Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsi nezkušené telátko. Příště si na večírku dej raději nealko… Na tohle se časem zapomene a do dalšího večírku máš habakuk času…
No ostuda to je. Ožralá ženská je fakt hnus. Příště pij jen nealko.
@karkarka
Coze?
Takze kvuli tomu, ze se rozbrecim kdyz to na me zkousi zadaný chlap, jsem hned ožralá zenska?
![]()
Evidentně tam byli nametení skoro všichni a kdo ví, v jaké stavu skončili, třeba si toho ani nebudou moc pamatovat. Neřeš to, na našich večírcích se děly taky různé věci, vedly se různé řeči, kolikrát se to tam i trošku zhádalo, ale každý to bral tak nějak s rezervou.
No pockej, on vyjel po tobe, ne? Zenaty, starsi, oblbuje mladou zabu a trapne se mas citit ty? Jedine, cos mela, bylo ho odkazat do patricnych mezi, ne se tomu smat, aby to vuci nemu nebylo nahodou blbe, chudacek malinky
Jako fakt, ze si my zenske takhle jeste nechame kalet na hlavu…
Prosimte kasli na nejakeho paprdu, nic jsi neudelala, jen jsi se bavila, on si to asi vylozil jako pozvanku do tve postele, klasika, chlapi
Stydet by se mel on…chovej se k nemu normalne, neutralne…myslim, ze je vse ok. Proste videl mladou peknou, tak se rozjasal…to je bezne…bohuzel, jsou to zviratka
![]()
@beruska9
Nechtela jsem hned pri zacatcich delat nejake haló, jenom prece jsem mlada nezkusena a on by mi mohl klidne zaridit vyhazovat. Ale podle reakci ostatnich, tohle dela casto
@Anonymní píše:
@karkarka
Coze?
Takze kvuli tomu, ze se rozbrecim kdyz to na me zkousi zadaný chlap, jsem hned ožralá zenska?
no spis hystericka, proc jsi bulela? jak nekdo pise, jsi nezkusene telatko, casem se naucis tyhle oplzle reci odpalkovat. nechapu, proc jsi sla domu? snad stacilo se prestat s nim bavit
… a nejak nechapu, jak jsi rekla jine pani o pomoc?
V každé práci se formální vztahy dříve či později začnou měnit na neformální. To je normální a bez toho by se asi na pracovišti nedalo vydržet. Důležité ale je nenechat zajít tu neformálnost moc daleko, aby to nebyl průšvih a člověk se nezačal cítit nepříjemně. Ber to jako poučení a příště si vytyč jasnější hranice. Kolega to pod vlivem zkoušel, možná doufal, že se zadaří a uspěje u Tebe. (I když jsem tomu nevěřila, kupa chlapů to tak má + navíc jsi tam nová a neokoukaná.) V Tvůj prospěch hovoří, že neuspěl, takže myslím, že se stydět nemusíš. Kdyby měli ostatní narážky, tak můžeš odpovídat, že jste byli opilí a že nic z toho nebereš vážně. Chvíli si o tom možná budou povídat, i s ohledem na to, že jsi za benjamínka, ale brzy si najdou jiná témata
.
Anonymní slunečnice: A Ty o něj zájem máš nebo nemáš? Resp. jsi zadaná nebo nezadaná? Já sama se s manželem seznámila v práci, pracujeme ve velké firmě, myslel si na mne jeden kolega, který se asi vyznával svému nadřízenému. Když jsem pak začala chodit se svým mužem, dotyčný nadřízený za mnou zašel a promlouval mi do duše. Přitom jeho podřízeného jsem za nos netahala, bavila jsem se s ním jen na přátelské úrovni, nic jsem mu neslibovala a opakovaně zdůrazňovala, že zájem nemám. Pokud sama do kolegy zakoukaná nejsi a líbí se Ti jen flirtování, tak možná trochu uber, ať se to udrží v nějakých hranicích a jen na úrovni legrace.
@markytka3
Protoze jsem se bala. ze kvuli tomu treba ztratim praci, ve ktere jsem zatim spoko
Sla jsem domu, protoze se tam stejne uz koncilo.
Ona se nahla smerem ke me a poseptala jsem ji pomoc, a ona ze se stejne sbira at si sednu radeji jinde, byla hodná nastesti.
@Anonymní píše:
@beruska9
Nechtela jsem hned pri zacatcich delat nejake haló, jenom prece jsem mlada nezkusena a on by mi mohl klidne zaridit vyhazovat. Ale podle reakci ostatnich, tohle dela casto
No a chces pracovat nekde, kde se trpi sexualni obtezovani?
A já si říkala co si tam asi udělala za ostudu. Stydět by se měl ten chlap co tě nabaloval a přitom má rodinu. Neváhala bych a paní bych to řekla. Ale tak bych se zachovala já. Nenávidím takové lidi. Ty jsi nic neudělala. Tak není důvod se cítit blbě.
@Anonymní píše:
@markytka3
Protoze jsem se bala. ze kvuli tomu treba ztratim praci, ve ktere jsem zatim spoko
Sla jsem domu, protoze se tam stejne uz koncilo.
Ona se nahla smerem ke me a poseptala jsem ji pomoc, a ona ze se stejne sbira at si sednu radeji jinde, byla hodná nastesti.
omg, proc by jsi mela ztratit praci? proc jsi si neodsedla hned? proc jsi si vedle nej sedala, kdyz mel blby narazky uz pred tim? a proc jsi bulela?
Tak se radši bav se ženami, když neumíš pak chlapa odpalkovat
víš co, asi když se s nim tak dobre bavila a popijela, vyložil si to jako projev zájmu
měla bys příště společnost střídat, a věnovat se více lidem po sobě ![]()
Ale nemyslím si, ze by z toho byla nějaká celopodnikova aféra, na večírcích se děje věci
to můžeš byt vklidu. Spis on se projevil tak, ze by se měl cítit trapne, ne ty.
Ahoj,
pred mesicem jsem nastoupila do nové prace, po dvou týdnech byla spolecna slavnostni vecere, cca 20 lidi, vsichni starsi nekteri byli mili, nekteri zas ne.
Minuly tyden byl vanocni vecirek a doted se citim trapne a zajima me, jestli je to jenom muj pocit ze jsem se blbe chovala.
Asi bych zacala tim, ze na veceri byli dva starsi panove (manzelku i deti maji) a rikali, ze jsem hezka zenska. Ale ja to nejak neresila, nezalezelo mi na tom
Rada bych zminila ze je mi 20, nejmladsi mezi vsemi, ostatni maji 30+.
Zacala jsem tedy pít s pani sefovou, ostatni prichazeli..
Vedle me sedeli ti dva pánove a kolem me ostatni, same zeny. Jakmile se to zacalo rozjizdet, tak jeden z tech panu uz zacal pit, nalival mi, bavil me. Jinak, byl ke me mily rozesmival me, zapojival do konverzace a ja se opravdu bavila. Jenze, jak pribyly hodiny, sli jsme se fotit hned se postavil vedle me a chytl kolem ramen a za ruku..
Pak mi zacal delat navrhy, bavil se jenom semnou, navrhy typu - jsi opravdu nadherna zenska, vezmu te do virivky.
Me to zaskocilo, nevedela jsem co delat a rekla jedne z tech pani ze „pomoc“ ale smala jsem se aby to nebylo blbe vuci nemu ze treba prehanim..
Pak uz asi nejak nevim co se delo ale sla jsem domu, sefova me vyprovodila a ja se rozbrecela, protoze jsem se bala ze ted budou na me blbe koukat diky nemu a ona at to od nej neberu vazne, ze jsem opila i on?
Po ceste jsem si vzpomnela ze jsem tam nechala darek, tak jsem psala 3 lidem z te oslavy, odepsala mi jenom jedna s výsměchem, tak jsem napsala oboum tem chlapum (za ucelem si prijit pro ten darek zpatky) zadna odpoved.
No a proste se citim trapne, sama nevim proc, ostudu jsem nedelala ale nechci tam mit nejake spatne vztahy, ani s tim chlapem s návrhy.
Nebudu se s nim takhle stýkat, pracuje sam pro sebe ale urcite se budeme potkavat, tak mam strach jestli v tom nebude pokracovat, nebo me radeji uplne ignorovat a budu se citit jeste hur.
S pani sefovou se potkam ve stredu, tak mi treba rekne svoje k tomu
Jak byste se citily vy?