Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné dobré odpoledne, dámy!
Zdravím Vás a zakládám novou diskuzi. Dneska jsem se dozvěděla, že se stanu členkou volební komise. Jsem z toho nadšená, neskutečně se na to těším
.
Chci se zeptat, zda někdo z Vás nemá podobnou zkušenost a jaké to bylo? Já už byla minulý rok a velmi jsem si to užila, bavilo mě to tam.
Podělte se se mnou o Vaše zkušenosti, jak jste si to užily!
Mohu se zeptat, jakou funkci jste měly? Byla jsem předsedkyní a budu jí i tento rok.
Budu se těšit na Vaše názory, dojmy a všechno kolem toho ![]()
Mějte se! ![]()
To musíš mít jinak dost nudnej život, když ti členství ve volební komisi přijde tak úžasný.
U nás by to tedy určitě žádná zábava nebyla
komise je složená z babiček z červeného kříže ![]()
@Mia2020 Jako studentka jsem 2× nebo 3× byla v komisi. Jako vzrůšo mi to teda nepřišlo, ale oproti třeba nočnímu doplňování zboží dobrá brigáda.
Jako pracující jsem užpak teda nikdy čas ani chuť jít někam na 2 dny dřepět neměla. ![]()
Tvl, já několikrát, aspon 4×, nejhorší rozhodnutí, ale vždycky jsme se nechala ukecat, strašná nuda, strašná práce, strašně špatně placená, ani za to sezení se mi nevyplatí tam jít. A navíc v každé komisi byl nějaky exot, kterýho jsme chtěla hodit z vokna.
Řekla jsme chlapovi, že jestli ještě jednou kývnu na volební komisi ať na mě shodí piáno.
Jsem pravidelně zapisovatelem, jako vzruso mi to neprijde, spis jako charita, je tu vzdy celkem problem komisi sestavit.
Jsem členka komise a je to nuda a charita. Tvůj život je asi dost monotónní, když v tobě členství ve volební komisi vyvolává nadšení.
Můj život mi ani tak nudný nepřijde… zkrátka jsem docela ráda mého lidmi, zejména mezi dospělými, velmi ráda a nimi interaguji.
Velmi ráda sbírám jakékoliv zkušenosti.
Proto to ve mně vzbuzuje docela nadšení ![]()
@Mia2020 píše:
Můj život mi ani tak nudný nepřijde… zkrátka jsem docela ráda mého lidmi, zejména mezi dospělými, velmi ráda a nimi interaguji.
Proto to ve mně vzbuzuje docela nadšení
a víš, že se to dá dělat i jinde než ve volební komisi, žejo? Btw, dítě, osmnáct pryč jo?
@debra.morgan píše:
a víš, že se to dá dělat i jinde než ve volební komisi, žejo? Btw, dítě, osmnáct pryč jo?
Chopila jsem se příležitosti ![]()
@Mia2020 píše:
Proto to ve mně vzbuzuje docela nadšení
No jestli ti přijde být jako odvaz mezi převážně důchodci a ne zrovna moc záživnými patrony, co se v té komisi slezou (krom důchodců jsou to často ID, nezaměstnaní nebo příbuzní někoho z obecního úřadu).
Když jdu volit, tak s stejně všichni čtou, mobilujou nebo luští křížovku. ![]()
20 hodin nudy a dvě hodiny počítání hlasů. Jako práci bych to nebrala, spíš dobrovolničení pro dobro demokracie za malý příspěvek. A stravenky, takže jídlo zdarma ![]()
@Mia2020 píše:
Chopila jsem se příležitosti
příležitosti?! proboha
![]()
Já se těším za 14 dní na Welness do lázní a teda fakt mě udivuje co může jiného nadchnout
. Ale na druhou stranu, proč ne? Kdyby tam byl každý takhle nadšený, třeba by tam voličů chodilo víc, už kvůli tomu kouknout se na natěšenou komisi
.