Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Seznamila jsem se s fajn chlapem, po mesici schazeni na me vybalil, ze nechce vztah a chce to nechat mezi nami volny.Tzn. pro mě to zní jako: chci si užívat, sem tam se s tebou vyspat, ale nic víc od toho hlavně nečekej.
Neozývala bych se mu, o tuto trošku, co mi předhodil, bych zájem neměla.
Pokud se mu ozveš, může to ještě nakonec pochopit tak, že vlastně vnitřně souhlasíš pouze se schůzkami na sex, a to by zas tebe mohlo přivést někam, kam bys nechtěla, kor pokud by ses do něho zamilovala.Ohlédla bych se po někom méně komplikovaném…
@lovesmile @káťa to je právě to, my spolu už vyspali (před tím měsícem) a choval se i moc hezky…pak jsem u něj strávila další noc a to už byl divnej a řekl mi právě to, že to mám brát volně
takže svoje už dostal…
@Malaga já vím, moje příčetná půlka mozku ví, že když se neozývá, tak nemá zájem, ale ta druhá chce „bojovat“ (o co ale že?) zvlášť, když vím, že vztah nechce…
@L92 ozýval se první vždy jen on, až po té první noci jsem se ozvala první já, normálně jsme spolu strávili večer a od tý doby ticho…a mě napadá jestli třeba nečeká až se ozvu…
@e_l_a_a_a_a je mi to jasný
a až se vyspí s jinou nemůžu nic, protože on mi to přece říkal…ještě mi řekni, kde toho méně komplikovaného najít
Bože, proč by ses mu měla ozývat když nechceš takovýto vztah? to jsi tak zoufalá? ![]()
Anonymní: To je dost možný. Připadáš si jako vtěrka když napíšeš první. Ale kdyby to tak měli brát chlapi, jak by si asi připadali? Jestli chceš, jdi do něj.
A taky se může klidně stát, že ti řekl, co řekl, ale časem uvidí, že je vám spolu dobře a můžete být víc. Jo, to je sice červená knihovna, který moc neholduju, ale nebyli byste první ani poslední.
@L92 řekl, že nejsem první, která takhle „naletěla“. Že to už má dlouho a v dohledný době to měnit nechce…ano, to je možná to na co také myslím, že když mu budu nablízku, tak se zamiluje a nezávaznej vztah se překlopí ve vážno…ale neznám nikoho, komu se to stalo ![]()
@L92 anebo se zakladatelka zaláskuje čím dál tím víc a on potká tu svoji princeznu a zakladatelce řekne - vědělas hned od začátku, že to chci navolno, tak se nediv a zakladatelka nejenže bude o to víc zaláskovaná, ale ještě bude ztrácet čas…
Možná mu křivdím, ale dělat někomu matraci nebo převozníka…no moc to nevypadá na lásku do konce života.
Pravda je, když nezkusíš, tak nepoznáš…
@Anonymní píše:
@L92 řekl, že nejsem první, která takhle „naletěla“. Že to už má dlouho a v dohledný době to měnit nechce…ano, to je možná to na co také myslím, že když mu budu nablízku, tak se zamiluje a nezávaznej vztah se překlopí ve vážno…ale neznám nikoho, komu se to stalo
Už teď do toho jdeš s velkýma iluzema a já osobně bych nebyla tak optimistická. Ne že bych ti to nepřála. Jen prostě to může fungovat jen tak, že ty to budeš brát nezávazně - dočasné řešení, než najdeš jiného, který bude mít stejné priority jako ty. Takže bych klidně hledala i jiný. A věc další je, myslí nezávazný vztah jako že budete spolu ale ne navážno, jen když se vám bude oběma chtít - prostě se spolu párkrát do týdne vyspíte a nebo to myslí tak, že bude současně spát i s jinýma? Udělejte si v tom pořádek ze začátku, abys pak neodcházela z takového vztahu jak spráskaný pes…
@Anonymní píše:
@L92 řekl, že nejsem první, která takhle „naletěla“. Že to už má dlouho a v dohledný době to měnit nechce…ano, to je možná to na co také myslím, že když mu budu nablízku, tak se zamiluje a nezávaznej vztah se překlopí ve vážno…ale neznám nikoho, komu se to stalo
A jéjé, on ti sám řekl, že to tak má a ty si myslíš, že ho změníš? Nezměníš - hlavně proto, že on to ani měnit nechce… Šla bych od toho. Jestli to bereš jako výzvu a počítáš s riziky (já to vidím na 100% neúspěch), tak to vyzkoušej. ![]()
@Malaga
A já s tebou souhlasím. Málokdo umí ustát tyhle vztahy. Je to na ní. City bych tam rozhodně netahala, ale zda se mi ze už teď tam jsou.
S tou matrací nesouhlasím. Když s někým jenom spím, tak stejně on může být „matrace“ pro tebe.
Ale musí to brát fakt NEZÁVAZNĚ
@Malaga píše:
@L92 anebo se zakladatelka zaláskuje čím dál tím víc a on potká tu svoji princeznu a zakladatelce řekne - vědělas hned od začátku, že to chci navolno, tak se nediv a zakladatelka nejenže bude o to víc zaláskovaná, ale ještě bude ztrácet čas…Možná mu křivdím, ale dělat někomu matraci nebo převozníka…no moc to nevypadá na lásku do konce života.
Pravda je, když nezkusíš, tak nepoznáš…
tak zrovna tohle jsem si říkala taky…já tu budu doufat ve velkou lásku, on mezitím potká nějakou, co mu nevleze do postele a nepřistoupí na volnej vztah a bude. S ní najednou vztah půjde a mě to vyrve srdce…
@L92 řekl, že chce volnej vztah. Na otázku jestli spí s jinejma, řekl momentálně ně ale nevím co bude. Říkám a já teda taky můžu spát s jinejma, odpověď: když mi to řekneš, tak ano
![]()
zamilovaná nejsem…ale jedno mi není…spíš jsem si od toho hodně slibovala…100% splňuje moje představy, až na to myšlení…
@Malaga píše:
A jéjé, on ti sám řekl, že to tak má a ty si myslíš, že ho změníš? Nezměníš - hlavně proto, že on to ani měnit nechce… Šla bych od toho. Jestli to bereš jako výzvu a počítáš s riziky (já to vidím na 100% neúspěch), tak to vyzkoušej.
já ho měnit nechci. Vím, že chlapa nezměníš, když on sám nechce. Spíš je mi líto, že od začátku říkal jak hledá vztah, chce rodinu, něco vážného (ano, lhal aby mě dostal do postele). A taky mi to trochu pochroumalo sebevědomí, protože přede mnou měl půlroční vztah (cca 2 roky zpátky).
@Anonymní píše:
@L92 .emimino.cz/profil/l92/ řekl, že chce volnej vztah. Na otázku jestli spí s jinejma, řekl momentálně ně ale nevím co bude. Říkám a já teda taky můžu spát s jinejma, odpověď: když mi to řekneš, tak ano![]()
zamilovaná nejsem…ale jedno mi není…spíš jsem si od toho hodně slibovala…100% splňuje moje představy, až na to myšlení…
A spali jste spolu už? Jdeš do toho jen kvůli tomu (mělo by to tak být) aby to stalo za to. Kolik je tobě a kolik jemu?
Zakladatelko, jestli máš rodinu, tak si moc dobře promysli co děláš… Napíšu ti můj příběh.
Mám manžela a v té době rok a půl letou dcerku. Manžel si nás moc nevšímal (prý to byl jen můj pocit) pivo, motorka a kamarádi pro něho byli víc než já. Na různých akcích jsme se akorát seštěkali a zhádali a třeba se spolu vůbec nebavili! Toho využil jeho kamarád, kterej se semnou začal víc bavit, blbnout a nabídl mi brigádu. Já jako matka na mateřké jsem jí vzala, aby byli peníze. Práce obsahovala práci na stavbě. Každé ráno pro mě přijel, vzal malou a mě, malou jsme hodili k našim, který bydlí cca 20km od místa, kde jsme pracovali a jei jsme na stavbu. Tam mě nechal dělat takové ty drobnější práce, nejčastěji natírání dveří, futer aj. Pak jsme jeli pro malou a jelo se domů..takhle 8dní při kterých jsem si vydělala 8tis
No ale sblížilo nás to víc, než jsem myslela. Já doma vztah na nic (s manželem jsme nebyli ani rok manželé) a víc jsem se sbližovala s tímhle, který se před manželem chovat jako velkej kamarád! No dostalo se to až k tomu, že jsem odešla od manžela k našim, kde jsem s dcerkou bydlela 4měsíce. Za tu dobu jsem si užívala s tím kamarádem!! Manžela jsem s hlavy nevypustila, ani jsem nechtěla, ale prostě mě zklamal a já se zakoukala jinde (jen jsem nebyla zamilovaná) NO dny plynuly, my měli s kamarádem společnou dovolenou, kde jsme byli a tam - když jsme s ním byla týden kuse jsem zjistila, že si s ním dlouhodobě vlastně nerozumím! Zničila jsem si rodinu, kvůli člověku, kterej za to nestál!! Naštěstí mě manžel stále miloval a tak jsme si začali zase psát a bavit se spolu, vše jsme si vyříkali, všechno, co se dělo jsem mu naférovku řekla, s tím, že to dopadne, jak to dopadne! No jsme spolu, plánujeme druhé miminko a jsme spolu moc šťastný! já už vím, že bych tohle nikdy neudělala, protože chlapa s kterým mám svou rodinu jsem si vybrala z lásky a ta stále trvá a doufám, že trvat bude!!! Najednou jsme já a dcerka priority číslo 1 a všechno se změnilo a otočilo k 100× lepšímu… Prosím nedělej něco, čeho bude litovat. Máš manžela ráda, jak staré máš dítě/děti? Nečetla jsem všechny příspěvky, takže nevím. Promiň o ten román, ale musela jsem ti to sem napsat.
Ať vše dobře dopadne!! ![]()