Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty dvere bych mu zavrela taky, prave kvuli tem detem.Je to vycuranej hajzlik ![]()
@colafit
to je zajimavý názor, že lituje jen toho, že to prasklo.Za to ostatní je na sebe beztak ještě hrdý, že zvládal chrápat s obouma najednou, frajer
Nebo myslíš, že je to jinak? Když blbne holce se dvěma dětma hlavu a spí s „bejvalkou“, tak nevypadá zrovna na cnostnost samu.
@Anonymní píše:
@colafit
to je zajimavý názor, že lituje jen toho, že to prasklo.Za to ostatní je na sebe beztak ještě hrdý, že zvládal chrápat s obouma najednou, frajer
Zdrehj, co nejdál můžeš a čekej, až si tě najde férový, slušný muž, u kterého se nebudeš muset bát, kdy ho přestaneš bavit a paralelně se vrátí k bývalce, či si naopak najde další samičku..
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky i nemaminky, potřebuju se svěřit a znát názor nás, žen. Před pár měsíci jsem poznala někoho, někoho kdo mi okamžitě zamotal hlavu, já se zamilovala jak malá, on opustil údajně kvůli mně bývalou přítelkyni. Všechno to bylo jak z pohádky, ale tak skutečné, až se mi tomu nechtělo věřit. Ovšem všechno má své mouchy, tušila jsem, že mi něco tají a nevěděla, jak to z něho dostat. Nakonec jsem si napsala pár slušných řádků s tou jeho bývalou, s kterou prý často bývá a chce s ní zase být!!Nechápu, jak jsem mohla být tak naivní a hloupá. Hold když se žena zamiluje, i v debilovi vidí Boha. Zpátky k věci. Lhal mi, tvrdil mi že ona ho otravuje, že se cpe všude, kam jde on (oslava kamaráda atd),nakonec jsem se dozvěděla, že spolu spí-spal s ní ve stejný den co se mnou, s ní hned po pár hodinách, no fuj.Ale jeho moto-zapírat, zapírat, zapírat. Jí tvrdil, jak ho strašně otravuju, přitom za mnou jezdil on, on byl ten který mi hrál na city, miluju tě a povídačky, jednoduše, tahal nás za nos obě dvě. Na konci-včera, se ke šemu přiznal, co mu taky zbylo že jo, že neměl prej jistotu u mě, tak si udělal zadní vrátka u ní. Ona s ním měla vztah 2 a půl roku a po tomhle už ho nechce ani vidět, on tím pádem píše mi, omlouvá se, prosí o odpuštění, ale jen proto, protože ona mu ty dveře zavřela. Všechno se to ještě komplikuje tím, že mám dvě malinké děti, které si na něj taky určitým způsobem zvykly![]()
Stojí ten chlap za to? Může se změnit, když si uvědomil, co udělal? Nekonečné lži, podvody a to vše…odpustit odpustím, ale co dál? Má cenu vstupovat zase do té samé řeky?
@colafit píše:
Nebo myslíš, že je to jinak? Když blbne holce se dvěma dětma hlavu a spí s „bejvalkou“, tak nevypadá zrovna na cnostnost samu.
Já si myslím to co ty. Kdyby to neprasklo, vesele si šou. tá s oběma a časem přibere ještě nějakou třetí
![]()
Zakladatelko, kdybys ho chtěla jen a jen na sex, tak budiž, ale pro život tohle není, obzvlášť pokud máš malinké děti - najdi jim nějakýho pořádnýho tátu.
Víceméně vše co ti navykládal byla lež, tudíž vše na čem ti tak záleželo a vše co mezi vámi bylo, byla z jeho strany lež..a ty se ptáš, jestli mu máš odpustit??? Já bych ho vypakoval takovou rychlostí, že by mu byly trenky malý, šmejdovi!
![]()
Jednoznačně NE… ruce pryč, akorát by Tě trápil a myslím, že by si po nějaké době našel někoho, jako jsi byla Ty a dopadlo by to stejně.. ![]()
Já bych to ukončila, čím dřív, tím dřív můžeš potkat normálního chlapa, co za to bude stát.
Udělej to co udělala jeho bývalá přítelkyně
. Ta ho zná dlouho a co udělala. radši to udělej ted než třeba za rok, bude to pro tebe i děti o to horší ![]()
A ještě když spal v jeden den s váma oběma! Prosím tě, měj v sobě trochu hrdosti, už kvůli svým dětem a o tom, že by jsi mu odpustila ani nepřemýšlej!
Fuj, to jsem se teda vytočila, co je tohle za hovado..
![]()
Ne! Buď je to slaboch nebo ku. evník. Ani jeden ti za to nestojí, zvlášť s dětma.
Po pár měsících tě podvedl, bože můj…víš, když někdo podvádí, bude podvádět vždycky, asi to nějak ten člověk potřebuje. Takže pokud ti nebude vadit, že bude spát s jinýma, odpusť…pokud ti to vadit bude, mazej pryč a nepřemýšlej nad blbostma ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky i nemaminky, potřebuju se svěřit a znát názor nás, žen. Před pár měsíci jsem poznala někoho, někoho kdo mi okamžitě zamotal hlavu, já se zamilovala jak malá, on opustil údajně kvůli mně bývalou přítelkyni. Všechno to bylo jak z pohádky, ale tak skutečné, až se mi tomu nechtělo věřit. Ovšem všechno má své mouchy, tušila jsem, že mi něco tají a nevěděla, jak to z něho dostat. Nakonec jsem si napsala pár slušných řádků s tou jeho bývalou, s kterou prý často bývá a chce s ní zase být!!Nechápu, jak jsem mohla být tak naivní a hloupá. Hold když se žena zamiluje, i v debilovi vidí Boha. Zpátky k věci. Lhal mi, tvrdil mi že ona ho otravuje, že se cpe všude, kam jde on (oslava kamaráda atd),nakonec jsem se dozvěděla, že spolu spí-spal s ní ve stejný den co se mnou, s ní hned po pár hodinách, no fuj.Ale jeho moto-zapírat, zapírat, zapírat. Jí tvrdil, jak ho strašně otravuju, přitom za mnou jezdil on, on byl ten který mi hrál na city, miluju tě a povídačky, jednoduše, tahal nás za nos obě dvě. Na konci-včera, se ke šemu přiznal, co mu taky zbylo že jo, že neměl prej jistotu u mě, tak si udělal zadní vrátka u ní. Ona s ním měla vztah 2 a půl roku a po tomhle už ho nechce ani vidět, on tím pádem píše mi, omlouvá se, prosí o odpuštění, ale jen proto, protože ona mu ty dveře zavřela. Všechno se to ještě komplikuje tím, že mám dvě malinké děti, které si na něj taky určitým způsobem zvykly![]()
Stojí ten chlap za to? Může se změnit, když si uvědomil, co udělal? Nekonečné lži, podvody a to vše…odpustit odpustím, ale co dál? Má cenu vstupovat zase do té samé řeky?
No, tak ten za to fakt nestojí. Je jen otázka času, kdy to udělá znovu a zadní vrátka budeš ty. Bude ti věšet bulíky na nos, pomlouvat tě před nějakou novou a tak pořád dokola. Takovému bych nevěřila…
Taky bych nevěřila, už právě i kvůli svým dětem…