Odpustily byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.2.16 19:41
@sarka 24 píše:
@hudečice Ale asi to delal šikovně, kdyz zakladatelka ctyri roky nic nepoznala. Ja osobne bych to taky nerozdychala, ale pokud ho miluje i presto, tak by se rozchodem trapila jeste vic. A opravdu neznam chlapa, ktery by nikdy nepodvedl. Zalezelo vzdy jen na tom jestli se to dotycna dozvedela nebo ne. Nebo se to dozvedela a neventylovala, aby se o tom nemluvilo. Je to smutny, ale chlap je lovec :roll:

Já s tebou souhlasím a mám naprosto stejný názor. Neznám jediného chlapa, který by byl věrný jediné ženě 50 let vkuse (rozuměj - i do doby, než umře).
Chlapi jsou lovci, přeci nevynechají možnost, když samice chce dát a dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.2.16 19:44

Já si myslím, že pokud je ve vztahu vše v pořádku, tak tohle se neděje, ptala bych se proč se to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

U nas me podvadel rok, prasklo to později, ted se z toho uz dva roky hrabeme, snaží se, sec muze, odpustila jsem, ale zapomenout nemuzu. Rozvod porad zvazuji a myslím, ze to tak stejně nakonec dopadne, fakt, ze mi promyšlené a záměrně lhal vylučuje moznost happy endu. Tati zůstávám, z nostslgie, kvuli jeho snáze a hlavne kvůli detem. Občas je to i fajn, ale porad to tam je už to nezmizi.

• Citovat
  • Upravit
151

@hudečice Tak budeme doufat, ze my se to dalších deset let nedozvime :D. Zakladatelka sama pozná jestli ho zvládne mit vedle sebe a nepodezrivat ho pri každém odchodu mimo dum a nebo ne. Každopádně ti tvou situaci vubec nezavidim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 19:51
@Anonymní píše:
U nas me podvadel rok, prasklo to později, ted se z toho uz dva roky hrabeme, snaží se, sec muze, odpustila jsem, ale zapomenout nemuzu. Rozvod porad zvazuji a myslím, ze to tak stejně nakonec dopadne, fakt, ze mi promyšlené a záměrně lhal vylučuje moznost happy endu. Tati zůstávám, z nostslgie, kvuli jeho snáze a hlavne kvůli detem. Občas je to i fajn, ale porad to tam je už to nezmizi.

Se tě zeptám, protože jsem si tímto již neprošla, ale jaké to je, když souložíš se svým mužem? Když víš, že už byl s jinou ale tvé myšlenky i zvažování jdou jiným směrem.
Občas je to fajn… co je fajn? Že jedete na výlet? Nebo nemyslíš na nic? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
29.2.16 20:20
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky i nemaminky, potřebuju se svěřit a znát názor nás, žen. Před pár měsíci jsem poznala někoho, někoho kdo mi okamžitě zamotal hlavu, já se zamilovala jak malá, on opustil údajně kvůli mně bývalou přítelkyni. Všechno to bylo jak z pohádky, ale tak skutečné, až se mi tomu nechtělo věřit. Ovšem všechno má své mouchy, tušila jsem, že mi něco tají a nevěděla, jak to z něho dostat. Nakonec jsem si napsala pár slušných řádků s tou jeho bývalou, s kterou prý často bývá a chce s ní zase být!!Nechápu, jak jsem mohla být tak naivní a hloupá. Hold když se žena zamiluje, i v debilovi vidí Boha. Zpátky k věci. Lhal mi, tvrdil mi že ona ho otravuje, že se cpe všude, kam jde on (oslava kamaráda atd),nakonec jsem se dozvěděla, že spolu spí-spal s ní ve stejný den co se mnou, s ní hned po pár hodinách, no fuj.Ale jeho moto-zapírat, zapírat, zapírat. Jí tvrdil, jak ho strašně otravuju, přitom za mnou jezdil on, on byl ten který mi hrál na city, miluju tě a povídačky, jednoduše, tahal nás za nos obě dvě. Na konci-včera, se ke šemu přiznal, co mu taky zbylo že jo, že neměl prej jistotu u mě, tak si udělal zadní vrátka u ní. Ona s ním měla vztah 2 a půl roku a po tomhle už ho nechce ani vidět, on tím pádem píše mi, omlouvá se, prosí o odpuštění, ale jen proto, protože ona mu ty dveře zavřela. Všechno se to ještě komplikuje tím, že mám dvě malinké děti, které si na něj taky určitým způsobem zvykly :think: :( Stojí ten chlap za to? Může se změnit, když si uvědomil, co udělal? Nekonečné lži, podvody a to vše…odpustit odpustím, ale co dál? Má cenu vstupovat zase do té samé řeky? :nevim:

No to lhani je hnus (mohla bys mu nekdy pak verit?), mohl mit chaos v hlave a nevedet ale pokud bys o nej stala - dej mu moznost at si te vybere (podminky s ni to skoncis, zadny kontakt, zadne lzi), ale soucasne se domluvis s tou 2., ktera mu „otevre vratka“ ze o nej furt stoji - at se ukaze jestli si te vybere a s ni to z vlastni vule ukonci i kdyz si bude myslet, ze ona ho chce. Uvidis jestli to bude hrat zase na 2 strany. Ale jako i kdyz by si te vybral - budes si to pamatovat a vedet ze se tohle stalo (sice muze dospet a tohohle litovat… ale taky nemusi a muze ti to delat cely zivot nebo te kuli dalsi opustit) Jeste - stalo se mu neco takoveho poprve nebo to tak mel stale? Treba se spalil a uz to nikdy neudela nebo tomu prisel na chut a bude to delat celozivotne…

Příspěvek upraven 29.02.16 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
29.2.16 20:20

Omylem vlozeni jineho textu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.2.16 20:27

@sarka 24 ptala se, jestli bychom my odpustily, nikdo jí neřekl, vyhoď toho svého, přesná otázka zněla, jestli bychom odpustily my, dostala odpověďi, co bychom dělaly my, kdyby náš manžel 4roky udržoval poměr s milenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 20:29

@hudečice myslím na vlastní uspokojení ;-) kdo nezažil, nepochopi… Co je fajn? Vlastně se mi dva roky snaží vynahradit, co udělal (nechápe, ze to nejde spravit), chova se jak z příručky, jak uspesne překonat neveru, diky tomu, ze jsem ho vyhodila, si uvědomil, co pro něj rodina znamená, začal se mnohem víc venovat dětem. Az je mi ho líto, kdyz vím, ze se to miji účinkem. Beru to jako test, co te nezabije, to te posili, odbreceno uz mam, ted jsem pro me priorita ja a deti, on uz ne.

• Citovat
  • Upravit
69235
29.2.16 20:31
@hudečice píše:
Já s tebou souhlasím a mám naprosto stejný názor. Neznám jediného chlapa, který by byl věrný jediné ženě 50 let vkuse (rozuměj - i do doby, než umře).
Chlapi jsou lovci, přeci nevynechají možnost, když samice chce dát a dá.

já znám 4, tedy ruku do ohně samozřejmě za ně dát nemůžu, nicméně celý život jsou věrní, žádný ani náznak, můj tchán je s tchýní 66 let, bavili jsme se s tchýní a nikdy ani náznak, můj švagr byl se svou ženou 42let, a nikdy ani náznak, dokud nezemřela na rakovinu slinivky a do posledního dne o ni pečoval, druhý švagr byl se svou ženou také do její smrti a my s manželem jsme spolu 26let a za toho já bych dala obě ruce do ohně. Takže si nemyslím, že každý chlap nutně zahýbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.2.16 21:20

Těžko říct, sama jsem v takové situaci (zatím) nikdy nebyla… Většina pisatelek tady je pro to manžela okamžitě „vyhodit“ s tím, že je to sobec a lhář apod. Ale když se na to podíváme z druhé strany, tak od podváděné manželky je taky tak trochu sobecké, když kvůli potupě vlastní osoby vezme dětem jejich otce. Určitě si myslím, že je dobře, že nad tím zakladatelka přemýšlí ze všech stran, a nedělá žádná ukvapená rozhodnutí, určitě je to psychicky silná žena. Navštívit psychologickou poradnu a promluvit si o tom za přítomnosti třetí osoby by podle mě taky nebylo úplně od věci… Jinak přeju hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.2.16 21:22

@anna492 vezme dětem otce? Otec snad zůstává, i když se jako rodiče rozejdou, ne? Zakladatelka nenese ani nejmenší podíl viny na téhle situaci. Ani nejmenší náznak sobectví. Ani pohledem z druhé strany se jí nepokoušej něco takového vložit do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
29.2.16 21:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.3.16 08:00
@terinka4444 píše:
já znám 4, tedy ruku do ohně samozřejmě za ně dát nemůžu, nicméně celý život jsou věrní, žádný ani náznak, můj tchán je s tchýní 66 let, bavili jsme se s tchýní a nikdy ani náznak, můj švagr byl se svou ženou 42let, a nikdy ani náznak, dokud nezemřela na rakovinu slinivky a do posledního dne o ni pečoval, druhý švagr byl se svou ženou také do její smrti a my s manželem jsme spolu 26let a za toho já bych dala obě ruce do ohně. Takže si nemyslím, že každý chlap nutně zahýbá.

Souhlasím. Taky máme v rodině věrný chlapy - můj táta žil s mamkou 55 let a nikdy si nezahnuli, za bráchu taky ručím a já sama už taky žiju 10 s věrným chlapem. Myslím, že je to o povaze. Když si chlap zkrátka nemůže pomoct, zahýbá, je to těžké ho měnit. Ale házet chlapy do jednoho pytle je krátkozraké a omlouvat nevěru jen proto, že to zkrátka chlapi tak mají, taky. Já bych chtěla vědět důvod nevěry a podle toho se rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.16 09:02
@Mama11 píše:
Souhlasím. Taky máme v rodině věrný chlapy - můj táta žil s mamkou 55 let a nikdy si nezahnuli, za bráchu taky ručím a já sama už taky žiju 10 s věrným chlapem. Myslím, že je to o povaze. Když si chlap zkrátka nemůže pomoct, zahýbá, je to těžké ho měnit. Ale házet chlapy do jednoho pytle je krátkozraké a omlouvat nevěru jen proto, že to zkrátka chlapi tak mají, taky. Já bych chtěla vědět důvod nevěry a podle toho se rozhodla.

Jsme spolu 20 let, máme dvě děti na 1. stupni ZŠ. Jeho kamarádi mají milenky a netají se tím. Neomlouval se tím, ale asi mu to přišlo, že to tak může fungovat - mít dva vztahy. Říkal, že si neuvědomil, že vlastně ubližuje nám oběma a že by mohl ztratit mne a děti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky