Claritine při kojení?

464
23.6.13 10:31

Claritine při kojení?

Dámy, mám dotaz. Trpím alergií (nevím teda na co přesně) ale už jí mám 10 let. Kojím, dětská doktorka mi řekla že nesmím nic, že je lepší přestat kojit, jenže to mi nejde do hlavy, řekla mi, že jediný co můžu jsou lokální kapky. Koupila jsem si sanorin analergin ale s toho mam suchý oči a hlavně se to nesmí brát dýl jak týden. V těhotenství jsem brala Claritine, myslíte že můžu i při kojení? Mám ho ještě doma. Už to nemůžu vydržet je to hrozný. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
23.6.13 10:36

Tak jsem zapátrala a odpověď je přímo z laktační ligy..
155. 12.12.11 - 08:43:03.
Dobrý den, je možné kojit při užívání antihistaminika Claritine 10 mg?
Děkuji za odpověď.
Odpověď: Ano, při užívání Claritinu kojit můžete.

tady odkaz.. http://www.kojeni.cz/poradna.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.6.13 10:37

@PetaP jejda moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
23.6.13 10:39

Kamarádka kojí a teď byla na kapačce a napíchali jí i nějaké injekce. Doktor v nemocnici jí řekl, že jak začne otíkat tak ať si okamžitě vezme prášek a na nic nečeká. Zkus se ještě poradit s jiným doktorem, ale mě se to teda zdá jako blbost, přestat kojit uplně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.6.13 10:41

@wery85 no mě se zdá doktorka taky nějaká divná, brzo jí změníme, pochybuju o více jejich rozhodnutích :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
23.6.13 11:11

Někteří doktoři jak slyší těhotná, nebo kojící tak jsou jak tataři a zakázali by i paralen na teplotu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
23.6.13 11:15

Taky kojím a beru Claritine :palec: všude sem se dočetla že se může ne dlouhodobě, ale mě třeba zabere ikdyž ho beru jen pár dní na to nejhorší období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
23.6.13 12:00

Já beru Xyzal, myslím že to bude podobné. Doktorka mi jen poradila si prášek rozdělit na dvě menší dávky, takže beru půlku ráno a půlku večer. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek