moc vážím…
@klarushka píše:
Ne určitě bych nezvládla odpustit chlapovi kterej 4 roky,,vrže´´ s jinou. Na to si sama sebe až moc vážím…
Ani ja. To neni ulet, ale promyslene delani idiota z cloveka se kterym ziju a verim mu.
Neodpustila bych. 4 roky je dost dlouhá doba a nevěřím tomu, že tam šlo pouze o sex.
Byla bych schopná odpustit jedno ulítnutí. Nikoli pravidelný sex…
Ahoj..tezko rict. Nikdy jsem nezazila dlouholetou nevěru, ale myslim si ze zahyba kazdy chlap. Zastávám nazor, ze ulet se da odpustit. Rikas, ze na tebe a deti je hodnej. Asi by mi to trvalo ziskat zpet duveru, ale menit ho za jineho, ktery muze udelat to same je hloupost. Vezmes detem otce a budes sama. ![]()
@sarka 24 Tak to si teda já nemyslím, že každý chlap zahýba… Pokud je vztah vyrovnaný, mluvíte spolu o všem, je tam úcta, sex a žádný „velký“ problém, tak si myslím, že chlap nemá potřebu hledat jinou babu.
Sama nejsem svatá a vím, že když jsem podvedla, tak jedině až na konci vztahu a trvalo mi to dlouho jelikož jsem byla nespokojená se sexem a druhá polovička s tím nic nedělala… ![]()
Tak urcite zalezi na tom, jake ty spolecne roky byly, kdyz se odprostis od te nevery, ale me by nejvic vrtalo hlavou, proc mel tu potrebu a proc jsem mu nestacila ja, zda jsem neco delala spatne a proc to se mnou neresil. To by bylo pro me rozhodujici, protoze pokud jedinym problemem pro nej je to, ze mu nestaci jen jedna zenska, tak pak bych s nim dal byt nemohla a hlavne bych neverila, ze se to nebude opakovat
Tezko rict, jak bych se zachovala, pokud by ta situace nedejboze opravdu nastala, ale ted momentalne si odpusteni v tomto pripade neumim vubec predstavit, kdyby mu to jednou nebo parkrat ujelo, tak jeste mozna, snad, ale tohle uz bych nazvala paralelnim vztahem, to je proste moc…
@sarka 24 píše:
Ahoj..tezko rict. Nikdy jsem nezazila dlouholetou nevěru, ale myslim si ze zahyba kazdy chlap. Zastávám nazor, ze ulet se da odpustit. Rikas, ze na tebe a deti je hodnej. Asi by mi to trvalo ziskat zpet duveru, ale menit ho za jineho, ktery muze udelat to same je hloupost. Vezmes detem otce a budes sama.
Ne, každý chlap nezahýbá. Sice se říká, že to mají v genech, což je klidně možný, ale pokud má chlap v sobě taky zodpovědnost vůči rodině, nevodí jí 4 roky za nos, ale buď čestně uzná svou slabost pro jinou ženskou nebo si dá zajít chuť..ale mít obě naráz takovou dobu, to udělá jen nezodpovědný sobec…
To je síla 4 roky
. To žil dva životy. já ne, já bych se na něj už nemohla ani podívat ![]()
4 roky v kuse? ani omylem s takovým lhářem a záletníkem… kdyby to bylo jednorázově, fajn, stalo se, utneš kontakty a hotové, začneš se snažit.
Ale 4 roky nebyla jen náhoda, v tom muselo být i něco více… nechtěla bych takového muže doma ani v posteli.
Udělal to jednou, udělá to podruhé, potřetí… tohle je prostě takový typ člověka. Taky jsem měla tu čest se s takovým potkat. „Kvůli mě“ opustil svoji první holku - samozřejmě že v době, kdy chodil se mnou, teprve ukončoval vzah s ní, a to samé pak udělal mě. Já jsem měla tucha, že je něco špatně, ale on zapíral, zapíral, zapíral - já jsem byla ta paranoidní hysterka. Takže ještě jednou opakuju, že od takovýchhle typů lidí je lepší dát rovnou ruce pryč.