Den a noc žaluzie

Anonymní
3.9.21 09:40

Den a noc žaluzie

Dobry den, rada bych si pořídila žaluzie den a noc a chtela bych se zeptat na to, kdo je má a jestli je s nimi spokojený.?
Někteří lidi si tam nechávají ještě záclony kdyz mají tyto žaluzie, ale já bych záclony rada sundala, jen nevim jak by to vypadalo. A jakou barvu…( chlap doma, ze kdyz bych vzala bílou tak je to stejný jako kdyz máme zaclonu, ať vezmu jinou barvu. Tak mu rikam ze ta z venku není tolik videt a on ze to dělám pro sebe ne pro lidi co jdou kolem 😂 😂 😂. Byla bych rada i za fotky kdyby sem nekdo dal abych mohla se pokochat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
3.9.21 10:14

Máme černý, a miluju je 😀

Bílý podle mě tolik neutlumí to světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 10:28

@Noelia_Z já tolik ani to světlo utlumit nepotrebuju. V ložnici stejne používané závěsy a jinde nám tolik slunce nesviti. Muzu poprosit o fotku jak ty černý vypadají?

• Citovat
  • Upravit
34473
3.9.21 10:59

Máme bílé a u dětí světle šedé a ta šedá vypadá líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 11:00
@terien píše:

Dekuji 🙂

• Citovat
  • Upravit
1554
3.9.21 11:54

Měla jsem béžovou, ta byla parádní 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 11:56
@terien píše:

Ještě jsem se chtela zeptat, nezkoutnou ty bílé?

• Citovat
  • Upravit
34473
3.9.21 12:01
@Anonymní píše:
Ještě jsem se chtela zeptat, nezkoutnou ty bílé?

Nevím, máme je nové. Každopádně údržba bude náročnější, protože to nevyperes jako záclonu, tupky od much beru vatovou tyčinkou a musím vymyslet, jak o ně pečovat. To samozřejmě potřebuje každá barva, ale ta bílá bude asi fakt náročná. Je to hezký, čistý, ale u mě ta šedá vyhrála jak esteticky tak prakticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 12:05
@terien píše:
Nevím, máme je nové. Každopádně údržba bude náročnější, protože to nevyperes jako záclonu, tupky od much beru vatovou tyčinkou a musím vymyslet, jak o ně pečovat. To samozřejmě potřebuje každá barva, ale ta bílá bude asi fakt náročná. Je to hezký, čistý, ale u mě ta šedá vyhrála jak esteticky tak prakticky.

Já bych potrebovala tu místnost hlavne prosvětlit takže furt me to k te bílé vic láká a myslim ze by se tam hodila vic.. hlavne máme obyvak s kuchyni takže bych potřebovala hodně světla protoze kuchyn je na druhé straně …tady posilam fotku obýváku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.21 12:06
@Asiina píše:
Měla jsem béžovou, ta byla parádní 😊

Dekuji 🙂

• Citovat
  • Upravit
34473
3.9.21 12:07

Bílá by tam určitě šla. Je taky řešení koupit nějaké levnější a zkusit, jak vám to bude vyhovovat. Pak můžete buď změnit nebo dát kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.21 12:18

@terien asi půjdu do té bílé, dekuji za radu. Ještě k té údržbě jsem četl, ze prát se nedají ale ženský to dávají do vany a osprchuji a poradne usuši.

• Citovat
  • Upravit
34473
3.9.21 12:20
@Anonymní píše:
@terien asi půjdu do té bílé, dekuji za radu. Ještě k té údržbě jsem četl, ze prát se nedají ale ženský to dávají do vany a osprchuji a poradne usuši.

To se těším :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
3.9.21 13:01

Máme vzhledem k interiéru kapučínový a jsou fajn, jen v dětském pokoji a v ložnici jsou k tomu závěsy, jinak po zbytku baráku ne, netlumí světlo tolik jak bych si představovala a v noci nám to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.9.21 17:10
@Anonymní píše:
Já bych potrebovala tu místnost hlavne prosvětlit takže furt me to k te bílé vic láká a myslim ze by se tam hodila vic.. hlavne máme obyvak s kuchyni takže bych potřebovala hodně světla protoze kuchyn je na druhé straně …tady posilam fotku obýváku
:lol: Jeee, buldoček :lol:
Já mám objednané bílé od F. X., látka Diamond Shine, do obýváku i kuchyně. V té kuchyni to bude asi marast. Ale potřebuji co nejsvětlejší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová