Citím se trapně po večírku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
3.12.22 18:17
@Anonymní píše:
@beruska9
Nechtela jsem hned pri zacatcich delat nejake haló, jenom prece jsem mlada nezkusena a on by mi mohl klidne zaridit vyhazovat. Ale podle reakci ostatnich, tohle dela casto

Fakt si z toho nic nedelej…takovejch oplzlounu je :nevim: Ja tam z tve strany nevidim zadnu ostudu, ci pochybeni…jsi tam nova, tak to na tebe zkusil…takovej Don juan byva v kazde praci alespon jeden, je dobre takove brat se znacnymi rezervami a nepripustit si je k telu…a hlavne, tohle byvaji ti nejvetsi podpantoflaci…spis by jsi ho mela litovat :P Priste se zmin o jeho manzelce a uvidis, jak se mu zmeni vyraz v obliceji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16694
3.12.22 18:19

Na večírcích se dějí i šílenější věci. Morální kocovina je horší, než ta z alkoholu, ale zrovna tady k ní nějak důvod není. Neřeš to, prostě nemáš zkušenosti, tak tě to zaskočilo. V pondělí se v práci chovej stejně jako týden předtím. Už hlavně nikomu nepiš a už vůbec se nesnaž nikomu nic vysvětlovat. Čím víc se v hovně budeš hrabat, tím víc bude smrdět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.12.22 18:21
@Semtex píše:
Tak se radši bav se ženami, když neumíš pak chlapa odpalkovat :lol: víš co, asi když se s nim tak dobre bavila a popijela, vyložil si to jako projev zájmu :nevim: měla bys příště společnost střídat, a věnovat se více lidem po sobě :lol:Ale nemyslím si, ze by z toho byla nějaká celopodnikova aféra, na večírcích se děje věci :nevim: :lol: to můžeš byt vklidu. Spis on se projevil tak, ze by se měl cítit trapne, ne ty.

Tak nakonec je to jeji chyba, ze starej uchylak po ni vyjede :roll: :zed: Tak se asi dobre bavila…necekala, ze on zacne hned s timhle…tohle byva bohuzel casty problem v rozdilnem vnimani mezi muzi a zenami…ona si s nim jen povida a on uz ji vidi v posteli na zadech, protoze, kdyz se s nim bavi, urcite ho chce :lol: No sebevedomi nekterych chlapu, bych chtela mit. 8)

• Citovat
  • Upravit
15412
3.12.22 18:21

Co tak hroznyho stalo? Přece nebudeš řešit každýho chlapa co tě balí :lol: Takhle to většinou na pracovních vecircich vypadá. Jediné co je trochu trapné, že kvůli tomu brečíš.. V práci se chovej normálně jako by nic, pochybuju že to bude někdo komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.12.22 18:26

Budeš se muset naučit tyhle postarší perverzaky ignorovat. Příště ho prostě pošli slušně někam.

Tady seznam hlásek.

Tyjo vy jste jen o 15 let mladší než můj děda.

Můj táta má docela problémy s prostatou co proti tomu používáte ve Vašem věku Vy.

Líbí se mi mladší kluci.

Vaše manželka se jmenuje stejně jako moje maminka.

Atd atd

• Citovat
  • Upravit
14682
3.12.22 18:50
@Sonarka píše:
Tak nakonec je to jeji chyba, ze starej uchylak po ni vyjede :roll: :zed: Tak se asi dobre bavila…necekala, ze on zacne hned s timhle…tohle byva bohuzel casty problem v rozdilnem vnimani mezi muzi a zenami…ona si s nim jen povida a on uz ji vidi v posteli na zadech, protoze, kdyz se s nim bavi, urcite ho chce :lol: No sebevedomi nekterych chlapu, bych chtela mit. 8)

No prave :lol: její chyba to samozřejmě není. Ale normální starej chlap se nebude s úplně cizi mladou holkou jen tak příliš aktivně a dlouho vybavovat, popíjet, “povidat”, od toho má známé svého věku a sobě rovné :lol: takže kdyby se o to nějaký pokoušel, bylo by o něco starší zene jasne, co je asi zač. Jako nerikam prohodit par slov, ale zvát na drinky a věnovat ji výhradní pozornost a následně se pokusit o “nenapadny” fyzicky kontakt, to by bylo jasne i u mladého, o co mu asi tak jde :lol:

Ona je ještě mladounka, tak si myslela, ze si s ni chce asi fakt kolegialne povidat :nevim: jenže tihle dedci jsou strašný prasata někdy, bleeeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.12.22 19:31
@Semtex píše:
No prave :lol: její chyba to samozřejmě není. Ale normální starej chlap se nebude s úplně cizi mladou holkou jen tak příliš aktivně a dlouho vybavovat, popíjet, “povidat”, od toho má známé svého věku a sobě rovné :lol: takže kdyby se o to nějaký pokoušel, bylo by o něco starší zene jasne, co je asi zač. Jako nerikam prohodit par slov, ale zvát na drinky a věnovat ji výhradní pozornost a následně se pokusit o “nenapadny” fyzicky kontakt, to by bylo jasne i u mladého, o co mu asi tak jde :lol:Ona je ještě mladounka, tak si myslela, ze si s ni chce asi fakt kolegialne povidat :nevim: jenže tihle dedci jsou strašný prasata někdy, bleeeee.

Jo, to jsou…a cim jsou tragictejsi, tim maji vetsi sebevedomi :lol: 8o Chodi k nam do prace taky takovej slizoun, tak 65 plus, pro korunu by si nechal vrtat koleno, porad ho neco boli, ale nejradeji by nejakou mladou modelku :P A pak znam chlapy, co jsou chytri i pekni a ti si zase naopak neveri a podcenuji se..nechapu :D
Tak zakladatelka je poucena, ze s timhle se uz do vetsi reci davat nebude… :D

• Citovat
  • Upravit
Tala20
3.12.22 19:37
@Anonymní píše: Protoze jsem se bala. ze kvuli tomu treba ztratim praci, ve ktere jsem zatim spokojena …

Nejaký obstarožní donchuan uviděl ve stádu novou samici a zkoušel ohmatávat nové maso, jen tak ze zvyku. A Ty ses proti tomu nevymezila a s hihňáním jsi to řekla kolegyni (to aby to určitě věděli všichni v kanceláři). To nebyla reakce ustrašené oběti. Byla jsi prostě zmatená a nepřipravená na tuhle předvídatelnou společenskou situaci. Chybičkami se člověk učí. Nic si z toho nedělej.

Ted nám zde líčíš že Tě málem terorizoval, že jsi prý měla strrrrrrrrašlivý strach o práci. Lžeš sama sobě i nám.

V té chvíli (v uvolněné atmosféře) Ti to nijak strašné nepřipadalo. Chtělo by to nabrat zkušenosti, být asertivní, a hlavně nepít tolik že se přestaneš kontrolovat. Je dobré předem si připravit scénáře (věty) jak zareaguješ když se to bude opakovat na nějakém dalším večírku, nebo dokonce v práci.

Příspěvek upraven 03.12.22 v 22:28

• Citovat
  • Upravit
6794
3.12.22 19:58

Kdo se rano nestydi, vecer se nebavil. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
3.12.22 21:14

Nic tak hrozného se nestalo. Jsi prostě ještě mladá a bez zkušeností. A ty jinak opravdu nenabereš. Příště už budeš vědět…
Víš co on ti každý řekne, že na firemních večírcích se pije zásadně nealko. Chová se tam pomalu jako při formální večeři s obchodním partnerem. Ale ty večírky podle toho rozhodně nevypadají. :lol:
Samozřejmě člověk by se tam neměl opít do němoty ani tancovat polonahej na stole. Ale normálně se bavit, případně odpálkovat místního slizouna je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
3.12.22 21:41

Ja si myslim, ze se nic hrozneho nestalo, objektivne…ale na nejake pomluvy se priprav, se sefovou bych uz nic neresila, nerozpatlavej to hov…no a pany ignoruj..tohle se spravi s vekem a dobou v praci…jako bys vypravela muj pribeh, me bylo asi 23, mesic v praci a vecirek, dva kolegove me balili, o jednom se vedelo, ze to zkousi na kazdou, jeden o 20let starsi, manzelka, dite…ja se ani nejak neopila, normalne jsme se bavili a smali..a pak jsem se drby dozvidala postupne furt, predevsim od starsich kolegyn..ne vylozene jen vekove, ale proste sluzebne..uz byli nejaky kolektiv a ja byla vetrelec..tam jsem tehdy vydrzela stejne asi jen 3 mesice a pak uz jsem pracovala jinde, kde byla uplne jina atmosfera, jini kolegove, vic zamestnancu, vic novacku a clovek se nemusel bat..a dnes uz se tomu jen smeju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6450
3.12.22 23:11

Taky jsem jednou měla podobné pocity po večírku. V pondělí jsem zjistila, že narozdíl ode mě ostatní pokračovali na diskotéku a co tam se dělo… rozhodně potom kde kdo chodil kanálama, a já mohla být v klidu :D dělej, jako že nic, ostatní byli taky opilí, takže dost možná mají stejné pocity jako ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
4.12.22 08:26

Za prve, kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil :lol:

Ne, kecám… hele, z pozice stare harcovnice ti rikam, ze tohle se deje. A nemá…

Ten starej prasak nema co nalejvat dvacetiletou holčičku a jeste novačka a uz vubec po tobe coby ženáč vyjíždet. Na koberec by mel jit on, vanocni vecirek neni zadna sexualni seznamka :roll:

Az budes starsi, tak presne odhadnes, kdy mas zmizet. Ve sve prvni praci jsem se tak spalila, ze jsem z vecirků odchazela v pul 9.

A tvoje pocity coby obeti jsou bohužel běžné. Misto aby se stydel ten starej kocour, tak tady šílíš ty. Pritom jsem moc ani nepochopila, co bylo tak hrozne zle…

Hele, rada pro tebe na teď: sama už fakt nic nerozmazávej, na nic se nikoho neptej, kašli na to. Kdyz na to nekdo narazi, tak si můžeš dovolit dat si hlavu do dlani a nešťastne se smichem říct: to jsem se teda uvedla, jako doga jako doga… :lol: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
4.12.22 08:33
@Sonarka píše:
Jo, to jsou…a cim jsou tragictejsi, tim maji vetsi sebevedomi :lol: 8o Chodi k nam do prace taky takovej slizoun, tak 65 plus, pro korunu by si nechal vrtat koleno, porad ho neco boli, ale nejradeji by nejakou mladou modelku :P A pak znam chlapy, co jsou chytri i pekni a ti si zase naopak neveri a podcenuji se..nechapu :D
Tak zakladatelka je poucena, ze s timhle se uz do vetsi reci davat nebude… :D

Jako já zažila starce, bylo mu kolem 70, ale vypadal na 100 a jeste mel Parkinsona nebo tak neco…a ten normalne ohmataval vylozene mlade holky, prasak jeden (to rikam ted, tehda mi prislo az neuveritelne, ze by to „bylo to vono“). Mne jednou šáhnul zezadu na krk, ale jak mel ledovou ruku, tak jsem zařvala na cely barak a on uz si to nedovolil. Pak si našel jinou absolventku, co si s ni chodil di zasedacky masirovat ztuhlou šíji :poblion: fujtajxl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.12.22 19:59
@FlorenceF Jenkins píše:
Za prve, kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil :lol:

Ne, kecám… hele, z pozice stare harcovnice ti rikam, ze tohle se deje. A nemá…

Ten starej prasak nema co nalejvat dvacetiletou holčičku a jeste novačka a uz vubec po tobe coby ženáč vyjíždet. Na koberec by mel jit on, vanocni vecirek neni zadna sexualni seznamka :roll:

Az budes starsi, tak presne odhadnes, kdy mas zmizet. Ve sve prvni praci jsem se tak spalila, ze jsem z vecirků odchazela v pul 9.

A tvoje pocity coby obeti jsou bohužel běžné. Misto aby se stydel ten starej kocour, tak tady šílíš ty. Pritom jsem moc ani nepochopila, co bylo tak hrozne zle…

Hele, rada pro tebe na teď: sama už fakt nic nerozmazávej, na nic se nikoho neptej, kašli na to. Kdyz na to nekdo narazi, tak si můžeš dovolit dat si hlavu do dlani a nešťastne se smichem říct: to jsem se teda uvedla, jako doga jako doga… :lol: :hug: :hug: :hug:

Presne tak…on se choval jak uchyl a vyuzil toho, ze ona je mlada a nova… :zed: A misto toho, aby se stydel on, vypelichanec jeden, tak se stydi zakladatelka…
Zakladatelko, fakt bud v klidu…to se vsakne a priste uz si k nemu nesedej, posadte vedle nej 60 letou ucetni a bude mit chlapec po ptakach :mrgreen: Ta bude pro zmenu delat navrhy jemu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný