Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jennýsek píše:
Tak logicky, když jste si vyměnily čísla, tak chce třeba víc..kdo ví..
kluk ti číslo dá, i když si pod pojmem „víc“ představují každý něco jiného ![]()
@Anonymní píše:
Je mi 20 jemu 24.. nevím bojím se mu napsat aby neměl pocit ze ho uhanim
Tak pokud je rozumnej, tak ti napise, jestli ma zajem ci ne. Mne tonjako lezeni do konecniku neprijde
.
Pokud nema zajem a je to buran, tak neodpovi a potom muzes byt rada, ze nema zajem.
Zkus to, za to nic nedas.
@Jazz27 píše:
Myslíš, že by se takhle zeptala dospělá ženská?![]()
![]()
no právě mám strach, že jo… a ejhle, 20 a 24
šmajrá.. a ted babo raď.. když napíšu svůj názor na toto, budu za prudiče.. ![]()
@Jazz27 píše:
kluk ti číslo dá, i když si pod pojmem „víc“ představují každý něco jiného
Tak snad roky na to mají
už by mohli mít rozum.. ![]()
@Jazz27 píše:
@K-Black kde si zapoměla svou pověstnou ironii?
Si mě předběhla, sem se taky chtěla zeptat ![]()
@Jennýsek píše:
Tak snad roky na to majíuž by mohli mít rozum..
Tak já nevím, napíšu první sms, kde poděkuji za hezký večer. Pokud by měl jakýkoliv zájem, či už jen občasný sex nebo i normální vztah, tak určitě odepíše. Aspoň teda Nemáš zač, nebo Taky mi bylo fajn.
Pokud neodpoví, dál bych se nevtírala.
Nebo prostě být za frajerku a za pár dnů zkusit Ahoj, nezopakujeme si ten pátek? A vidělo by se ![]()
@K-Black píše:
nevím o čem mluvíš
Kdo jsi a co jsi udělala s tou starou Blackovou? ![]()
Už jsem to promyslela, aby to zase nevyznělo rýpavě.. Zakladatelko. Je Ti celkem dost, takže mu dej najevo, že to bylo fajn a tím by to asi haslo.. jestli je v pohodě, ozve se sám, jestli je Juzek, už o něm neuslyšíš. Těžko radit, když člověk nezná detaily (né tedy ty sexuální, ale celý kontext - jak dlouho se znáte atd)..
@K-Black píše:
ne, stráášně se nudíím![]()
![]()
kup si medvídka mývala ![]()
no děvče, mládí je složité období. Záleží co jsi mu napsala, a co jste dělali v ten večer. Já ti rozumím, když si vzpomenu na sebe…
Těch zapšklých husiček si nevšímej, závidí ti