Odpustily byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
29.2.16 17:43
@Anonymní píše:
To je právě to, že on se ke mně celou dobu choval moc hezky. Vídali se v práci, takže mi vlastně ani nelhal o tom, kde je

tak počkej, jak se vyvrbí, až budete procházet rozvodem, jak nadále bude milý a vstřícný a kajícný. Bohužel charakter takového člověka není bílý obláček.
Ať uděláš co uděláš, připrav si půdu proto, abys zvládla v pohodě ustát případný rozvod a byla soběstačná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 17:57
@hatawai píše:
A jak jsi na to přišla, že tě 4 roky podvádí?

Mluvil ze spaní a říkal cizí jmeno. Tak jsem mu projela mail. Jen pár nevinných mailu tam bylo s tím jménem. Hrála jsem, že všechno vím, použila její jméno a všechno přiznal. Prý už to s nim před pár měsíci ukončila ona. V práci už se nevidí, manžel ji změnil z jiných důvodů.

• Citovat
  • Upravit
437
29.2.16 18:15
@Anonymní píše:
Mluvil ze spaní a říkal cizí jmeno. Tak jsem mu projela mail. Jen pár nevinných mailu tam bylo s tím jménem. Hrála jsem, že všechno vím, použila její jméno a všechno přiznal. Prý už to s nim před pár měsíci ukončila ona. V práci už se nevidí, manžel ji změnil z jiných důvodů.

No tak to je síla, to se asi tak často nestává, aby se někde ve spánku prozradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 18:38
@hatawai píše:
No tak to je síla, to se asi tak často nestává, aby se někde ve spánku prozradil.

Už je to pár měsíců, co se přiznal.. fungujeme normálne, věřim mu, že už to neudělá. Spis ten pocit, jak mohl

• Citovat
  • Upravit
791
29.2.16 18:46

Já bych to asi nerozdejchal :(. Můžeš manželovi třeba říct, že když už konečně víš, že žiješ ve volném manželství, tak se podle toho budeš chovat, už jen pro ten jeho pocit, nemusíš ve skutečnosti hupsnout do pelechu s prvním hezounem. On málokterý nasazovač parohů sám snese nějaké nosit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.2.16 18:48
@Anonymní píše:

no ty fole, to je síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 19:12
@Anonymní píše:
Už je to pár měsíců, co se přiznal.. fungujeme normálne, věřim mu, že už to neudělá. Spis ten pocit, jak mohl

Mohl, chtěl, byla příležitost, tak jí využil. Pokud bys na nic nepřišla, dalších x let by souložil s ní nadále. Jak víš, že už s ní nespí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
29.2.16 19:20

@Mama11 To zalezi na úhlu pohledu. Sobec by byl kdyby sel za milenkou a vykašlal se na zakladelku a deti. Zakladatelka pise, ze byl celou dobu milující manzel i otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 19:24
@sarka 24 píše:
@Mama11 To zalezi na úhlu pohledu. Sobec by byl kdyby sel za milenkou a vykašlal se na zakladelku a deti. Zakladatelka pise, ze byl celou dobu milující manzel i otec.

Sobec byl i tak, když dokázal ošukávat milenku a hrát si na prima manžílka a tatíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
29.2.16 19:29

@hudečice No nerikam, ze je to v poradku to urcite ne, ale pokud uz mu zakladatelka dala sanci a vidi, ze se snazi a o rodinu se stara, prijdou mi zcestne rady, ze by ho mela vyhodit. Deti za to nemuzou. V poradně by jim radili to resit bez rozvodu. Jsou i horsi chlapy co tu ctu a znam partnery svych kamaradek. :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 19:33
@sarka 24 píše:
@hudečice No nerikam, ze je to v poradku to urcite ne, ale pokud uz mu zakladatelka dala sanci a vidi, ze se snazi a o rodinu se stara, prijdou mi zcestne rady, ze by ho mela vyhodit. Deti za to nemuzou. V poradně by jim radili to resit bez rozvodu. Jsou i horsi chlapy co tu ctu a znam partnery svych kamaradek. :zed:.

Já to chápu, ale manžel se chová jako doposud. Doposud prima táta, prima manžílek, ale kde je dáno, že další vzrůšo už nemá jinde?
Osobně bych nedokázala vedle takového muže žít. Kdyby to neprasklo, dalších 10 let by za milenkou dojížděl vytřepávat pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.2.16 19:34

Mně nejde dohromady to, že se doma choval hezky a na druhou stranu podváděl a spal a jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.2.16 19:34

Mně nejde dohromady to, že se doma choval hezky a na druhou stranu podváděl a spal a jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 19:37
@Sergej píše:
Mně nejde dohromady to, že se doma choval hezky a na druhou stranu podváděl a spal a jinou.

Souhlasím. Uměl to dobře zahrát. Byl šťasten, když si vyprášil pytlík do milenky a když se vrátil domů, měl navaříno, uklizíno, o dětičky postarané, tak proč by hezký na ženu a děti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
29.2.16 19:38

@hudečice Ale asi to delal šikovně, kdyz zakladatelka ctyri roky nic nepoznala. Ja osobne bych to taky nerozdychala, ale pokud ho miluje i presto, tak by se rozchodem trapila jeste vic. A opravdu neznam chlapa, ktery by nikdy nepodvedl. Zalezelo vzdy jen na tom jestli se to dotycna dozvedela nebo ne. Nebo se to dozvedela a neventylovala, aby se o tom nemluvilo. Je to smutny, ale chlap je lovec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí