Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mrazivý dech píše:
asi moc velký klídek, někteří lidé rádi vzrušení, neustálé řešení problémů a tak si je vytváří
Tak to my jsme ty typy, kolikrát je to ale vyčerpávájící
![]()
@Jůlinka T. píše:
Tak to my jsme ty typy, kolikrát je to ale vyčerpávájící![]()
![]()
já radši klídek ![]()
Já taky radši klídek, ale častěji je to pěkná divočina, o nudě ani řeč ![]()
Svatba musí být odložena. Držte se nezávislý. Seznamte se s jiný a uvidte jeho reakci. Neurážejte ho, ale ukážte, že máte svůj žïvot kromě jeho.
Tipla bych, že se vezmete a do pár let se rozvedete(pokud nic nezměníte).(Doufám, že neplánujete svatbu v kostele, to by byla teprve fraška).Oba jste to pěkně podělali. Už kvůli prckovi jste měli myslet víc mozkem a emocemi k němu.
Šanci asi máte, ale chtělo by to od vás snahu opravdu ten vztah zachránit, o všem se bavit a stanovit si opět jasná pravidla. Jste rodiče, ne dva puboši.
Zakladatelka
kdyz odlozim svatbu a zustanu s nim? Co vyresim…ano budu mit cas, ale vyznam to nema zadny, akorad ze sebe udelam prede vsemi blazna, co rusi svatbu a zijeme spolu dal, protoze opravdu nemam v planu ventilovat cele rodine a znamym, co se stalo a proc svatba nebude :/ ma byt za mesic, vse je hotove, zaplacene, nachystane, proste silene…
Ano, ma nevera uz je davno pryc, nema to s tou jeho zadnou spojitost, ale vim, ze to furt byla nevera. :/
Take mi rekl, ze misto abych urazela a nadavala „ji“ milence, mela bych ji podekovat, ze nam zachranila vztah
nevim jak tomu mam rozumet, sam rekl, ze miluje jen me, ze mu to za to nestalo a ze vi, ze to podelal a pokud se nevezmeme, nema pro nej nic smysl.
Ja fakt nevim, stezuje si jak jsem hrozna a pak me vynasi do nebes :/
to, ze mame ditw je samozdrejme velka zodpovednost a taky diky tomu myslime racionalne a ne ukvapene, protoze jsme predevsim rodice a syna milujeme a chceme pro nej funkcni domov.
Take mi rekl, ze misto abych urazela a nadavala „ji“ milence, mela bych ji podekovat, ze nam zachranila vztah
nevim jak tomu mam rozumet, sam rekl, ze miluje jen me, ze mu to za to nestalo a ze vi, ze to podelal a pokud se nevezmeme, nema pro nej nic smysl.
Jednoduše Tě požádal o ruku jako revanš za nevěru. Věděl, že je to něco, o co stojíš a co nevěru zamázne. Později Ti donese kytku. Bez toho by Tě nežádal.
@Anonymní píše:
Take mi rekl, ze misto abych urazela a nadavala „ji“ milence, mela bych ji podekovat, ze nam zachranila vztahnevim jak tomu mam rozumet, sam rekl, ze miluje jen me, ze mu to za to nestalo a ze vi, ze to podelal a pokud se nevezmeme, nema pro nej nic smysl.Jednoduše Tě požádal o ruku jako revanš za nevěru. Věděl, že je to něco, o co stojíš a co nevěru zamázne. Později Ti donese kytku. Bez toho by Tě nežádal.
Tak to urcite ne, ja o svatbu nestala a ani nestojim, pro me nemni dulezita, zijeme spolu uz 7let mame syna a po svatbe urcite netouzim a ani jsem ji nechtela, to on!!! ![]()
Zakladatelko,
já nějak nevím, co teda od nás chceš slyšet? Ať s ním zůstaneš? ![]()
Já i některé další jsme ti napsaly, co bychom udělaly my - rozešly se s ním. Třeba si k sobě časem zase najdete cestu, třeba ne. Pro dítě je ale určitě důležité mít fungující rodiče, otázkou je, zda hádající se a nefungující vztah rodičů - mermomocí slepovaný, nebo spokojení rodiče - každý žijící zvlášť.
Za mě ti řeknu, že pokud si ho teď vezmeš, tak si myslím, že uděláš neskutečnou hloupost. Svatbu bych neodkládala, ale zrušila. Peníze nepeníze. Rozvod a věci okolo něj taky není zadarmo, nechci být úplně pesimista, ale myslím, že tím by to dřív nebo později skončilo.
Já v tvé situaci bych svatbu zrušila a šla od něj…třeba by se to časem vyvrbilo, nebo se taky může najít někdo jiný…
Ale to, co bych udělala já není důležité, jako to, co uděláš ty. Je to jen a jen na tobě. Rozhodni se tak, aby jsi toho nelitovala. Držím pěsti.
@verjanku píše:
Zakladatelko,
já nějak nevím, co teda od nás chceš slyšet? Ať s ním zůstaneš?
Já i některé další jsme ti napsaly, co bychom udělaly my - rozešly se s ním. Třeba si k sobě časem zase najdete cestu, třeba ne. Pro dítě je ale určitě důležité mít fungující rodiče, otázkou je, zda hádající se a nefungující vztah rodičů - mermomocí slepovaný, nebo spokojení rodiče - každý žijící zvlášť.
Za mě ti řeknu, že pokud si ho teď vezmeš, tak si myslím, že uděláš neskutečnou hloupost. Svatbu bych neodkládala, ale zrušila. Peníze nepeníze. Rozvod a věci okolo něj taky není zadarmo, nechci být úplně pesimista, ale myslím, že tím by to dřív nebo později skončilo.
Já v tvé situaci bych svatbu zrušila a šla od něj…třeba by se to časem vyvrbilo, nebo se taky může najít někdo jiný…
Ale to, co bych udělala já není důležité, jako to, co uděláš ty. Je to jen a jen na tobě. Rozhodni se tak, aby jsi toho nelitovala. Držím pěsti.
rozumim…nechci slyset abych s nim zustala…vim, ze je to jen na me, co bude dal!
jen si neumim predstavit rict, rodisum, co planuji svatbu ze jsme se rozesli
:/
Já tě taky chápu. Taky jsem se vdávala vím, co je kolem toho milion věcí, těšení se rodičů, babiček, apod. Bohužel si ale musí uvědomit, že svatba je záležitost vás dvou a bohužel se stávají i takové věci, jakože se lidi rozcházejí těsně před svatbou. Mám v okolí zrovna teď známé, co se rozešli týden před svatbou, kvůli nevěře ženicha na rozlučce se dvěma k…a
Podle mě je lepší vycouvat zavčas. Pokud si ho teď vezmeš, co mu zabrání v tom, aby v tom pokračoval, nebo to udělal zase? Když to v podstatě jakoby přejdeš a stvrdíš váš vztah manželstvím? Jak by řekl klasik - nenech si s. át na hlavu!
@verjanku píše:
Já tě taky chápu. Taky jsem se vdávala vím, co je kolem toho milion věcí, těšení se rodičů, babiček, apod. Bohužel si ale musí uvědomit, že svatba je záležitost vás dvou a bohužel se stávají i takové věci, jakože se lidi rozcházejí těsně před svatbou. Mám v okolí zrovna teď známé, co se rozešli týden před svatbou, kvůli nevěře ženicha na rozlučce se dvěma k…a
Podle mě je lepší vycouvat zavčas. Pokud si ho teď vezmeš, co mu zabrání v tom, aby v tom pokračoval, nebo to udělal zase? Když to v podstatě jakoby přejdeš a stvrdíš váš vztah manželstvím? Jak by řekl klasik - nenech si s. át na hlavu!
presne to jsem si dnes rikala, kdyz si ho vezmu, dam mu jistotu, ze jsem s nim a budu s nim. V podstate se jakoze nic nestalo, vsechno jde dal a pokud si nekoho najde nebo s ni bude pokracovat, nezmuzu nic, vzala jsem si ho!!!
No je to opravdu silene, sama mam v hlave zmatek sileny, nevim co delat, ach jooo!
Můj pohled…
ani jeden nejsme svatej, že jo? Každý může chybovat. Vy dva jste si vlastně udělali to samé, jen s tím rozdílem, že u něj to prasklo…zrovna tak to prasknout nemuselo a všechno by bylo v pořádku. Já bych mu další šanci dala, ještě jednu…vlastně bych si řekla, že jsem mu udělala to samé, ještě dřív, než on mě. Vlastně spolu žijete jako manželé, máte společné dítě a na to je třeba myslet. A další věc, ty sama ses ze své nevěry poučila, že máš jasno, že to nebylo správné a vyvodila jsi z toho důsledky, tak proč by je nevyvodil i on??A taky udělal skvělé gesto, že ji před tebou poslal do řiti, čímž tedy hodně stoupl v ceně a určitě by to nedělal, kdyby nechtěl…za mě, vykašli se n ato, tlustá čára a jedeme dál. Naše dítě a společné roky za to určitě stojí…
Ty jo, to je teda pecka.
Nevím no, tak ja si rikam, podvedl te jendou, podvede te zase… A treba taky ne…
Narovinu, chces tu svtabu rusit? Dovedes si to predstavit? Jde to vubec?
Milujes ho?
Jenze co kdyzs e stane znovu a hlavne vis, co to ze si psali je blby. Ze to trvalo… Ze to nebyla jednorazovka.
Jinak ja bych toho myho asi zabila…
a rozhodne si ho nevzala