Clear blue obyčejný test s plusem

Tkanicka26
2.11.18 12:45

Clear blue obycejny test s plusem

Ahoj zeny, dnes jsem si udelala test clear blue s tim plusem(ne digitalni).No a pac se mi zdalo, ze tam je duch, tak jsem ho rozebrala a pak zase slozila. A ukazalo se toto viz foto.Budu vypadat jako blbka, ale nemohla jsem to tam nejak ovlivnit? Dekuji za zkusenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1132
2.11.18 12:59

Ne, nemohla jsi to ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tkanicka26
2.11.18 13:09
@elena.78 píše:
Ne, nemohla jsi to ovlivnit.

Jatotiz myslela,ze je uvnitr klasika papirek,ale je tam i takovy jakoby prasek vevnitr,podle tvaru tabletka.Ja si ho delala,pac jsme meli nechraneny styk,a i presto,ze jsem tyden po dostala ms,tak trvala jen 4dny a bezne mivam tak 7dni a silnou.V utery byl mamatest negativni

• Citovat
  • Upravit
10392
2.11.18 13:21

Mě to přijde jako negativní test, nevím co jsi na tom zkoumala. Vidím tam jen rysku kde by v případě pozitivního výsledku byla čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
2.11.18 13:23

Hmm, když takhle vypadal tento test u mě, tak jsem těhotná opravdu byla…Každopádně test se rozdělávat nemá, koupila bych si další a test zopakovala, třeba zítra z ranní moči nebo zainvestuj do digitálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
2.11.18 13:25

@malina83
Já jsem tento test asi nikdy neviděla negativní, dělala jsem si ho dvakrát a vždycky se nakonec těhotenství potvrdilo, ale vypadal přesně takhle na začátku…Za mě tam duch opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tkanicka26
2.11.18 13:27

@Pety2 Na zivo je to videt fakt krasne.Na zivo to neni zadny duch.No ja vim,jsem trubka.Ale jako jak by se to tam ukazalo,kdyby v ty moci nic nebylo. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2844
2.11.18 13:30
@Anonymní píše:
@Pety2 Na zivo je to videt fakt krasne.Na zivo to neni zadny duch.No ja vim,jsem trubka.Ale jako jak by se to tam ukazalo,kdyby v ty moci nic nebylo. :think: :nevim:

Jojo, já ti právě věřím a za mě je teda test pozitivní, i když nevím, jestli mám gratulovat nebo ne, podle tvého druhého příspěvku :nevim: Každopádně, když teď krvácíš, i když kratší dobu, tak se taky může jednat o biochemické. No, počkala bych pár dní a pokud bude čárka sílit, tak je to asi jasné. :-) Pevně doufám, že budete mít s partnerem radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
2.11.18 13:32

Zkusila bych na tvém místě ještě ten digitální, nebo obyč. proužek z Dr.Maxe, ten ukazuje případné těhotenství daleko líp, než Mamatest. Toť moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.11.18 13:44

Tenhle test není zrovna noc dobrý. Duchy dělá rad. Zkus zítra ráno jiný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tkanicka26
2.11.18 13:44

@Pety2 12.10.byl sex,22.-25.10.ms.Radost bychom meli,kdo by nemel.Tak nevim no.Ja mam totiz delsi cykly,ale ovulace v tom tydnu probehla na 100%,pac jsem mela bolesti v podbrisku a ten hlen,ten neslo prehlednout :lol: .Ale jako ja u prvniho syna ty testy taky slabe co se tyce carky.A taky jsem byla tenkrat nafoukla jako ted pred tou podivnou ms.No uvidime.Pani v lekarne ten digi nemela.Proto jsem vzala tento.Ale mam jeste mamatest,tak rano z moci udelam ten a uvidime.Dekuji vsem za nazory. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1132
3.11.18 15:53

@Anitramm
Já mám zase blbou zkušenost s testama z Dr. Max. Pepino stojí taky za p.d. Mně sedí mamatest.

@Tkanicka26 jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tkanicka26
3.11.18 18:52
@elena.78 píše:
@Anitramm
Já mám zase blbou zkušenost s testama z Dr. Max. Pepino stojí taky za p.d. Mně sedí mamatest.@Tkanicka26 jak jsi dopadla?

No delala jsem si mamatest jeste vcera odpo a v limitu tam zacal nabihat duch.Prikladam foto

• Citovat
  • Upravit
Tkanicka26
3.11.18 18:54

@elena.78 a dr.max pred dvema lety spolehlivy a letos,kdyz jsem udelala testy,tak delal skutecne falesne duchy na kazdem testu.

• Citovat
  • Upravit
1487
3.11.18 18:58

@Tkanicka26 Ale jo, asi je tam! :kytka: Mně právě Mamatest dělal teď o dost slabší čárky, než dr.Max :) Dr.Max. mi ukázal dušíka už 22.dc. :oops: Asi to u každýho funguje různě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí