Nevěra před svatbou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
10.7.12 15:07

Málokdy to je jednorázovka, o té se totiž většinou nedozvíme. Praskne až to, když zapojíme city…a je spousta takových nevěr a zůstanou utajeny, protože prostě skončí dřív, než prasknou…niko nejsme svatý, já bych to nehrotila a nic není černobílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.12 15:48
@Anonymní píše:
Zakladatelka
kdyz odlozim svatbu a zustanu s nim? Co vyresim…ano budu mit cas, ale vyznam to nema zadny, akorad ze sebe udelam prede vsemi blazna, co rusi svatbu a zijeme spolu dal, protoze opravdu nemam v planu ventilovat cele rodine a znamym, co se stalo a proc svatba nebude :/ ma byt za mesic, vse je hotove, zaplacene, nachystane, proste silene…
Ano, ma nevera uz je davno pryc, nema to s tou jeho zadnou spojitost, ale vim, ze to furt byla nevera. :/
Take mi rekl, ze misto abych urazela a nadavala „ji“ milence, mela bych ji podekovat, ze nam zachranila vztah :O nevim jak tomu mam rozumet, sam rekl, ze miluje jen me, ze mu to za to nestalo a ze vi, ze to podelal a pokud se nevezmeme, nema pro nej nic smysl.
Ja fakt nevim, stezuje si jak jsem hrozna a pak me vynasi do nebes :/
to, ze mame ditw je samozdrejme velka zodpovednost a taky diky tomu myslime racionalne a ne ukvapene, protoze jsme predevsim rodice a syna milujeme a chceme pro nej funkcni domov.

Já teda nevím, ale tak zhruba jsem tady tu diskusi pročetla, a zdá se mi, že jsi tušila, že tě podvádí už od března. To je docela dlouhá doba na to, aby jsi ještě mohla něco zachránit a svatbu zavčasu zrušit. A upřímně. Radši bych všem oznámila, že se svatba ruší, a že nevím, jestli vůbec někdy bude, než ze sebe dělat „vola“, který si na svatbě bude hrát na šťastnou manželku, a pak se stejně rozvádět. Pokud se vezmete, i tak přijdete o peníze za svatbu, protože se podle mě stejně rozvedete. Takže je vlastně jedno, jestli o nějaké peníze přijdeš teď, a nebo pak. ;) S jeho nevěrou se buď budeš muset naučit žít ( tak jako jsi se naučila žít s tou svojí nevěrou ) a nebo si prostě konečně uvědomit, že chlapi se nikdy nemění, že můžou slibovat hory doly, a stejně v nevěře budou pokračovat..Rozhodnutí je na tobě..Přeji ti, ať se rozhodneš tak, aby jste byly šťastní oba, ať spolu nebo od sebe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 20:08

Tak bohuzel zminovana pani nam asi neda pokoj, dnes v totozny cas to same, hrozne ho shani. Chlap ji 2× volal zpet, jako co chce, nic nezvedala, tak ji napsal proc to dela a ze ji to snad rekl jasne, at ho necha byt" zatim nic, asi je hodne zamilovana, protoze ma 6let pritele a vsochni spolu pracuji, pred cim me chlap varoval, ze z toho by byla silena ostuda-mozna je to i jeho nadrizeny nebo kolega atd…
nevim, co dal…ale chci aby to vedela i druha strana, kor kdyz ona je tak neodbytna a jeste drza!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.12 20:43

Nevypadá to, že ti je ta svatba šumák a že tys ji nechtěla. Kdybys ji nechtěla, nevdáváš se :). Tedy rozhodně nepokračuješ několik měsíců v plánování svatby i přes tušení nevěry. Spíš to vypadá, že jsi ráda, že tě po sedmi letech konečně požádal. Jen to s tou nevěrou není taková pohádka, jakou sis přála. Ale to je jedno. Reagovala jsem pouze na větu: ´´Take mi rekl, ze misto abych urazela a nadavala „ji“ milence, mela bych ji podekovat, ze nam zachranila vztah ´´. Což je dle mého v mužském pojetí informace, že nebýt nevěry neuvědomil by si, co v tobě má a nechtěl by ti nějak vrátit ponížení, co ti způsobil (tedy žádostí o ruku).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.12 20:47

Milá zakladatelko, chápu, že se potřebuješ o svou bolest s někým podělit, ale věř mi, že tady nikdo z nás ti nemůže poradit, i když to tu radami překypuje :roll: Musíš se rozhodnout jen a pouze sama a pamatuj na to, že všechny tyhle komentáře tě ovlivní :zed: Přeji ti, abys svého rozhodnutí nelitovala :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky