Členka volební komise

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
396
17.9.21 15:26

Členka volební komise

Krásné dobré odpoledne, dámy!
Zdravím Vás a zakládám novou diskuzi. Dneska jsem se dozvěděla, že se stanu členkou volební komise. Jsem z toho nadšená, neskutečně se na to těším :).
Chci se zeptat, zda někdo z Vás nemá podobnou zkušenost a jaké to bylo? Já už byla minulý rok a velmi jsem si to užila, bavilo mě to tam.
Podělte se se mnou o Vaše zkušenosti, jak jste si to užily!
Mohu se zeptat, jakou funkci jste měly? Byla jsem předsedkyní a budu jí i tento rok.
Budu se těšit na Vaše názory, dojmy a všechno kolem toho :)
Mějte se! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11103
17.9.21 15:28

To musíš mít jinak dost nudnej život, když ti členství ve volební komisi přijde tak úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9274
17.9.21 15:38

U nás by to tedy určitě žádná zábava nebyla :nevim: komise je složená z babiček z červeného kříže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
17.9.21 15:39

@Mia2020 Jako studentka jsem 2× nebo 3× byla v komisi. Jako vzrůšo mi to teda nepřišlo, ale oproti třeba nočnímu doplňování zboží dobrá brigáda.
Jako pracující jsem užpak teda nikdy čas ani chuť jít někam na 2 dny dřepět neměla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.9.21 15:42

Tvl, já několikrát, aspon 4×, nejhorší rozhodnutí, ale vždycky jsme se nechala ukecat, strašná nuda, strašná práce, strašně špatně placená, ani za to sezení se mi nevyplatí tam jít. A navíc v každé komisi byl nějaky exot, kterýho jsme chtěla hodit z vokna.

Řekla jsme chlapovi, že jestli ještě jednou kývnu na volební komisi ať na mě shodí piáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
17.9.21 15:44

Jsem pravidelně zapisovatelem, jako vzruso mi to neprijde, spis jako charita, je tu vzdy celkem problem komisi sestavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
17.9.21 15:49

Jsem členka komise a je to nuda a charita. Tvůj život je asi dost monotónní, když v tobě členství ve volební komisi vyvolává nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
17.9.21 16:00

Můj život mi ani tak nudný nepřijde… zkrátka jsem docela ráda mého lidmi, zejména mezi dospělými, velmi ráda a nimi interaguji.
Velmi ráda sbírám jakékoliv zkušenosti.
Proto to ve mně vzbuzuje docela nadšení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.9.21 16:04
@Mia2020 píše:
Můj život mi ani tak nudný nepřijde… zkrátka jsem docela ráda mého lidmi, zejména mezi dospělými, velmi ráda a nimi interaguji.
Proto to ve mně vzbuzuje docela nadšení :)

a víš, že se to dá dělat i jinde než ve volební komisi, žejo? Btw, dítě, osmnáct pryč jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
17.9.21 16:05
@debra.morgan píše:
a víš, že se to dá dělat i jinde než ve volební komisi, žejo? Btw, dítě, osmnáct pryč jo?

Chopila jsem se příležitosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
17.9.21 16:10
@Mia2020 píše:
Proto to ve mně vzbuzuje docela nadšení :)

No jestli ti přijde být jako odvaz mezi převážně důchodci a ne zrovna moc záživnými patrony, co se v té komisi slezou (krom důchodců jsou to často ID, nezaměstnaní nebo příbuzní někoho z obecního úřadu).
Když jdu volit, tak s stejně všichni čtou, mobilujou nebo luští křížovku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
17.9.21 16:10

Jako členka, 2× a vzdy to bylo utrpení, fakt už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
17.9.21 16:12

20 hodin nudy a dvě hodiny počítání hlasů. Jako práci bych to nebrala, spíš dobrovolničení pro dobro demokracie za malý příspěvek. A stravenky, takže jídlo zdarma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.9.21 16:16
@Mia2020 píše:
Chopila jsem se příležitosti :)

příležitosti?! proboha :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
17.9.21 16:22

Já se těším za 14 dní na Welness do lázní a teda fakt mě udivuje co může jiného nadchnout ;). Ale na druhou stranu, proč ne? Kdyby tam byl každý takhle nadšený, třeba by tam voličů chodilo víc, už kvůli tomu kouknout se na natěšenou komisi 8) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová