Nevěra před svatbou

Anonymní
10.7.12 07:26

Nevěra před svatbou

Jak zacit…
tak i me a naseho vztahu se tyka nevera! Prisla jsem na ni cca pred mesicem a pul, partner samozdrejme zatloukal, a ja nemela zadne dukazy, jen vypisy poslanch smsek na „jeji“ cislo. Argumentoval to slovy, ze si ho nevsimam, porad jsem pryc s nekym si pisu, atd…Ze se citi sam a menecenny…Ze je to jen kamaradka a ma partnera, at ji nedelam zle. Samozdrejme nejsem naivni a neverila jsem mu ani tuk! Cislo jsem si opsala a kamaradka ji zavolala. Slecna to zvedla, rekla ze o me a synovi vi, ze jsou jen pratele a jeji partner chodi s mym do fitka, atd…a ze kdyz sem tak zarliva-mam si zavolat sama, na primy dotaz, kde se moje kamaradka zeptala/oznamila ze o nich vim, ze vim ze se schazi a ze spolu pracuji a ze se mame brat a chci vedet na cem jsem at neutracim za svatbu, ji rekla at si to zjistim teda sama :O
no od te doby jsem mu nasla uz jen to, ze ji psal, ale text nikdyzadny, pouze posledni cislo prijemce. Po tomto jsme se doma pohadala, onzapiral-ja neverila, vyhodila jsem ho a dotycne napsala, vubec se neozvala. Byla jsem slusna a strucna. Myslela jsem, ze kdyz mu na to prijdu, ukonci to, co on tvrdi ze neni, ale neni to tak…
Vcera vecer sel cvicit a nechal druhy pracovni mobil doma, cetla jsem synovi na dobrou noc a telefon zacal vibrovat veskrini-schovany v obleceni. Byla to „ona“ jen prozvanela, asi jsou tak domluveni. Ona prozvoni a on jestli muze-neni semnou ozve se…
Proste mi to nedalo a napsala ji za nej, jen co potrebuje atd…
Ona, ze nic jen jak se ma a co dela…
Tak jsem ji psala za sveho pritele a ona si semnou vesele odepisovala…
Muzu Vam rict, ze tak jsem se neklepala snad nikdy v zivote, nebyla jsem schopna napsat slovo, vim ze se to nedela, ale jak bych zjistila pravdu!
samozdrejmne to doslo tam, ze je ji hrozne smutno a chtela by ho videt, ze se kvuli nemu o vikendu opila a ze ji moc chybi a ma ho rada. Na otazku, jestli se chce videt, odepsala, ze ted nemuze protoze ma svy dny 8o a to mi stacilo, abych se ujistila, ze s ni ma pomer…
Nevydrzela jsem to a kdyz prisel, tak jsem mu to rekla, neveril mi a ze si vymyslim atd, kdyz jsem mu ukazala mobil a sms v nem, byl uplne opareny. Po x dobe se priznal, ze me podvedl, ale ze to bylo jen jednou asi pred mesicem, ze byl sam, ja si zila sama pro sebe a ze kdyz meli slezinu z prace vecer, tak tam. Ze ho to moc mrzi a od te doby nic nebylo a ze ma jen nas, ze me a syna miluje.
A ted babo rad, mame mesic do svatby a on me podvadi, najde mi milenku, dela ze me blazna, ja se mu staram o dite, domacnost, o vse, sex mame hodnotny a v poradku, v te dobe podezreni teda ne-to skoro nebyl, proto jsem to take poznala.
Rekla jsem mu, ze to ukonci, ze ji zavola nebo napise prede mnou a ukonci to, posli ji do*rdele, udelal to, napsal ji opravdu peprnou zpravu s tim, zemiluje me a svoji rodinu a s ni to yla chyba a lituje toho, ze si me vezme a at uz ho neprozvani ani nepise.
Ale…co kdyz ji hned v praci rekl, ze sem ho k tomu donutila, atd…
vubec nevim, co am delat. Je ke me jinak moc hodny, je vyborny tata, vydelava, rozumime si, mame spolecna temama, zajmy, jsme fungujici rodina a hlavne -mame pred svatbou :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
10.7.12 07:33

Ahoj zakladatelko, já při své povaze, atd byl dala ruce pryč zavčas a právě, že před svatbou - díkybohu. Kdyby se to stalo po svatbě, bylo by vše horší a komplikovanější. Nevěřila bych tomu, že už se to nebude opakovat. Sice píšeš, že to prý skončilo, ale kontakt s ní udržuje neustále.
Za mě, určitě poslat do háje, ale to, jak se rozhodneš a budeš žít dál je jen na tobě. Držím pěsti a přeji hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
10.7.12 07:33

Svatbu bych odložila..dokud se to nedá do pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.7.12 07:39

No - ja nevim me by teda svadba ted uplne nejdulezitejsi neprisla a pokud mate male dite, mate pred svadbou a on ti zahne :nevim: uz bych nemela duveru a kecy ze to bylo jednou a v opilosti je ta nejubozejsi vymluva na svete.
Kdyz to neumi, at nechlasta..

V kazdem vztahu jsou nekdy horsi dny a predstava ze pri prvnim bezi za jakoukoliv cubkou co je po ruce… :roll:

Proste ja bych mu neverila uz, porad by to ve me hlodalo, byla bych nervozni.. nestalo by mi to zato…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
10.7.12 07:39

Já absolutně nevidím rozdíl v tom jestli mně partner podvádí v partnerském vztahu nebo manželském vztahu. Jednou jste spolu takže „odložení“ svatby je dle mně jenom lhaní si do kapsy. Ano může se polepšit a už sekat latinu, ale pro mně je nevěra konečná u mně by už šanci neměl. Ale píšu za sebe ty musíš vědět jestli jseš mu schopna odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
10.7.12 07:41

Taky bych do svatby nešla, být na tvém místě.
I na jeho teda, ty jsi taky pěknej vejlupek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
10.7.12 07:42

No taky bych svatbu odložila a to do ty doby nez budes uplne v poho, bez vycitek atd.. ale to muze trvat taky nejakej ten rok.. ale ja jsem neduveriva a uz bych mu asi neverila ani slovo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
791
10.7.12 07:43
@Anonymní píše:
Jak zacit…
tak i me a naseho vztahu se tyka nevera! Prisla jsem na ni cca pred mesicem a pul, partner samozdrejme zatloukal, a ja nemela zadne dukazy, jen vypisy poslanch smsek na „jeji“ cislo. Argumentoval to slovy, ze si ho nevsimam, porad jsem pryc s nekym si pisu, atd…Ze se citi sam a menecenny…Ze je to jen kamaradka a ma partnera, at ji nedelam zle. Samozdrejme nejsem naivni a neverila jsem mu ani tuk! Cislo jsem si opsala a kamaradka ji zavolala. Slecna to zvedla, rekla ze o me a synovi vi, ze jsou jen pratele a jeji partner chodi s mym do fitka, atd…a ze kdyz sem tak zarliva-mam si zavolat sama, na primy dotaz, kde se moje kamaradka zeptala/oznamila ze o nich vim, ze vim ze se schazi a ze spolu pracuji a ze se mame brat a chci vedet na cem jsem at neutracim za svatbu, ji rekla at si to zjistim teda sama :O
no od te doby jsem mu nasla uz jen to, ze ji psal, ale text nikdyzadny, pouze posledni cislo prijemce. Po tomto jsme se doma pohadala, onzapiral-ja neverila, vyhodila jsem ho a dotycne napsala, vubec se neozvala. Byla jsem slusna a strucna. Myslela jsem, ze kdyz mu na to prijdu, ukonci to, co on tvrdi ze neni, ale neni to tak…
Vcera vecer sel cvicit a nechal druhy pracovni mobil doma, cetla jsem synovi na dobrou noc a telefon zacal vibrovat veskrini-schovany v obleceni. Byla to „ona“ jen prozvanela, asi jsou tak domluveni. Ona prozvoni a on jestli muze-neni semnou ozve se…
Proste mi to nedalo a napsala ji za nej, jen co potrebuje atd…
Ona, ze nic jen jak se ma a co dela…
Tak jsem ji psala za sveho pritele a ona si semnou vesele odepisovala…
Muzu Vam rict, ze tak jsem se neklepala snad nikdy v zivote, nebyla jsem schopna napsat slovo, vim ze se to nedela, ale jak bych zjistila pravdu!
samozdrejmne to doslo tam, ze je ji hrozne smutno a chtela by ho videt, ze se kvuli nemu o vikendu opila a ze ji moc chybi a ma ho rada. Na otazku, jestli se chce videt, odepsala, ze ted nemuze protoze ma svy dny 8o a to mi stacilo, abych se ujistila, ze s ni ma pomer…
Nevydrzela jsem to a kdyz prisel, tak jsem mu to rekla, neveril mi a ze si vymyslim atd, kdyz jsem mu ukazala mobil a sms v nem, byl uplne opareny. Po x dobe se priznal, ze me podvedl, ale ze to bylo jen jednou asi pred mesicem, ze byl sam, ja si zila sama pro sebe a ze kdyz meli slezinu z prace vecer, tak tam. Ze ho to moc mrzi a od te doby nic nebylo a ze ma jen nas, ze me a syna miluje.
A ted babo rad, mame mesic do svatby a on me podvadi, najde mi milenku, dela ze me blazna, ja se mu staram o dite, domacnost, o vse, sex mame hodnotny a v poradku, v te dobe podezreni teda ne-to skoro nebyl, proto jsem to take poznala.
Rekla jsem mu, ze to ukonci, ze ji zavola nebo napise prede mnou a ukonci to, posli ji do*rdele, udelal to, napsal ji opravdu peprnou zpravu s tim, zemiluje me a svoji rodinu a s ni to yla chyba a lituje toho, ze si me vezme a at uz ho neprozvani ani nepise.
Ale…co kdyz ji hned v praci rekl, ze sem ho k tomu donutila, atd…
vubec nevim, co am delat. Je ke me jinak moc hodny, je vyborny tata, vydelava, rozumime si, mame spolecna temama, zajmy, jsme fungujici rodina a hlavne -mame pred svatbou :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

dej vědět kamarádovi, ať si doma udělá pořádek, já osobně bych do svadby zatím nešel, ten tvůj je trošku falešný, a „jednou“ to určitě nebylo, protože by si s ní nepsal a spíš by se snažil to všechno zamést, takže bych řekl, že už to nějakou dobu trvá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 07:44

Jsem zakladatelka
vsem dekuji za reakce, vim ze rozhodnuti je na me… :/
achjoooo, musim priznat, ze sama jsem mu byvala neverna, jen na to nikdy neprisel-meli jsme krizi a ja potkala nekoho s kym mi bylo fajn, takze tim padem jsme si kvit :D ne to je blbe mysleni, ale proste sama za sebe vim, ze se to nekdy proste stane a ze sama nejsem svata, proto jsem nedelala mega sceny. Jen jsem s tim vcas prestala, abych neublizila jemu a nasemu vztahu a rodine.
Nevim, co deleat, verila jsem mu, ale koukam, ze ziju tolik let s nekym, koho asi neznam…
A predstava ze s ni mel sex me docela nici, i kdyz jsem si myslela, ze bych to vzala pohodove, ranilo me to hodne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.12 07:46
@Mrazivý dech píše:
dej vědět kamarádovi, ať si doma udělá pořádek, já osobně bych do svadby zatím nešel, ten tvůj je trošku falešný, a „jednou“ to určitě nebylo, protože by si s ní nepsal a spíš by se snažil to všechno zamést, takže bych řekl, že už to nějakou dobu trvá :?

prave, presne tak, rekla bych ze to trva cca od konce brezna :cert:

• Citovat
  • Upravit
5164
10.7.12 07:47

Nevím, jestli bych mu teď byla schopna věřit. Navíc píšeš, že spolu pracují, abych seděla doma s dítětem a užírala se, jestli přítel je opravdu v práci nebo si někde užívá, na to nemám nervy :nevim:. Nevěru ide odpustit, ale člověk nezapomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
10.7.12 07:47
@Anonymní píše:
Jsem zakladatelka
vsem dekuji za reakce, vim ze rozhodnuti je na me… :/
achjoooo, musim priznat, ze sama jsem mu byvala neverna, jen na to nikdy neprisel-meli jsme krizi a ja potkala nekoho s kym mi bylo fajn, takze tim padem jsme si kvit :D ne to je blbe mysleni, ale proste sama za sebe vim, ze se to nekdy proste stane a ze sama nejsem svata, proto jsem nedelala mega sceny. Jen jsem s tim vcas prestala, abych neublizila jemu a nasemu vztahu a rodine.
Nevim, co deleat, verila jsem mu, ale koukam, ze ziju tolik let s nekym, koho asi neznam…
A predstava ze s ni mel sex me docela nici, i kdyz jsem si myslela, ze bych to vzala pohodove, ranilo me to hodne.
:think: :think: zajímavá situace.. ty žiješ s někým koho asi neznáš a on..? :think: Když jsi mu zanášela..? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
10.7.12 07:48

Ahoj, to je celkem drsné..Proč vlastně dál přemýšlíš nad svatbou, když tě podvádí? Podle mě i dál bude, když už to dělá teď :zed: Svatba přece není to nejdůležitější! Já být tebou, tak od něj dám ruce a všechno pryč.
To jsou zase kecy, že ti byl nevěrný jen jednou a ještě chce svalit část viny na tebe, že jsi se mu málo věnovala, neměla čas. To je ale srab!!
Já už bych mu nikdy nemohla věřit, jít do manželství s vědomím, že mě už podvedl, tak to bych radši žádné neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
10.7.12 07:49

Svatbu bych určitě odložila, v takové atmosféře byste si jí určitě neužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 07:50
@LN13 píše: :think: :think: zajímavá situace.. ty žiješ s někým koho asi neznáš a on..? :think: Když jsi mu zanášela..? :think:

ja na to nejsem hrda, jen rikam ze se mi stalo neco podobneho, jsme spolu hodne let, mame dite a nejake krize proste jsou, nejsou to omluvy, ale stava se to i v lepsich rodinach. Jen vim, ze ho miluji a ze to byla chyba, uvedomila jsem si tim, jak je pro me dulezity a to se prave vytratilo, takze bych v tim videla i plus, ze jsem si uvedomila kam patrim a ze to neni spravne!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky