Sex - město versus vesnice

601
11.7.12 10:04

Sex - město versus vesnice

Napadlo mě něco pro odlehčení :)
Vnímáte rozdíly mezi sexem ve městě a na vesnici? Nemyslím geograficky, ale společensky. Máte třeba pocit, že na vesnici to dělá každý s každým, že se to tutlá, nebo se to každý dozví a pak se jde do kostela a tam jsou hříchy smazány? Nebo naopak jsou lidé bydlící ve městě víc nespoutaní, protože se skryjí za oponu anonymity? Zajímají mě vaše názory a postřehy :) Pojďme trochu drbat sousedy a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1048
11.7.12 10:09

Myslím, že na vesnici je to stejný jako ve městě, akorát na vesnici se to každý dozví dřív, kdo s kým spal a kdy a jak a tak :D Ve městě se to tak rychle nešíří a je to každýmu víc fuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
11.7.12 10:10

Na vesnici je víc prostoru, ve městě se byty shání hůř a víc se to prokecne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.7.12 10:11

8o 8o 8o 8o Hm, bydleli jsme až do vánoc na vesnici, teď bydlíme v centru města… ale nad tím, co píšeš, mně nějak ani nenapadlo přemýšlet… myslím, že to bude všude stejné… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
11.7.12 10:12

Je to všude stejný, člověk od člověka. Bydlela jsem ve městě a teď na vesnici a nikdy ani za svobodna mě nenapadlo někde na tajnačku rychle s někým souložit apod. :nevim: Je to prostě člověk do člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
11.7.12 10:21

spíše záleží na kraji

Spíše bych řekl, že rozdíly jsou mezi jednotlivými kraji. Například Severní Čechy a Jižní Čechy. Ale mezi městem a vesnicí bych tolik rozdílů neviděl.

• Citovat
  • Upravit
29436
11.7.12 10:22

Myslím, že je to všude stejný, rozhodně v tomto rozdíl nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.7.12 10:25

NA jednu stranu mi přijde,, že ve městě má člověk víc soukromí, lidi se neznají, takže po vesnici se nešíří každý drb.Ale zase v paneláku je vše slyšet :) Měli jsme sousedy nad náma, kterým strašně vrzala postel a našeho pitbula to tak vytáčelo, že seděl uprostřed pokoje a vyl :mrgreen:
Spíš to pociťují ti, co žijí odmalička v té samé vesnici a pak si vodí domů přítele, tak jsou víc na očích těm drbnám.

• Citovat
  • Upravit
11.7.12 10:37

Nevím, ale napadlo mě, jak to asi má se sexem vesničan ve městě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.7.12 10:41

Ježiš tak to mě nikdy nenapadlo srovnávat. :lol: Já nevím, my to s manželem děláme stejně jak na vesnici tak ve městě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.7.12 10:54

Neřeším jestli bydlím na vesnici, nebo ve městě (zkusila jsem obojí) a ani nesleduju rozdíly v sexuálním životě, myslím, že to chodí všude stejně. Spíš vidím rozdíl mezi sexem v bytě a v domě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.7.12 10:59

Ty si představuješ vesnici jak ve slunce seno :mrgreen: :mrgreen: ne všude operuje armáda kelišek :lol:

• Citovat
  • Upravit
11689
11.7.12 11:03
@madi píše:
Ty si představuješ vesnici jak ve slunce seno :mrgreen: :mrgreen: ne všude operuje armáda kelišek :lol:

No já ti nevím, ale kdykoli jedu přes nějakou vesnici a je hezké počasí, vždycky vidím hlouček ženských drbat bud před krámem nebo u nějakého centrálního místa vesnice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.7.12 11:05

Ona vesnice už není to co bývala, už si tu neříkáme teto a strejdo :mrgreen: Kdo chce souložit v anonymitě, tak i na vesnici může, jen si nesmí vybrat k sexu chlapa ob dva baráky, ale raději někoho přespolního :lol: Ani s tou vírou už to není co bývalo, ovečky ubývají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
11.7.12 11:08
@madi píše:
Ty si představuješ vesnici jak ve slunce seno :mrgreen: :mrgreen: ne všude operuje armáda kelišek :lol:

No přesně :lol: :lol: Sex je všude stejný jak ve městě tak na vesnici :lol: Jak si přišla na to, že tam to dělá každý s každým a pak jde do kostela prosím tě?? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky