Nechci s ním už být

Anonymní
10.7.12 17:16

Nechci s ním už být

A ted se do mně pusťte. Jsem s přítelem skoro tři roky, máme roční holčičku. Máme už od jejího narození spolu krizi, což se už nedá vydržet… Navíc pod tíhou všech problémů doma, jsem se znova zamilovala do mé první lásky… Co mám dělat? Doma hádky, malá to občas musí poslouchat, já už jsem psychicky v háji a on nás ne a nechce pustit od sebe… To jsem tak špatná? To nemám právo na štěstí???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
10.7.12 17:22

Proč se do Tebe měl někdo pouštět? Zůstávat ve vztahu, který je v krizi jenom kvůli dětem je blbost, protože to dítě to cítí a nakonec je na tom ještě hůř… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 17:24

Nevím… připadá mi občas, že některé maminy tady jsou docela konzervativní. Už to nezvládám. Nechci ho opustit, abych zaparkovala v náručí jiného hned, ale abych už neměla takový stres… vždyt on mně nechce ani pustit k psychologovi. bojí se, že by mi poradil, at od něj odejdu… :-/

• Citovat
  • Upravit
302
10.7.12 17:29

Stres je dítěti akorát na škodu..je jak houba a všechno nasává…a na konzervativní maminky se vykašli…je to Tvůj život…a k psychologovi klidně jdi..přece o tom nemusí vědět :evil:, navíc psycholog Ti nikdy neřekne, že máš něco udělat..akorát Tě donutí přemýšlet, kde je problém..stejně je to pak na Tobě.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
10.7.12 17:31

Píšeš, že vás nechce od sebe pustit - jak to myslíš? Přece se můžeš jednoduše odstěhovat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 17:33

@Suzume no, ono to nejde jen tak, když vyhrožuje že si něco udělá atd… Ale už na něj kašlu. potřebuju dýchat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.12 17:36
@Anonymní píše:
@Suzume no, ono to nejde jen tak, když vyhrožuje že si něco udělá atd… Ale už na něj kašlu. potřebuju dýchat…

podle slov mého psychologa, lidi, kteří vyhrožují, že si něco udělají, tak neudělají nic, prý je to na 99,9% jsou to jenom slova
Mám s tím bohužel taky zkušenosti. Drže se a přeji hodně sil :palec:

• Citovat
  • Upravit
hanak
10.7.12 17:38

Proč bychom se tady do tebe měli pouštět? Lidé se scházejí a rozcházejí, v dnešní době je to vcelku normální a často i lepší pro psychiku všech zúčastněných.
Jestli je to u vás doma k nevydržení, nedá se to zvládnout, trpíte ty i dcera, pak prostě není co řešit a je lepší vztah ukončit a zaklapnout vrátka.
A že vás nechce pustit? On vás nemůže držet v okovech, to, jestli od něho odejdete nebo ne je čistě tvoje volba.. každý jsme svého štěstí strůjcem :)
Takže záleží jen na tvé odvaze a odhodlání ten krok udělat, nic víc, nic méně.
Přeji ti hodně sil i štěstí :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1058
10.7.12 17:38
@Anonymní píše:
podle slov mého psychologa, lidi, kteří vyhrožují, že si něco udělají, tak neudělají nic, prý je to na 99,9% jsou to jenom slova
Mám s tím bohužel taky zkušenosti. Drže se a přeji hodně sil :palec:

No jo, ale riskuj to, že… Je jasný, že zakladatelka váhá s odchodem.
Každopádně psychický vydírání by si neměla nechat líbit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 17:40
@Suzume píše:
No jo, ale riskuj to, že… Je jasný, že zakladatelka váhá s odchodem.
Každopádně psychický vydírání by si neměla nechat líbit… :nevim:

zase dle slov psychologa :mrgreen: každopádně i kdyby, tak to byla jeho volba a on je odpovědný za sebe a nikdo jiný

• Citovat
  • Upravit
1058
10.7.12 17:52
@Anonymní píše:
zase dle slov psychologa :mrgreen: každopádně i kdyby, tak to byla jeho volba a on je odpovědný za sebe a nikdo jiný

tak tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.7.12 17:56

Hele, pripada mi, ze v tom mas docela jasno, ne? :think:

Udelej to, co je pro tebe a dcerku nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.7.12 17:58
@Anonymní píše:

S velkou pravděpodobností si nic neudělá, a i kdyby, tak jenom demonstračku. Každopádně rozhoduje sám za sebe, byla by to jeho volba, nenech se citově vydírat. Navíc takové stresy se podepíšou i na malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
10.7.12 18:03

No, já jsem ta konzervativní :) Připadá mi, že psycholog nebo poradna je první krok. Jak tě tam nechce pustit? To tě zamyká nebo se nedostaneš do města? Pokud je to jen trochu možné, šla bych tam i proti jeho vůli.

Jinak na výhružky sebevraždou je údajně standardní postup zavolat rychlou a říct jim, že jsi u rozrušeného člověka, který vyhrožuje sebevraždou, ty se obáváš, že mu v tom nebudeš schopná zabránit (případně že musíš nutně odejít nebo odjet a nemůžeš ho hlídat). Záchranka dojede a dle rozhodnutí lékaře mu buď jen dají sedativa nebo odvezou na pozorování na psychiatrii. Nezkoušela jsem, ale věřím, že takové ty vyděrače pak přejde chuť to opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 18:04

Díky holky… bojím se že zase ustoupím a nápor vydírání zase nevydržím… ale musím… Už kvůli malé. Jen na ní záleží, aby měla spokojené dětství…

zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí