Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě se neboj…zavolej a dejte si nekde kafe a povykládej mu to…obdivuji že jsi tak dlouho vydržela sama ja byla sama necelý rok a strasne jsem se citila sama, ale trvá to než začneš verit to je pravda…mám to do ted…ze jsem neduverivá, ale NEBOJ SE A POPOVÍDEJ SI S NÍM…HODNĚ STESTÍ
A proč to chceš řešit písemně? Jestli máš zájem, tak ho zkrátka pozvi na kafe a povídej si s ním naživo.
A brala bych to postupně. Máš za sebou velmi těžký vztah, ale nemyslím si, že nejlepší způsob začnutí nového je navalit potenciálnímu partnerovi do hlavy vše, co se honí tou tvou. Na to podle mě musí být svěřovací atmosféra a tu vytvoří až to, že si nejdřív budete povídat o běžných věcech, vídat se…
Přeju, ať to klapne a je ti s ním dobře ![]()
Napsala bych mu, že bych s ním ráda zašla na skleničku vína - a tam mu řekla své pocity - ve víně je pravda ![]()
Holky díky, máte pravdu
zajdu s ním na vínko a řeknu mu to ![]()
janine24 mám ho opravdu moc ráda, ale můj rozvod s mým bývalým byl opravdu děsný a já si tehdy řekla, že už nikdy s nikým, ale s tímhle mi vždycky bylo moc dobře ![]()
@Anonymní píše:
Holky díky, máte pravduzajdu s ním na vínko a řeknu mu to
janine24 mám ho opravdu moc ráda, ale můj rozvod s mým bývalým byl opravdu děsný a já si tehdy řekla, že už nikdy s nikým, ale s tímhle mi vždycky bylo moc dobře
Tak mu to takhle řekni.
Já bych teda svými pocity nového chlapa rozhodně ze začátku nezatěžovala… nemyslím si, že by bylo vhodné na někoho méně známého hned ze začátku sypat důvěrnosti a nějakou složitou rodinnou anamnézu.
prostě bych ho pozvala na kafe a nechala hovor jen tak plynout a užívala si nového začátku ![]()
Zakladatelko, prostě ho pozvi někam na kafe a nebo třeba na výlet (jestli máte nějakou podobnou zálibu, tak máš téměř vyhráno) a pak už to nějak vyplyne samo…
Jestli mezi vámi přeskočí jiskřička, tak nejspíš nebudeš potřebovat nápovědu… ale to nejlépe zjistíš osobně… takže já bych třeba začala tím, že bych mu napsala, jestli o víkendu nechce někam na kolo, k vodě, do lesa… prostě někam, co se vám líbí a pak se už najde vhodná příležitost i na nějaké ty osobnější projevy…
@Anonymní píše:
Holky díky, máte pravduzajdu s ním na vínko a řeknu mu to
janine24 mám ho opravdu moc ráda, ale můj rozvod s mým bývalým byl opravdu děsný a já si tehdy řekla, že už nikdy s nikým, ale s tímhle mi vždycky bylo moc dobře
Jojo, to znám… taky jsem si říkala, že už nikdy nechci žádného jiného chlapa ani vidět, že už se nikdy nikdy nikdy, ale fakt nikdy nevdám… hahaha… a jak jsem dnes ráda, že jsem změnila názor… ![]()
Napíš mu že se s ním chceš sejít a řekni mu do očí co cítíš a co chceš, formou sms je to trapné dle mně
![]()
Gladys, ať přijdu kam přijdu tam jsi ty a přesně napíšeš co bych napsala já ![]()
Takže taky to vidím tak.. Když si píšete tak jen napiš jestli nechce jít někam jak už tu padlo na kafe, na kolo.. něco co vás oba baví. Ale rozhodně pomaličku polehoučku, nic závažného mu nevykládat, na to bude času dost. I tobě to určitě udělá dobře, když se budete zatím bavit neutrálně.
Prosím poraďte… mam napsat klukovi se kterým jsem v patek něco prozila nebo bx to vypadalo jako ze mu lezu do prdele? S prominutim.. a co mu napsat? Nebo počkat?
Prosím zachovejte anonymitu.. je to pro me citlive
@Anonymní píše:
Prosím poraďte… mam napsat klukovi se kterým jsem v patek něco prozila nebo bx to vypadalo jako ze mu lezu do prdele? S prominutim.. a co mu napsat? Nebo počkat?Prosím zachovejte anonymitu.. je to pro me citlive
tak když ti je 15, tak piš do Brava ![]()
můžeš zkusit: Bolí mě prsa, co když jsem těhotná?
![]()
Příspěvek upraven 25.01.14 v 19:33
Ahoj maminky, chtěla bych znát váš názor: jsem rozvedená, mám 2 děti a od rozvodu (2 roky) jsem neměla ani v nejmenším chuť začínat nový vztah, protože jsem už nechtěla dalšího násilníka a potřebovala jsem si trochu odpočinout a zapomenout na neustálé modřiny a urážky. Teď se ke mně dostal jeden kamarád a já najednou zjišťuji, že bych se vztahu nebránila, i když jsem mu řekla, že na vztah ještě nejsem připravená. On mi tehdy řekl, že počká. Je to už měsíc a já ho od té doby neviděla, občas si napíšeme, ale dodržuje to, co jsem po něm chtěla-mít čas si vše promyslet. Už jsem se rozhodla, ale nejsem ten typ, abych mu zavolala a do telefonu všechno řekla. Chtěla bych mu napsat své pocity, ale vůbec nevím jak
Můžete mi poradit, jak začít? Díky