Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zakladatelko, já při své povaze, atd byl dala ruce pryč zavčas a právě, že před svatbou - díkybohu. Kdyby se to stalo po svatbě, bylo by vše horší a komplikovanější. Nevěřila bych tomu, že už se to nebude opakovat. Sice píšeš, že to prý skončilo, ale kontakt s ní udržuje neustále.
Za mě, určitě poslat do háje, ale to, jak se rozhodneš a budeš žít dál je jen na tobě. Držím pěsti a přeji hodně sil!
No - ja nevim me by teda svadba ted uplne nejdulezitejsi neprisla a pokud mate male dite, mate pred svadbou a on ti zahne
uz bych nemela duveru a kecy ze to bylo jednou a v opilosti je ta nejubozejsi vymluva na svete.
Kdyz to neumi, at nechlasta..
V kazdem vztahu jsou nekdy horsi dny a predstava ze pri prvnim bezi za jakoukoliv cubkou co je po ruce… ![]()
Proste ja bych mu neverila uz, porad by to ve me hlodalo, byla bych nervozni.. nestalo by mi to zato…
Já absolutně nevidím rozdíl v tom jestli mně partner podvádí v partnerském vztahu nebo manželském vztahu. Jednou jste spolu takže „odložení“ svatby je dle mně jenom lhaní si do kapsy. Ano může se polepšit a už sekat latinu, ale pro mně je nevěra konečná u mně by už šanci neměl. Ale píšu za sebe ty musíš vědět jestli jseš mu schopna odpustit.
Taky bych do svatby nešla, být na tvém místě.
I na jeho teda, ty jsi taky pěknej vejlupek…
No taky bych svatbu odložila a to do ty doby nez budes uplne v poho, bez vycitek atd.. ale to muze trvat taky nejakej ten rok.. ale ja jsem neduveriva a uz bych mu asi neverila ani slovo ![]()
@Anonymní píše:
Jak zacit…
tak i me a naseho vztahu se tyka nevera! Prisla jsem na ni cca pred mesicem a pul, partner samozdrejme zatloukal, a ja nemela zadne dukazy, jen vypisy poslanch smsek na „jeji“ cislo. Argumentoval to slovy, ze si ho nevsimam, porad jsem pryc s nekym si pisu, atd…Ze se citi sam a menecenny…Ze je to jen kamaradka a ma partnera, at ji nedelam zle. Samozdrejme nejsem naivni a neverila jsem mu ani tuk! Cislo jsem si opsala a kamaradka ji zavolala. Slecna to zvedla, rekla ze o me a synovi vi, ze jsou jen pratele a jeji partner chodi s mym do fitka, atd…a ze kdyz sem tak zarliva-mam si zavolat sama, na primy dotaz, kde se moje kamaradka zeptala/oznamila ze o nich vim, ze vim ze se schazi a ze spolu pracuji a ze se mame brat a chci vedet na cem jsem at neutracim za svatbu, ji rekla at si to zjistim teda sama
no od te doby jsem mu nasla uz jen to, ze ji psal, ale text nikdyzadny, pouze posledni cislo prijemce. Po tomto jsme se doma pohadala, onzapiral-ja neverila, vyhodila jsem ho a dotycne napsala, vubec se neozvala. Byla jsem slusna a strucna. Myslela jsem, ze kdyz mu na to prijdu, ukonci to, co on tvrdi ze neni, ale neni to tak…
Vcera vecer sel cvicit a nechal druhy pracovni mobil doma, cetla jsem synovi na dobrou noc a telefon zacal vibrovat veskrini-schovany v obleceni. Byla to „ona“ jen prozvanela, asi jsou tak domluveni. Ona prozvoni a on jestli muze-neni semnou ozve se…
Proste mi to nedalo a napsala ji za nej, jen co potrebuje atd…
Ona, ze nic jen jak se ma a co dela…
Tak jsem ji psala za sveho pritele a ona si semnou vesele odepisovala…
Muzu Vam rict, ze tak jsem se neklepala snad nikdy v zivote, nebyla jsem schopna napsat slovo, vim ze se to nedela, ale jak bych zjistila pravdu!
samozdrejmne to doslo tam, ze je ji hrozne smutno a chtela by ho videt, ze se kvuli nemu o vikendu opila a ze ji moc chybi a ma ho rada. Na otazku, jestli se chce videt, odepsala, ze ted nemuze protoze ma svy dnya to mi stacilo, abych se ujistila, ze s ni ma pomer…
Nevydrzela jsem to a kdyz prisel, tak jsem mu to rekla, neveril mi a ze si vymyslim atd, kdyz jsem mu ukazala mobil a sms v nem, byl uplne opareny. Po x dobe se priznal, ze me podvedl, ale ze to bylo jen jednou asi pred mesicem, ze byl sam, ja si zila sama pro sebe a ze kdyz meli slezinu z prace vecer, tak tam. Ze ho to moc mrzi a od te doby nic nebylo a ze ma jen nas, ze me a syna miluje.
A ted babo rad, mame mesic do svatby a on me podvadi, najde mi milenku, dela ze me blazna, ja se mu staram o dite, domacnost, o vse, sex mame hodnotny a v poradku, v te dobe podezreni teda ne-to skoro nebyl, proto jsem to take poznala.
Rekla jsem mu, ze to ukonci, ze ji zavola nebo napise prede mnou a ukonci to, posli ji do*rdele, udelal to, napsal ji opravdu peprnou zpravu s tim, zemiluje me a svoji rodinu a s ni to yla chyba a lituje toho, ze si me vezme a at uz ho neprozvani ani nepise.
Ale…co kdyz ji hned v praci rekl, ze sem ho k tomu donutila, atd…
vubec nevim, co am delat. Je ke me jinak moc hodny, je vyborny tata, vydelava, rozumime si, mame spolecna temama, zajmy, jsme fungujici rodina a hlavne -mame pred svatbou![]()
![]()
![]()
dej vědět kamarádovi, ať si doma udělá pořádek, já osobně bych do svadby zatím nešel, ten tvůj je trošku falešný, a „jednou“ to určitě nebylo, protože by si s ní nepsal a spíš by se snažil to všechno zamést, takže bych řekl, že už to nějakou dobu trvá ![]()
Jsem zakladatelka
vsem dekuji za reakce, vim ze rozhodnuti je na me… :/
achjoooo, musim priznat, ze sama jsem mu byvala neverna, jen na to nikdy neprisel-meli jsme krizi a ja potkala nekoho s kym mi bylo fajn, takze tim padem jsme si kvit
ne to je blbe mysleni, ale proste sama za sebe vim, ze se to nekdy proste stane a ze sama nejsem svata, proto jsem nedelala mega sceny. Jen jsem s tim vcas prestala, abych neublizila jemu a nasemu vztahu a rodine.
Nevim, co deleat, verila jsem mu, ale koukam, ze ziju tolik let s nekym, koho asi neznam…
A predstava ze s ni mel sex me docela nici, i kdyz jsem si myslela, ze bych to vzala pohodove, ranilo me to hodne.
@Mrazivý dech píše:
dej vědět kamarádovi, ať si doma udělá pořádek, já osobně bych do svadby zatím nešel, ten tvůj je trošku falešný, a „jednou“ to určitě nebylo, protože by si s ní nepsal a spíš by se snažil to všechno zamést, takže bych řekl, že už to nějakou dobu trvá
prave, presne tak, rekla bych ze to trva cca od konce brezna ![]()
Nevím, jestli bych mu teď byla schopna věřit. Navíc píšeš, že spolu pracují, abych seděla doma s dítětem a užírala se, jestli přítel je opravdu v práci nebo si někde užívá, na to nemám nervy
. Nevěru ide odpustit, ale člověk nezapomene.
@Anonymní píše:
Jsem zakladatelka
vsem dekuji za reakce, vim ze rozhodnuti je na me… :/
achjoooo, musim priznat, ze sama jsem mu byvala neverna, jen na to nikdy neprisel-meli jsme krizi a ja potkala nekoho s kym mi bylo fajn, takze tim padem jsme si kvitne to je blbe mysleni, ale proste sama za sebe vim, ze se to nekdy proste stane a ze sama nejsem svata, proto jsem nedelala mega sceny. Jen jsem s tim vcas prestala, abych neublizila jemu a nasemu vztahu a rodine.
Nevim, co deleat, verila jsem mu, ale koukam, ze ziju tolik let s nekym, koho asi neznam…
A predstava ze s ni mel sex me docela nici, i kdyz jsem si myslela, ze bych to vzala pohodove, ranilo me to hodne.
Ahoj, to je celkem drsné..Proč vlastně dál přemýšlíš nad svatbou, když tě podvádí? Podle mě i dál bude, když už to dělá teď
Svatba přece není to nejdůležitější! Já být tebou, tak od něj dám ruce a všechno pryč.
To jsou zase kecy, že ti byl nevěrný jen jednou a ještě chce svalit část viny na tebe, že jsi se mu málo věnovala, neměla čas. To je ale srab!!
Já už bych mu nikdy nemohla věřit, jít do manželství s vědomím, že mě už podvedl, tak to bych radši žádné neměla..
Svatbu bych určitě odložila, v takové atmosféře byste si jí určitě neužili.
@LN13 píše:![]()
zajímavá situace.. ty žiješ s někým koho asi neznáš a on..?
Když jsi mu zanášela..?
ja na to nejsem hrda, jen rikam ze se mi stalo neco podobneho, jsme spolu hodne let, mame dite a nejake krize proste jsou, nejsou to omluvy, ale stava se to i v lepsich rodinach. Jen vim, ze ho miluji a ze to byla chyba, uvedomila jsem si tim, jak je pro me dulezity a to se prave vytratilo, takze bych v tim videla i plus, ze jsem si uvedomila kam patrim a ze to neni spravne!
Jak zacit…
a to mi stacilo, abych se ujistila, ze s ni ma pomer…

tak i me a naseho vztahu se tyka nevera! Prisla jsem na ni cca pred mesicem a pul, partner samozdrejme zatloukal, a ja nemela zadne dukazy, jen vypisy poslanch smsek na „jeji“ cislo. Argumentoval to slovy, ze si ho nevsimam, porad jsem pryc s nekym si pisu, atd…Ze se citi sam a menecenny…Ze je to jen kamaradka a ma partnera, at ji nedelam zle. Samozdrejme nejsem naivni a neverila jsem mu ani tuk! Cislo jsem si opsala a kamaradka ji zavolala. Slecna to zvedla, rekla ze o me a synovi vi, ze jsou jen pratele a jeji partner chodi s mym do fitka, atd…a ze kdyz sem tak zarliva-mam si zavolat sama, na primy dotaz, kde se moje kamaradka zeptala/oznamila ze o nich vim, ze vim ze se schazi a ze spolu pracuji a ze se mame brat a chci vedet na cem jsem at neutracim za svatbu, ji rekla at si to zjistim teda sama
no od te doby jsem mu nasla uz jen to, ze ji psal, ale text nikdyzadny, pouze posledni cislo prijemce. Po tomto jsme se doma pohadala, onzapiral-ja neverila, vyhodila jsem ho a dotycne napsala, vubec se neozvala. Byla jsem slusna a strucna. Myslela jsem, ze kdyz mu na to prijdu, ukonci to, co on tvrdi ze neni, ale neni to tak…
Vcera vecer sel cvicit a nechal druhy pracovni mobil doma, cetla jsem synovi na dobrou noc a telefon zacal vibrovat veskrini-schovany v obleceni. Byla to „ona“ jen prozvanela, asi jsou tak domluveni. Ona prozvoni a on jestli muze-neni semnou ozve se…
Proste mi to nedalo a napsala ji za nej, jen co potrebuje atd…
Ona, ze nic jen jak se ma a co dela…
Tak jsem ji psala za sveho pritele a ona si semnou vesele odepisovala…
Muzu Vam rict, ze tak jsem se neklepala snad nikdy v zivote, nebyla jsem schopna napsat slovo, vim ze se to nedela, ale jak bych zjistila pravdu!
samozdrejmne to doslo tam, ze je ji hrozne smutno a chtela by ho videt, ze se kvuli nemu o vikendu opila a ze ji moc chybi a ma ho rada. Na otazku, jestli se chce videt, odepsala, ze ted nemuze protoze ma svy dny
Nevydrzela jsem to a kdyz prisel, tak jsem mu to rekla, neveril mi a ze si vymyslim atd, kdyz jsem mu ukazala mobil a sms v nem, byl uplne opareny. Po x dobe se priznal, ze me podvedl, ale ze to bylo jen jednou asi pred mesicem, ze byl sam, ja si zila sama pro sebe a ze kdyz meli slezinu z prace vecer, tak tam. Ze ho to moc mrzi a od te doby nic nebylo a ze ma jen nas, ze me a syna miluje.
A ted babo rad, mame mesic do svatby a on me podvadi, najde mi milenku, dela ze me blazna, ja se mu staram o dite, domacnost, o vse, sex mame hodnotny a v poradku, v te dobe podezreni teda ne-to skoro nebyl, proto jsem to take poznala.
Rekla jsem mu, ze to ukonci, ze ji zavola nebo napise prede mnou a ukonci to, posli ji do*rdele, udelal to, napsal ji opravdu peprnou zpravu s tim, zemiluje me a svoji rodinu a s ni to yla chyba a lituje toho, ze si me vezme a at uz ho neprozvani ani nepise.
Ale…co kdyz ji hned v praci rekl, ze sem ho k tomu donutila, atd…
vubec nevim, co am delat. Je ke me jinak moc hodny, je vyborny tata, vydelava, rozumime si, mame spolecna temama, zajmy, jsme fungujici rodina a hlavne -mame pred svatbou