Gel Citrovital

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
19.1.12 19:15

citrovital

Zdravím, chtěla jsem koupit malému gel který mi poradila kamarádku jmenuje se citrovital. V lékarně mi ta blbá lékarnice dala gel na afty pro dospělé ještě jsem se jednou vrátila že chci por děti a ona mi řekla že pro děti neexistuje!! Můžu mu ho dát ? je to tento http://www.zbozi.cz/…ospele-25ml/ kráva jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
19.1.12 19:15

ani nevím proc jsem ho vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
19.1.12 19:25

Pro děti existuje, máme ho doma - http://m.lekarna.cz/…o-deti-18ml/ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.1.12 19:28

jwzia to vim ze existuje. Už to vím. Jedná se mi o to jestli mu muzu dát tento pro dospěle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.1.12 19:39

Složení je skoro stejný, akorát gel pro děti obsahuje kurkumu a neobsahuje lutein, gel pro dospělé naopak. Takže já myslím, že ho použít můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.1.12 19:42

tak proč po tom vyrábej gel pro dospěly a děti? No v letáku je napsano že se používá při citlivosti dásní,a při aftech. O dětech tam uvedeno nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
19.1.12 20:13

Citrovital je i pro děti, ale nám teda nezabral. Calgel taky nezabral, nám zabral až kamistadgel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.1.12 20:16

Nevím, možná je ten gel pro děti slabší. Tak dej toho pro dospělé jen malinko. Jen si potři lehce bříško prstu a vmasíruj do dásniček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.1.12 20:18
LadyRebeka píše:
Citrovital je i pro děti, ale nám teda nezabral. Calgel taky nezabral, nám zabral až kamistadgel.

No vidíš, já používala ten pro děti taky, když mi rostly osmičky, a pomohl mi. Malej o prořezávání zubů skoro nevěděl, ale když už ho to potrápilo, tak ten Citrovital zabral hned. Každému ovšem pomůže něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
19.1.12 20:58
Raduš.ka44 píše:
LadyRebeka píše:
No vidíš, já používala ten pro děti taky, když mi rostly osmičky, a pomohl mi. Malej o prořezávání zubů skoro nevěděl, ale když už ho to potrápilo, tak ten Citrovital zabral hned. Každému ovšem pomůže něco jiného.

Raduš právě to píšu, každému sedí něco jiného. Spíš mi šlo o to, aby zakladatelka měla i víc tipů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí