Manžel je nespolečenský :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
12.7.12 21:40

Ale to jsi o něm věděla, když sis ho brala, ne?

Taky mám takového manžela - tedy na moje návštěvy je příjemný, nevadí mu, když někdo přijde - pozdraví, seznámí se, za poslední roky to vypiloval, že prohodí dvě tři zdvořilostní věty a zaleze k PC. Když návštěva odchází, upozorním ho, on vyleze, prohodí další dvě věty a rozloučí se :lol: Já každého upozorním, aby si to nebral osobně, že je prostě takový. Nerad chodí na návštěvy, nerad je přijímá. I v rámci jeho vlastní rodiny - když přijede tchyně, tak s ní piju kafe já a probíhá to podobně (těch vět s ní prohodí teda o něco víc :lol: ).

Jako jo, trochu mě mrzí, že by třeba nikdy nejel s náma na sraz uzavřené diskuze, jako jiní partneři. Nebo něco podobného. Ale vím, že je mu to nepříjemné a respektuju to. Pokud bysme měli potřebu jet někam s jiným párem, můžeme vybírat z okruhu společných (dříve jeho) kamarádů - já problém seznámit se s jejich partnerkama nemám a když přijdou kámošky na kafe, tak fakt nepotřebuju chlapa, aby mi u toho oxidoval a kecal nám do toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
12.7.12 22:48
@Anonymní píše:
Možná buď ráda, že máš, co máš. Je tady přece spousta diskusí, že manžel je společenský až moc, no ne? Ženy, víno, zpěv.. atd.
Myslím, že toto je lepší a dá se s tím doživotně žít. S tím společenským spíš ne.
Kámošky si domů nevoď, to si myslím rozdýchává těžko i ten nejspolečtěnštější.jen tak pro odlehčení :)
:?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
13.7.12 07:57

Já se divím, že dotoho chce manžela zatahovat. Ony ty ženské drbárny dost probírají chlapi, daleko více nežli chlapi v chlapské společnosti probírají ženské. Možná lepší, že se chlap straní.

• Citovat
  • Upravit
50725
13.7.12 10:12

Tak my jezdíme taky sami, jestli tě to uklidní :mrgreen: A podle mě je to lepší - pak má každý jiné představy a už se musí brát ohledy, protože každý chce vidět a dělat něco jiného. A přijde mi, že nás to tak jako i sblíží nebo jak to říct. Když jsme tam jenom my, máme čas bavit se jenom o blbostech jak za svobodna a bezstarostna, víc si povídáme, než doma za běžného provozu. Jiná rodina by nám to narušovala :lol:

Nejblbější mi přijde, že nikam nechce a pak ti to vyčte. To můj muž je rád, že jsem někam jela (a on měl doma klid :mrgreen: ), bral by to tak, že kdyby chtěl jet, tak by jel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 06:33

Ahojte, mám takový problém. Můj manžel je strašně nespolečenský člověk. Nemá rád oslavy, narozeniny, svátky…prostě nic takového neuznává. Já taková nejsem, ale díky tomu, že s nim žiju, tak mne nejspíš celá jeho rodina bere taky za podivínku, aspoň mi to tak příjde. Jde o to, že švagrová a švagr dělají každým rokem dětské oslavy a my na ně v klidu chodíme, ale jak příjde řada na naše dítě, tak manžel udělat větší oslavu nechce. Když mu řeknu, že i přesto ji udělám, tak je zlý, nepříčetný a řekne, že u toho nebude, což je celkem pro mne problém, mám ještě další miminko a nemohla bych se tedy návštěvě tolik věnovat, takže jeho pomoc potřebuji. Nehledě na to, že se jedná o jeho rodinu, takže by bylo dost divné, když tam zrovna on nebude. Jsem z něj nešťastná, pač kazí veškeré vztahy mezi rodinami a nehledě na to, že to vypadá blbě, že my na oslavy chodíme, ale přitom žádné neděláme. Nevím, co s tím? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6872
19.4.16 06:46
@Anonymní píše:
Ahojte, mám takový problém. Můj manžel je strašně nespolečenský člověk. Nemá rád oslavy, narozeniny, svátky…prostě nic takového neuznává. Já taková nejsem, ale díky tomu, že s nim žiju, tak mne nejspíš celá jeho rodina bere taky za podivínku, aspoň mi to tak příjde. Jde o to, že švagrová a švagr dělají každým rokem dětské oslavy a my na ně v klidu chodíme, ale jak příjde řada na naše dítě, tak manžel udělat větší oslavu nechce. Když mu řeknu, že i přesto ji udělám, tak je zlý, nepříčetný a řekne, že u toho nebude, což je celkem pro mne problém, mám ještě další miminko a nemohla bych se tedy návštěvě tolik věnovat, takže jeho pomoc potřebuji. Nehledě na to, že se jedná o jeho rodinu, takže by bylo dost divné, když tam zrovna on nebude. Jsem z něj nešťastná, pač kazí veškeré vztahy mezi rodinami a nehledě na to, že to vypadá blbě, že my na oslavy chodíme, ale přitom žádné neděláme. Nevím, co s tím? :nevim:

A na ty oslavy chdite spolu nebo jenom ty a dítě?? Nikdy ses nezminila, že manžel nemá oslavy rád? Já bych pro malou oslavu udělala, ať si chlap brble a své narozky neslaví, ale dítěti bych tu radost nevzala. Oslavu udělej menší, s miminkem ti někdo pomůže, manžel ať se jde třeba projít, to on se shodí a řekni rodině pravdu, proč tam není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 06:53

@kve-tinka na oslavu chodíme všichni. Oni o něm ví, že nemá rád oslavy. Problém je v tom, že manžel tady jeho rodinu nechce. Oslavu pro malého on schvaluje, jen v našem kruhu bez jeho rodiny. Je sice pravda, že ho to shodí, ale problém je taky v tom, aby ta rodina se tady potom cítěla dobře, když on odejde pryč…:-(

• Citovat
  • Upravit
9880
19.4.16 06:58

No já mám spíš pocit, že má spíš problém jakože s rodinou než vyloženě s oslavami. Kdyby jste ji třebas např. udělali u babičky, tka is myslím, že by mu to blyo jedno..

Příspěvek upraven 19.04.16 v 07:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
19.4.16 06:59
@Anonymní píše:
@kve-tinka na oslavu chodíme všichni. Oni o něm ví, že nemá rád oslavy. Problém je v tom, že manžel tady jeho rodinu nechce. Oslavu pro malého on schvaluje, jen v našem kruhu bez jeho rodiny. Je sice pravda, že ho to shodí, ale problém je taky v tom, aby ta rodina se tady potom cítěla dobře, když on odejde pryč…:-(

Tak udělej oslavu u někoho s rodiny, nebo v nějakém dětském koutku…ale když s tebou na oslavy chodí, tak bych neřekla, že problém je v nespolečnosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
19.4.16 07:00

U nás je tchýně akční a někdy nám sama navrhne třeba grilování na zahradě.. Přijede jedna rodina, druhá a je tam 20lidi hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 07:10

@Janasas tak to máte super. No, je to takové na nic. Vůbec nevím, jak to vyřešit? Manžela v tomhle je těžké chápat a nejhorší je, že ohledně této věci dokáže udělat pěkné peklo a dost to znepříjemnit. :-(

• Citovat
  • Upravit
9880
19.4.16 07:15

No a kolik lidí teda to je.. Jesli se bavíme třeba o 10 lidech a nebo 30.. což bych chápala, já nesnáším taky oslavy a nidky jsem doma nedělala.. Pokud je víc lidi, tak vždycky někde - chata, salonem, nevím něco..
Jo dělala vlastně křtiny a nikdy víc.. :mrgreen: taky na to nejsem, ale záleží kolik lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 07:26

@Janasas Mělo by přijít jen sedm lidí. Chtěla jsem udělat oslavu doma, ale manžel to hnedka zavrhl a řekl, že neexistuje…Udělala bych ji klidně v nějakém dětském koutku, ale prodraží se to a syna by dost mrzelo, že tam nemá tatínka. Mrzí mne, že to manžel tak komplikuje. Ničí tím vztahy mezi rodinami a to mne opravdu štve, pač v tomhle je dost neústupný a těžko ho chápat.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.16 07:35

Bych se mu na nějaký jeho jsi hry a poznámky pěkně vyprdla. By si měl hlavně uvědomit, že na tý oslavě nejde vůbec o něj, ale o děti. A jestli u toho nechce být :nevim: Normální tatík by se překonat mohl. A když ne, aspoň se na něj nebudete muset koukat.

• Citovat
  • Upravit
49
19.4.16 08:05
@Anonymní píše:
@Janasas Ničí tím vztahy mezi rodinami a to mne opravdu štve, pač v tomhle je dost neústupný a těžko ho chápat.

Mě podle toho přijde že je to přesně naopak, že ty vztahy špatné jsou, a tohle je až důsledek.. Hele u nás v rodině jsou vztahy taky všelijaký, a kdyby je někdo zval k nám, i přes to že si to vyloženě nepřeju, jen aby se udělal hezkým, taky by mi to bylo nepříjemný.. Co udělat oslavu doma jenom pro vás, a potom jet k příbuzným na návštěvu, kde by synovi popřáli, a byli by spokojení všichni.. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí