Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz by mi neodpovedel na smsku, nasla bych si nekoho, kdo ten zajem ma
@Anonymní píše:
Mimochodem to ze to byl krásný večer už jsem mu psala když jsem se ozvala z domova. Tak ja nevím… neodradim ho tim zájmem?
usuzuji, že už se neozval na první smsku. Takže bych v tom veliké naděje neviděla
@Jazz27 píše:
usuzuji, že už se neozval na první smsku. Takže bych v tom veliké naděje neviděla
tak spíš si skočil a aby to nebylo blbý tak dal číslo
nechápu co zakladatelka řeší, když už se vlastně na první krok neozval ![]()
Vsem preji krasny dobry den ![]()
Chtela bych se vami zeny poradit. Jsem zamilovana. Probehlo uz par pus. Ve sve zamilovanosti jsem byla nejak hodne strnula a nepodarilo se mi s nim navazat smysluplny dialog. Nejak to mezi nami probiha na urovni emoci, pudu, mozna oba se stydime, protoze ani on nejak neni moc sdilny. NEjake blizsi setkani byly jen 3.
Vse se komplikuje tim, ze jsme oba zadani. JA mam rodinu, on ma pritelkyni, ktera je ale dlouhodobe v cizine a vidi se parkrat do roka.
Tohle me hodne brzdi, nechci se unahlit a propadnout emocim. Nicmene me hodne hloda ze nevim co on ke mne citi, jak on to ma krome eroticke pritazlivosti ktera je tam ocevidni.. pochopitelne nechci byt jen „dalsi telo“ v jeho seznamu.. Take nechci byt nejak hodne aktivni a vnucovat se. Nejak citim, ze takovehle otazky na telo by ho spise odradily a nedozvedela bych se stejne nic a mela akorat blby pocit ze sebe.
Ted mi spise jde o to, ze bych ho chtela poznat vice, jako „kamarada“, prekonat tu svou stydlivost a „zamilovanost“ a treba bych pak v dusledku prisla na to, ze jsem s ezamilovala do nejake predstavy, ne do skutecneho cloveka.. Chci take pochopit jaky to ma pro me smysl tahle zamilovanost,, co me sdeluje? Tohle by mi hodne pomohlo se odpoutat od toho pocitu a netrapit se.. Jen jak rikam, nechci ho nejak odradit.. a vse se stezuje tim, ze jsme nuceni se obcas vidat v praci. A ted prakticky problem:
Od posledniho setkani uz ubehly dva tydny. Mezitim jsme se vymenili nekolik sms. Den po nasem poslednim setkani psal on: „Ahoj, jak se mas? Musim na tebe porad myslet“..
Na to jsem odpovedela, ze na neho take stale myslim a ze mam slozitejsi obdobi a take jsem se zeptala jak on se ma.. Na to mi odpovedel, ze on je v poradku a ze se chysta na dovolenou, ze „si orazi“. tohle me trochu zklamalo, prislo docela odtazite.. Tak jsem na to nereagovala..On pak za dva dny napsal: „Ahoj.. proc to mas ted tezke, co resis, jak je ted?“.. Ja na to odpovedela, ze to neni do sms ale na delsi povidani, ze je mi uz lepe a zeptala jsem se ho jak on si uziva dovolene..
On mi napsal, „chapu to. Tak bych zavolal, nebo se muzeme videt. Ja jsem ted s rodinou, slavim narozky, hec.“
Ja jsem mu odpovedela, at si uzije rodiny a poprala k narozeninam a pridala tam smailik pusu. Pak napsala, ze by bylo fajn se videt, a ze bych mohla v patek nebo se domluvime az se on vrati..
On mi pak napsal, ze se vrati z dovolene az v nedeli, ze se domluvime a na konci zpravy byl smailik pusa..
Ja v domeni, ze se az se vrati ozve nic na to neodpovedela.. A je to uz pres tyden co napsal tuto sms a 5 dnu co ma byt zpatky z dovolene..
Jsem ted trochu na rozpacich, porad na neho myslim, hlavne potrebuji s nim mluvit o tom co se mezi nami deje ci nedeje.. Mam mu teda napsat anebo cekat az se on ozve??
Pokud neco mu psat, tak co?? Vubec nevim.. MAm obavy, nechci se vnucovat.. Je to muj stary problem, kdy jsem byla vzdy ve vztazich aktivni a dostavala pak kosem. Ted uz tu chybu nechci delat.. Chci zustat tak trochu vzacna ale zaroven pokud je take nerozhodny/stydlivy ho neodbyt, take potrebuji s nim mluvit..
Napiste, prosim, co byste vy delaly?
Omlouvam se za dlouhe povidani, ja to nejak kratce neumim..Chtela jsem to napsat hodne podrobne at lepe porozumite situaci..
Dekuji vsem za nazory ![]()
Rozumím tomu dobře, že máš manžela a děti? Jestli ano, tak nemám pochopení, proč si začínáš s jiným chlapem a ještě k tomu zadaným
Přijde mi to hrozně pubeťácký dle tvého vyprávění, chlap si evidetně chce jen užít, nic víc.
@myšák1187 píše:![]()
![]()
zcela výstižně napsáno
Anonymni: Tak to jsem tusila, ze bude moralizovani a skodoliba radost z toho
Hadat se tu s nikym nebudu, chci jen vas nazor na situaci, ne moralizovani..
Ale to se musite oprostit od chuti poucovat a vzpomenout si na dobu kdy jste byly zamilovane.. Take jsem tam napsala, ze mi jde o to, s dotycnym si vyrikat co se stalo a deje mezi nami.. Nechci se unahlit a nic s nim zacinat.. jen se bduu s nim muset videt vpraci a nechci aby kvuli tomu tam mezi nami bylo dusno, neco nevyrikaneho, nevyjasneneho..
On ti napíše smsku, dá tam pusu smajlíka a ty bys mu už skládala básně ze zamilovanosti? ![]()
@Anonymní píše:
Anonymni: Tak to jsem tusila, ze bude moralizovani a skodoliba radost z tohoHadat se tu s nikym nebudu, chci jen vas nazor na situaci, ne moralizovani..
Ale to se musite oprostit od chuti poucovat a vzpomenout si na dobu kdy jste byly zamilovane.. Take jsem tam napsala, ze mi jde o to, s dotycnym si vyrikat co se stalo a deje mezi nami.. Nechci se unahlit a nic s nim zacinat.. jen se bduu s nim muset videt vpraci a nechci aby kvuli tomu tam mezi nami bylo dusno, neco nevyrikaneho, nevyjasneneho..
Chlap nesnáší řešení, co čekáš že ti řekne.. že je zamilovanej? Moc se mi to nezdá.. kdyby chtěl pisne ti z dovči.. ale tam asi bude jiné tělo ![]()
@sissi79 píše:
On ti napíše smsku, dá tam pusu smajlíka a ty bys mu už skládala básně ze zamilovanosti?
pro ujasneni, jsem to neho uz nejakou delsi dobu tajne zamilovana ![]()
nic, chtěla jsem vylákat víc informací
protože jestli tohle řeší dvacítka tak se svět v pr…el obrací, si za chvilku bez porady ani nevrznou