Gel Citrovital
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
citrovital
Zdravím, chtěla jsem koupit malému gel který mi poradila kamarádku jmenuje se citrovital. V lékarně mi ta blbá lékarnice dala gel na afty pro dospělé ještě jsem se jednou vrátila že chci por děti a ona mi řekla že pro děti neexistuje!! Můžu mu ho dát ? je to tento http://www.zbozi.cz/…ospele-25ml/ kráva jedna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pro děti existuje, máme ho doma - http://m.lekarna.cz/…o-deti-18ml/ .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jwzia to vim ze existuje. Už to vím. Jedná se mi o to jestli mu muzu dát tento pro dospěle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Složení je skoro stejný, akorát gel pro děti obsahuje kurkumu a neobsahuje lutein, gel pro dospělé naopak. Takže já myslím, že ho použít můžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak proč po tom vyrábej gel pro dospěly a děti? No v letáku je napsano že se používá při citlivosti dásní,a při aftech. O dětech tam uvedeno nic není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Citrovital je i pro děti, ale nám teda nezabral. Calgel taky nezabral, nám zabral až kamistadgel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, možná je ten gel pro děti slabší. Tak dej toho pro dospělé jen malinko. Jen si potři lehce bříško prstu a vmasíruj do dásniček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LadyRebeka píše:
Citrovital je i pro děti, ale nám teda nezabral. Calgel taky nezabral, nám zabral až kamistadgel.
No vidíš, já používala ten pro děti taky, když mi rostly osmičky, a pomohl mi. Malej o prořezávání zubů skoro nevěděl, ale když už ho to potrápilo, tak ten Citrovital zabral hned. Každému ovšem pomůže něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:LadyRebeka píše:No vidíš, já používala ten pro děti taky, když mi rostly osmičky, a pomohl mi. Malej o prořezávání zubů skoro nevěděl, ale když už ho to potrápilo, tak ten Citrovital zabral hned. Každému ovšem pomůže něco jiného.
Raduš právě to píšu, každému sedí něco jiného. Spíš mi šlo o to, aby zakladatelka měla i víc tipů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit