Citrusové plody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
14.12.10 16:27

citrusové plody

Dobrý den, prosím o radu. Mám téměř tříměsíční dceru a zatím se držím co se stravy týká.Zajímalo by mne od kdy je možné jíst citrusové ovoce. Zatím se bojí aby se dcera neosypala. A vůbec odkdy je možné přidávat jiné potraviny do mého jídelníčku.
děkuji
Janča :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
14.12.10 16:32

Ahoj není se čeho bát :) doktorka sice nedoporučují podávat,ale moje maličká baštila citrusové plody od 4 měs.sala je ďasinkama a jak se jí to líbilo,když se mi neosypala poprvé tak už jsem jí to dávala často,dnes jí je 16měs.a bagruje na posezení 2 mandarinky :)) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.12.10 16:35

Heh, ale Jančaf kojí a ptala se, jestli citrusy může jíst ona… A nepředpokládám, že by za měsíc nacpala mandarinku miminu.
K otázce - od narození malé jsem pila kojo a jiné čaje s citronem… Po šestinedělí máte, tak zkus jeden den sníst jeden pomeranč a počkej třeba dva, tři dny - co to udělá a když nic, tak v pohodě bašti=)
To samé s jakýmkoliv dalším jídlem, jen hodně nadýmavé věci bych počkala, až se bude dcerka pořádně hýbat a prdět=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
14.12.10 16:40

Jééé játo přečetla špatně :))) souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
14.12.10 17:46

jé, tak to mě ani nenapadlo řešit :-) :-) zrovna před týdnem jsem snědla na posezení celé pomelo a půlku ananasu a viktor (včera mu byly 2 měsíce) to přežil bez úhony.
a jen tak mimo mísu, vy holky fakt držíte při kojení nějakou „dietu“? já teda akorát nejím kyselé zelí a zjistila jsem, že vikimu vadí dušený hrášek a čerstvá cibule. Jinak si ale dávám úplně všechno a slabé kafe s kofeinem občas hned po nakojení taky. ;-) ale viki byl zvyklý v bříšku na silné preso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5552
14.12.10 18:11

Já taky přispěji: vysledovala jsem, že se mojí šestitýdenní dcerce po citrusovém ovoci oprudí dupka, takže jsem ho ze svého jídelníčku vyřadila. Synovi (máme taky Viktora :mrgreen: ) citrusy nevadily.

No a jídelníček nedodržuji žádný-jím čerstvé pečivo, cibuli, piji rozpustnou kávu. Včera jsem teda zkusila zelí a po něm se malá kroutila, takže ho na nějaký čas zase vynechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.12.10 18:53

tak dámy asi jsem cvok, ale nejít skoro nic. Říkala jsem si že to vydržím do 3 měsíců dcery. Potom pomalu začnu něco přidávat do svého jídelníčku. Jen jsem na sebe zvědavá jestli se dokážu uhlídat přes vánoce, ale budu se snažit. držte palce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.12.10 20:26

No prostě pomalu zkoušej, nepřidávej jeden den hodně nových věcí, kdyby něco, ať víš, z čeho to je a v klídku přejdi na skoro normální jídlo, není důvod pro nějaké velké omezování, pokud mimino je v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí