Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky neveru by jste odpoustet nemeli pokud to neni jedna vyjmka za cely zivot ale kdyz je to treba pul roku rok nebo 4 to je extrem
Já mohu napsat pohled z druhé strany. Před lety jsem měla poměr se zadaným, a to právě také přes 4 roky. Celou dobu se s tou svoji údajně rozcházel a pak už prý byly jenom spolubydlící - prd, kecal na obouch frontách. Já ho celkem neřešila, byla jsem mladá a nechtěla jsem závazky, ale pokaždé když jsem mu řekla, že už mě to nebaví at si žije svůj život, tak přijel s kytkou a brekem. Pokud to muž táhl takhle dlouho s jinou udělá to znova. Tento bývalý „milenec“ mi to i jednou vysvětloval, prý žil paralelní vztaky delší či kratší vždy a ví, že s tím nedokáže jen tak přestat, je to prostě v něm. Někteří chlapi to tak bohužel mají
Jeho přítelkyně mu taky odpustila, vzali se…ale co myslíte za půl roku? Rozvod, protože ho zase uchvátil jiný objekt ![]()
Píši anonymně, ať mě tady nezabijete. Já byla milenkou cca 7 let s jedním chlapem. Láska mezi námi nebyla, ale hodně jsme si sedli v sexu, proto neměl potřebu mě vyměnit. Z toho je zřejmé, že dlouhodobý nevěrník nemusí být zamilovaný, prostě mu to jen vyhovuje. Ukončila jsem to já, jinak by to asi pokračovalo dál.
@Anonymní píše:
Píši anonymně, ať mě tady nezabijete. Já byla milenkou cca 7 let s jedním chlapem. Láska mezi námi nebyla, ale hodně jsme si sedli v sexu, proto neměl potřebu mě vyměnit. Z toho je zřejmé, že dlouhodobý nevěrník nemusí být zamilovaný, prostě mu to jen vyhovuje. Ukončila jsem to já, jinak by to asi pokračovalo dál.
ani to není omluva pro chlapa, co 4 roky zanáší, nebo jinak, ani t není důvod s ním okamžitě nevyrazit dveře. I když nebyl zamilovaný, 4 roky podvádí a doma si hraje na vzorného manžel a otce, nestačil by ano doříct nějaké pohádky o vysvětlování.
@terinka4444 píše:
ani to není omluva pro chlapa, co 4 roky zanáší, nebo jinak, ani t není důvod s ním okamžitě nevyrazit dveře. I když nebyl zamilovaný, 4 roky podvádí a doma si hraje na vzorného manžel a otce, nestačil by ano doříct nějaké pohádky o vysvětlování.
To máš pravdu, jen jsem zde chtěla ukázat, že i v tak dlouhodobé nevěře s jednou ženou city být nemusí, jak si některé myslí.
Tak tohle si já tedy nedokážu představit
každopádně by mu to neprošlo jen tak a záleželo by na okolnostech jak psala @Jana525
@Anonymní píše:
Zjistila jsem, že manžel 4 roky spal s jinou ženou. Pořád s jednou a tou samou. Po provalení vše prý ukončil, dala jsem mu šanci, protože vždycky se ke mne choval jako milující manžel a vynikající otec našich dětí. Teď po provalení se snaží ještě víc… Ale ve mne pořád hlodá, jak mohl tak dlouhou dobu? Odpustila jste některá, zvládli jste to překonat? Nebo jsem blbá, že si to od něj nechám líbit?
neodpustím ani jednodenní úlet natož 4 roky..člověk si má sám sebe vážit ![]()
To je velmi dlouho, to bych nedokázala odpustit. Moc nechápu, jak to tak dlouho dokázal a ty jsi nic nepoznala.
4 roky bych nerozudýchala. Kdyby se jednalo o nějakou jednorázovku, tak asi jo, ale tohle ani náhodou. To už je vztah a nepočítej s tím, že to ze dne na den utne. Je mi to líto ![]()
To je právě to, že on se ke mně celou dobu choval moc hezky. Vídali se v práci, takže mi vlastně ani nelhal o tom, kde je
@Anonymní píše:
To je právě to, že on se ke mně celou dobu choval moc hezky. Vídali se v práci, takže mi vlastně ani nelhal o tom, kde je
Tak to je blbý. I přesto, že to s ní ukončil, tak vídat ji bude denně v práci, to bych podezřívala pořád.
@Anonymní píše:
A jak jsi na to přišla, že tě 4 roky podvádí?