Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A musi se s tvyma kamaradkama kamaradit i on?? Proste bych je na drbarnu nezvala domu - nebo kdyz jsem doma sama, a dovolena? Ja osobne bych s nikym nejela i kdyz bych mohla, nechci byt na nekom zavisla, brat na nekoho ohledy.. proste mam rada svuj program s rodinou, kdyz se rozhodnu ze nekam chci tak se seberu a jdu, kdyz ne tak nejde a nemusism se nikomu omlouvat ze se mi nechce i kdyz to mame domluveny ![]()
Pokud spolu s manzelem vychazite dobre vy dva, tak bych to fakt neresila, na to grilovani si myslim ze se vzdycky nekdo najde, ten vecer to jde vydrzet ale jinak.. mi to neprijde az tak dulezity.. ![]()
Ahojík, odkud jsi? Mám doma něco podobného, by si kluci rozuměly
.
Mě by zajimalo proč si myslite, že tim že date anonym ten dotyčný manžel nepozná s popisu, že jde o něj ![]()
Zaprvý, píšeš, jak kdyby byl takový od nedávna. Ale asi není moc společenský spíš svým založením, takže to zas až takový šok nebude, ne? Navíc pokud víš, že je takový, tak jdi s kamarádkou na kafe někam ven, muž mezitím pohlídá syna, nebo pokud má kámoška dítě, tak jdětě do nějaké herny, na hřiště. Až se spolu seznámíte blíž, tak už jí snad morousovitý muž vadit nebude, ne?
Kamarádí se přeci s tebou a ne s ním…
Spíš bude problém, že ty se chceš družit alá všichni dohromady a muž nekooperuje. Tvoje představa je hezká, ale přeci to, že ji máš, ještě neznamená, že je realizovatelná… Zkrátka muž na to není, asi mu ty ženský jsou protivný a nemá chuť se s nima družit.
Domluvila bych se, že když někoho přivedeš domů, tak on slušně pozdraví, hodí zdvořilostní úsměv a ty ho za odměnu nebudeš zatahovat do konverzace. Bude mít povolení si jít třeba na balkon číst či surfovat po netu nebo jít s kámošem na pivo a je to ![]()
O nějakých společných dovolených s jinými rodinami si asi budeš muset nechat dál jen zdát. A nebo jet týden s mužem a pak třeba týden s nějakou jinou maminou a dítětem.
Mimochodem, my teď byli v kempu, chajda sice pro 4, ale reálně spíš pro dva
Takže mám trochu pocit, jestli ty tvoje nalezené apartmány a spol nejsou i trochu dílem výběrovosti vnímání ![]()
Někdy je lepší morous, který vyklidí pole, než manžel, který sedí s tebou a kámoškou u kávy a plete se do hovoru.. ![]()
Ale k věci..
Morouse nepředěláš, než ho tahat s sebou někam na dovolenou a koukat se na jeho zapruzelý výraz, tak bych raději vyjela na dovolenou jenom s kamarádkami a dětmi..
Osobně po chlapovi ani nechci, aby se družil
pokud chce, udělá to, ale setkávám se s kamarádkami mimo. Jinak také pozdraví a vyklízí pole, aby prý neměl díru v hlavě ![]()
Na dovolenou by měla rodina jezdit tak nějak spolu, takže tam to i chápu. Nemám ráda tu zodpovědnost za druhé, případně bych musela dělat to, co se mi nechce, to by pro mě nebyla dovolená. Vzhledem k tomu, že jsem člověk, co nerad říká ne, tak by to pro mě byla hodně náročná dovolená ![]()
Nicméně si myslím, že tvůj muž se nezmění a věkem to bude horší a horší ![]()
Vítej v klubu
to je přesně jako u nás, až na to, že nejsme manželé a nemáme dítě. Já jsem společenská, ukecaná, ráda se bavím, mám ráda lidi a společnost a chlap je vlk samotář, introvert, pořád zahloubanej do sebe a nejradši sedí doma s knížkou
Takže komkoli jsme pozvaný, vyrážím bohužel většinou ama, páč on nemá náladu, nechce se mu, chce si doma v klidu číst nebo koukat na televizi. Takže já se klidně ráda seznámým - a naši chlapi můžou mlčet a koukat spolu
![]()
@Bohemund píše:
Mě by zajimalo proč si myslite, že tim že date anonym ten dotyčný manžel nepozná s popisu, že jde o něj
To mě napadne pokaždé. A hlavně nechápu, když příspěvek začíná- prosím omluvte mě, že jsem anonymní, ale pochopte..
od toho to tu přece je, ne? Jinak popisy tak dokonalé, že se každý manžel musí poznat ![]()
Mne teda nevadi, kdyz se muzu bavit s kamaradkama bez manzela - spis mi to tak vyhovuje. Neslo by se schazet s kamaradkama nekde jinde nez u Tebe doma (treba u nich doma
) kdyz mas pocit, ze je manzel svym chovanim odrazuje? Co se tyce dovolenych, tak parkrat jsme vyrazili s kamaradama, ale ja stejne nejradsi jezdim jen s manzelem, mame stejne zajmy a nazory, s kamaradama jsme si po tydnu vzdycky lezli na nervy… Nebo nechces si vyjet na damskou jizdu? Manzela asi nepredelas, spis bych rekla, ze s vekem se tohle bude spis zhorsovat.
Jé a to já jsem ráda, že se manžel mezi mě a kamarádky neplete. S ním by to nebylo,,ono,,. Hlavně když se mluví o chlapech a tak. Móda ho nezajímá, vědu ohledně příkrmů taky neřeší..nějak nevim, co by si s náma povídal. Má svoje zájmy, hraje nohejbal, tak si prostě jede zahrát. Právě to vždycky plíánuju, když má zápasy a tréninky. Ať máme klid ![]()
@peggy.sl píše:
Někdy je lepší morous, který vyklidí pole, než manžel, který sedí s tebou a kámoškou u kávy a plete se do hovoru..Ale k věci..
Morouse nepředěláš, než ho tahat s sebou někam na dovolenou a koukat se na jeho zapruzelý výraz, tak bych raději vyjela na dovolenou jenom s kamarádkami a dětmi..
Moje řeč a ještě uši na stopkách a ty si nemůžeš v podstatě s kámoškou říct ta holčičí věci co potřebujete tolik probrat ![]()
Mám něco podobného doma, sice nedělá ksichtíky, ale není z mách kámošek moc odvařený, takže se hloučkujem když má odpolko
Možná buď ráda, že máš, co máš. Je tady přece spousta diskusí, že manžel je společenský až moc, no ne? Ženy, víno, zpěv.. atd.
Myslím, že toto je lepší a dá se s tím doživotně žít. S tím společenským spíš ne.
Kámošky si domů nevoď, to si myslím rozdýchává těžko i ten nejspolečtěnštější.
jen tak pro odlehčení ![]()
@Anonymní píše:
Možná buď ráda, že máš, co máš. Je tady přece spousta diskusí, že manžel je společenský až moc, no ne? Ženy, víno, zpěv.. atd.
Myslím, že toto je lepší a dá se s tím doživotně žít. S tím společenským spíš ne.
Kámošky si domů nevoď, to si myslím rozdýchává těžko i ten nejspolečtěnštější.jen tak pro odlehčení
tohle přesně jsem chtěla napsat ![]()
Tak mě by to asi vadilo. Každý člověk je nějaký ale i morous se může na minutku, než s knížkou někam uklidí usmát, nebo alespoň neházet ksichty ![]()
O společných dovolených si asi můžeš nechat jen zdát, no jsem zvědavá třeba někdo poradí jak na morouse
možná mě napadá někdo s podobným zájmem třeba historické knihy nebo tak něco…